Proč jste ukončili pracovní poměr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107064
30.5.25 23:52
@Dollorres píše: Více

to je teda dost hrozny…a stoji vůbec o to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107064
31.5.25 11:02
@matkabagristy píše: Více

otevřené dveře a společně obědy je fakt hodne neprijemna záležitost
Nejaka občasna akce po praci by mi zase nevadila, to jsem mela rada, když je dobry kolektiv…predpokladam, ze to platí za všechny
na team building jsem byla nizko…ale to co jsem slyšela, tak jsem za to rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107064
31.5.25 11:13

no do toho nikdo nepůjde, aby na sebe zbytečně upozorňoval a dohadoval se, pokud tedy není uz pomyslne na odchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107064
31.5.25 11:14

tak to bude asi ono, ze za tebou nikdo nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.5.25 14:19

Nedivím se, že výpověď řešili rovnou přes HR. Za prvé skrz tvůj zdravotní stav, a za druhé protože k tobě nemají důvěru. :nevim: K tobě do práce bych nastoupila pouze na krátkou dobu skrz zkušenosti, pokud bych nic jiného nesehnala, a brzy odešla (i jako bezdětná). Tenhle mikro management, bossing, nucení do společných obědů, pozdní páteční porady, ne děkuji. U nás máme open space, ale citlivě dělaný, potkávám se šéfem různě, máme často oba HO, HO je u nás neomezeně, teambuilding máme taky, ale nikdo není nucen, na posledním před nástupem na mateřskou jsme šli společně na fine dining (milujeme všichni v teamu dobré jídlo), jinak máme ještě nějaký budget na společný oběd jednou měsíčně, tak se vždy nějak domluvíme, někdy jdeme na brunch (v pracovní době), někdy na oběd a někdy se na to vyprdneme a objednáme si pizzu do kanclu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
31.5.25 17:23

@Dollorres já vím, že jsi tu dostala, a někdy zbytečně agresivně, celkem sodu a nechce se ti na to reagovat.
Ale přiznám se, že by mě tvoje reakce na poslední část diskuse zajímala. Jestli se nad tím aspoň zamyslíš nebo jak k tomu pristoupis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.25 19:11

Předně Dollorres i synovi přeji plné uzdravení!

U mne to byla přehnaná pracovní doba, nesmyslné termíny, dodělávání práce o víkendu, povinnost účastnit se firemních oslav, teambuildingů. Ta firma mi kradla téměř všechen volný čas, který jsem chtěla trávit podle sebe, nulová empatie k mým potřebám, vyvolávání špatného pocitu, když jsem se ozvala proti nesmyslným pravidlům. Povinnost mít otevřené dveře z důvodu kontroly tam také byla… Tu firmu řídili sociopati a díky Dollorres jsem už trochu pochopila jejich myšlení. Jsem ráda, že jsem odešla, protože jsem tak měla šanci poznat, že to všechno může ve stejném oboru vypadat i úplně jinak.

Dollorres by si měla sednout se šéfkou HR, která ji nemá ráda, a pobavit se s ní, co jí na ní vadí, a co si myslí, že dělá špatně. Ty náklady na nábory zaměstnanců asi nejsou úplně malé, a pokud zdravotní stav Doll neumožní pracovat naplno a dál válcovat tabulky, tak si ji tam vedení s takovou fluktuací asi vydržovat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat