Proč mě ti chlapi neosloví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
30.1.18 08:49
@Hanka1 píše:
Jinak byla jsem svedkem na zastavce, kde sedela nafučena pubertačka odhadem 18 let ne vic a kluk kolem 30 na ni zvesela: slečno nemračte se tolik, nesluší vám to! A holka na nej: tak na mne nečum debile 8o!no ja jen cumela, kluk ztratil rec a mumlal si neco o nafoukanych kravach :lol:

Tak její odpověď byla vlastně opodstatněná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
30.1.18 08:50
@Hanka1 píše:
Jinak byla jsem svedkem na zastavce, kde sedela nafučena pubertačka odhadem 18 let ne vic a kluk kolem 30 na ni zvesela: slečno nemračte se tolik, nesluší vám to! A holka na nej: tak na mne nečum debile 8o!no ja jen cumela, kluk ztratil rec a mumlal si neco o nafoukanych kravach :lol:

Jo, a to je přesně to, co mě odradilo. Mě se totiž stalo něco podobného v Pelhřimově na autobusáku. A že byla silná až když už byla zády ke mně. Procházela kolem mě. Chtěl jsem ji ze začátku tu její příjemnost oplatit, ale pak jsem to neudělal, nestála mě za to. Sousedce jsem třeba každé ráno otevřel dveře u domu, ráno jsme se totiž občas potkali. Usmála se, poděkovala. To zase bylo příjemné. Dneska se nepotkáváme, jsem částečně přestěhován do domku na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.1.18 08:54

Tak zase ruku na srdce, ono se to dá docela poznat předem, kterou má vůbec smysl zkoušet oslovovat a kterou ne…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.1.18 08:54
@Emimin7 píše:
Tak její odpověď byla vlastně opodstatněná. :)

Jako jo, ale to byla fakt hezka drobna blondynka a pak otevrela pusu a vsichni se divili, to byste museli slyset ten ton a hloubku hlasu (barova zpevacka kourici dve krabicky denne) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31286
30.1.18 09:06

Já sem taky taková ukecanina @Annne přesně jak píšeš, každá prodavačka nebo uklízečka ráda prohodí pár slov. A pravidelně se zakecávám i na zastávkách. A to bez postranních úmyslů.
JInak co se týče původního příspěvku, tak tři úsměvy by mě asi k akci nevyburcovaly, nějak nevím, jak bych z ničeho pozvala někoho na kafe uprostřed tramvaje. Takže zaveď rozhovor a uvidíš dál. I třeba o blbým počasí, vždyť je to jedno, ta druhá strana pochopí, že si jen chtěla začít hovor (a třeba ji to i potěší), takže klišé vem čert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.1.18 09:10

Je fakt, že mhd plné neznámých lidí na tohle asi neni ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
30.1.18 09:14
@Mar__tanka1983 píše:
Já sem taky taková ukecanina @Annne přesně jak píšeš, každá prodavačka nebo uklízečka ráda prohodí pár slov. A pravidelně se zakecávám i na zastávkách. A to bez postranních úmyslů.
JInak co se týče původního příspěvku, tak tři úsměvy by mě asi k akci nevyburcovaly, nějak nevím, jak bych z ničeho pozvala někoho na kafe uprostřed tramvaje. Takže zaveď rozhovor a uvidíš dál. I třeba o blbým počasí, vždyť je to jedno, ta druhá strana pochopí, že si jen chtěla začít hovor (a třeba ji to i potěší), takže klišé vem čert :mrgreen:

Pokud to nebude trubec a neopoví: si venku, tak snad vidíš, ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
30.1.18 09:15

@martasesek tak pak zase není třeba vzdychat, že mě nelovil :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106324
30.1.18 09:17
@Hroznej puberťák píše:
Tak zase ruku na srdce, ono se to dá docela poznat předem, kterou má vůbec smysl zkoušet oslovovat a kterou ne…

podle ceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
30.1.18 09:20
@Mar__tanka1983 píše:
@martasesek tak pak zase není třeba vzdychat, že mě nelovil :lol: :lol: :lol: :lol:

správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
30.1.18 09:21
@Anonymní píše:
Už jsem tady mnohokrát četla, že pokud je ženská trochu k světu, stačí dát chlapovi najevo, že ho shlédla/zajímá jí, a on v případě zalíbení začne konat. No nevím. Opravdu to tak funguje?
Když to vezmu jen od sebe - myslím, že se chlapům líbím. Celkově se i sama se seboz cítím dobře, často se usmívám jen tak…třeba včera jsem jela v MHD, seděl vedle mně kluk, a když vystupoval, ještě se po mně dvakrát otočil - usmívala jsem se na něj. Při cestě z práce zase nastoupil jiný kluk, no nakonec jsem zjistila, že mě pozoruje, vznikla z toho jakási nonverbální komunikace očima, kdy oběma byli jasné sympatie - dal mi při výstupu přednost ve dveřích a toť vše. Když jsem šla pak přes náměstí, potkala jsem chlapíka, který na mně koukal a onomu komusi řekl „a teď proti mně jde fakt pěkná holka“…
Tím celým nechci říkat, že jsem lvice salónů, ale zájem o mně evidentně je. Jenže stagnuje na hned na začátku. A rande jsem už neměla, jak je rok dlouhej, o sexu platí to samé. Co s tím, kde je zádrhel?

Zřejmě se neodvažují Tě oslovit. Taky můžou být zadaní (a u těch je to správné, že Tě nechají být). Možná působíš nepřístupně, i když si to neuvědomuješ. Nebo může být tisíc jiných důvodů. U nezadaných (a ne, že by to na nich bylo hned poznat :P ) to asi bude tím, že se bojí odmítnutí. Protože to jejich ego… ;)

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
30.1.18 09:22

@Venetia už to tu padlo, podle toho, jak působí, jak se tváří…

• Citovat
  • Upravit
9371
30.1.18 12:44

Jen pro upřesnění, před jakýmkoli komplimentem je nutný souhlas druhé strany, že se výrazům takového zaměření nebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
30.1.18 12:50

Proč mě ti chlapi nesloví

Ty hele. Nestojíš na špatným štaflu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.1.18 13:18