Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka je prečo by mali oslovit? V dobe emancipácie asi sotvá zaleži kdo osloví koho ako prvý. Nemusíš nikoho pozývat na rande ale naviazat rozhovor možeš ako prvá ty.
@Aries6 píše:
Napadlo mě to samé. Zdá se mi, že po kočce se rádi otočí, podívají, ale doma mají radši obyčejnější ženské. Nebo si myslí, že na takovou nemají.
Já jsem taky nikdy neměla větší mindrák ze vzhledu, nebála jsem se komunikace. A pak jsem zjistila, že na lidi (obecně ženy i muže) působím ostře a přísně. Přitom jsem taková krotká
Potvrzuji. Ja jsem kraska a chlapi me nikdy neislovovali, nikdo me nebali, jen koukaji.
@Hanka1 píše:![]()
jsem rada, ze uz jsem stara a vdana a fakt mi nevadi, kdyz mi kolega v praci rekne, ze mi to slusi a cizi chlap podrzi dvere a da prednost.
v dnesni dobe teda uz spis ojedinele…bohuzel
Vieš že ja som to velmi často robieval podržal som dvere aj som pochválil šaty, a ženy si mysleli že to je začiatok prešpekulovaneho plánu ako ich dostát do postele. A pritom som naozaj nemál žiadne postrané umysli. A ich domyšlávost a prípadne reči ktore vznikli ak si svoje podzrenia zverili iním mi boli strašne neprijemné tak račej nič nechválim ani nič podobné
@Anonymní píše:
Už jsem tady mnohokrát četla, že pokud je ženská trochu k světu, stačí dát chlapovi najevo, že ho shlédla/zajímá jí, a on v případě zalíbení začne konat. No nevím. Opravdu to tak funguje?
Když to vezmu jen od sebe - myslím, že se chlapům líbím. Celkově se i sama se seboz cítím dobře, často se usmívám jen tak…třeba včera jsem jela v MHD, seděl vedle mně kluk, a když vystupoval, ještě se po mně dvakrát otočil - usmívala jsem se na něj. Při cestě z práce zase nastoupil jiný kluk, no nakonec jsem zjistila, že mě pozoruje, vznikla z toho jakási nonverbální komunikace očima, kdy oběma byli jasné sympatie - dal mi při výstupu přednost ve dveřích a toť vše. Když jsem šla pak přes náměstí, potkala jsem chlapíka, který na mně koukal a onomu komusi řekl „a teď proti mně jde fakt pěkná holka“…
Tím celým nechci říkat, že jsem lvice salónů, ale zájem o mně evidentně je. Jenže stagnuje na hned na začátku. A rande jsem už neměla, jak je rok dlouhej, o sexu platí to samé. Co s tím, kde je zádrhel?
No tak nahoď foto, pak uvidíme, co se s tím dá dělat. Pro jeden-dva kladné body by pochopitelně měla být nahoře bez…
![]()
Myslím že toto video sa danej teme hodí
https://www.mojevideo.sk/…_a_knaz.html
Já teda nevím kolik ti je, ale v MHD jsem holku oslovil, když mi bylo třeba dvacet. Dneska už se jenom dívám
. A takhle to asi pak má myslím většina
. Takže jestli ti jde o seznámení budeš muset vyrazit někam do kolektivu, tam už je to přeci jenom jednoduší. Takhle se budeš jenom míjet a usmívat.
@GabinkaCh píše:
Asi jsi fakt kočka, takže nemají odvahu
Ach to ego ![]()
Je krásné být mužem. Když se mi žena líbí, tak jí oslovím. Ne jako vy, když se vám někdo líbí, tak sedíte a čekáte, co se bude dít…a brečíte, když se nic neděje ![]()
Já koukám na všechny holky a ženy a hodnotím jejich mrdabilitu. Myslím, že to tak dělá většina chlapů. Ale jde jste proboha přišli na to, že když po vás někdo kouká tak že se mu líbíte?
@Andy27 píše: ....... puzobim nepristupne a mracim se..nic mene kazdeho jsem rychle odbyla, odpakovala, bylo mi to vzdy nepeijemny az desivy..divny co![]()
Mám stejnou zkušenost s tím odpálkováním. To je důvod, proč neoslovuji i když se mě žena líbí,…a moc. Nejsem nepřístupný, ale odradilo mě to. A myslím si, že nejsem sám. Ono je totiž dost nepříjemné, když žena odpálkuje chlapa, který přišel ve vší slušnosti, před lidmi. Ti mají potom pocit, že žena se statečně ubránila úchylovi. Nebo něco podobného. A z pohledu chlapa je to fakt hodně nepříjemná situace.
@zoidberg píše:
Já koukám na všechny holky a ženy a hodnotím jejich mrdabilitu. Myslím, že to tak dělá většina chlapů. Ale jde jste proboha přišli na to, že když po vás někdo kouká tak že se mu líbíte?
Čeština 2.0? ![]()
@martasesek píše:
Mám stejnou zkušenost s tím odpálkováním. To je důvod, proč neoslovuji i když se mě žena líbí,…a moc. Nejsem nepřístupný, ale odradilo mě to. A myslím si, že nejsem sám. Ono je totiž dost nepříjemné, když žena odpálkuje chlapa, který přišel ve vší slušnosti, před lidmi. Ti mají potom pocit, že žena se statečně ubránila úchylovi. Nebo něco podobného. A z pohledu chlapa je to fakt hodně nepříjemná situace.
Proto je daleko lepší strategie jí stínovat až půjde sama po temným sídlišti (aby to nebylo před lidma), zezadu jí zacpat pusu a zeptat se jí při tom, jestli půjde teď hned na rande. No a známe to - kdo mlčí - souhlasí ![]()
@zoidberg píše:
Spíš kde přišly na to, že když se jim všichni chlapi vyhnout šestimetrovým obloukem, tak jsou vlastně lascivní kočky
To dost hrubě neodpovídá realitě.
@Andy27 píše:
Kamarka je fakt hezka..a pritele si najde klidne behem 24 hodin a jesre peknyho..ted teda uz je zadana ale co chci rict..ze ona na ocni kontakt reagovala vzdy…pokud se ji kluk libil..a zacala rozhovor
…protoze jinak by si chlaoy moc netroufly..jinak me se stalo nekolikrat ze me muz takhle oslovil a to casto jednu dobu, dosnes to nechapu protoze nenavazuji ocni kontakt, puzobim nepristupne a mracim se..nic mene kazdeho jsem rychle odbyla, odpakovala, bylo mi to vzdy nepeijemny az desivy..divny co
![]()
Moje kamarádka je úplně stejná a to není opravdu žádná krasavice, která by vyčnívala z davu. Obyčejná holka. Když měla zájem, oslovila sama. Vždycky měla kluka, který se jí líbil
kluky přitahovalo její sebevědomí, ráznost, vždy řekla, co si myslí ať je to, co je to
z neúspěchu si hlavu nelámala. Teď už je tedy zadaná a čeká miminko, ale ona by klidně mohla učit, jak sbalit chlapa
Mě když někdo osloví, tak taky pálkuju
dřív jsem se i nechala pozvat na drink, ale ty časy jsou pro mě už nenávratně pryč
(jsem vdaná a mám děti, ikdyz na to ve svém mladém věku a ještě mladším zjevu
nevypadám
)
Podle mě to má jednodušší ženská, která je nejen hezká, usmívá se - milá, ale i nahodí lano na prvotní oslovení, konzervaci. Nejsem žádná superhvězda, ale seznamuju se dobře, chlapům se zpravidla líbím /úsměv delší vlasy vysoká štíhlá/ a hlavně působím společensky, ne zakřiknutě. Ono usmívat se a potichu čekat na spoustu chlapů nestačí.
Jen poznámka - to že ti chlap opětuje úsměv nebo se otočí - to ještě neznamená že je nezadaný, a hledá partnerku. Chlapi jsou věčně na lovu, rádi koukají, flrtují…