Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi moc koukáš na romantický filmy
O mě projeví chlapi zájem, když s nima prohodím nějakou řeč, když se o něčem pobavíme… škola, práce, koníčky, hodíš úsměv, vtípky… Ale že na někoho hodíš oči na ulici, on tě pozve na schůzku, pak svatba, děti, dům a šťastně až do smrti… neříkam, že se to nemůže stát (aby mě tady zase někdo nechytal za slovo) ale je to nepravděpodobné ![]()
Příspěvek upraven 29.01.18 v 22:32
@Anonymní píše:tak mozna pusobis moc iniciativne…a muz by automatick cekal impuls od tebe..
Už jsem tady mnohokrát četla, že pokud je ženská trochu k světu, stačí dát chlapovi najevo, že ho shlédla/zajímá jí, a on v případě zalíbení začne konat. No nevím. Opravdu to tak funguje?
Když to vezmu jen od sebe - myslím, že se chlapům líbím. Celkově se i sama se seboz cítím dobře, často se usmívám jen tak…třeba včera jsem jela v MHD, seděl vedle mně kluk, a když vystupoval, ještě se po mně dvakrát otočil - usmívala jsem se na něj. Při cestě z práce zase nastoupil jiný kluk, no nakonec jsem zjistila, že mě pozoruje, vznikla z toho jakási nonverbální komunikace očima, kdy oběma byli jasné sympatie - dal mi při výstupu přednost ve dveřích a toť vše. Když jsem šla pak přes náměstí, potkala jsem chlapíka, který na mně koukal a onomu komusi řekl „a teď proti mně jde fakt pěkná holka“…
Tím celým nechci říkat, že jsem lvice salónů, ale zájem o mně evidentně je. Jenže stagnuje na hned na začátku. A rande jsem už neměla, jak je rok dlouhej, o sexu platí to samé. Co s tím, kde je zádrhel?
Asi vypadáš až moc dobře
a to že máte oční kontakt neznamená, že ti hoši nejsou nezadaní ![]()
Jo, spíš asi budou zadaní:)) já fakt žádná supr kost nejsem, jsem úplně obyč holka, co by i zhubnout mohla ![]()
Kamarka je fakt hezka..a pritele si najde klidne behem 24 hodin a jesre peknyho
..ted teda uz je zadana ale co chci rict..ze ona na ocni kontakt reagovala vzdy…pokud se ji kluk libil..a zacala rozhovor
…protoze jinak by si chlaoy moc netroufly..jinak me se stalo nekolikrat ze me muz takhle oslovil a to casto jednu dobu, dosnes to nechapu protoze nenavazuji ocni kontakt, puzobim nepristupne a mracim se..nic mene kazdeho jsem rychle odbyla, odpakovala, bylo mi to vzdy nepeijemny az desivy..divny co
![]()
@Anonymní píše:#MeToo. Můžete si za to holky samy.
A rande jsem už neměla, jak je rok dlouhej, o sexu platí to samé. Co s tím, kde je zádrhel?
@Anonymní píše:sebevedomi dela svoje i to jak se citis, jaka energie z tebe jde
Jo, spíš asi budou zadaní:)) já fakt žádná supr kost nejsem, jsem úplně obyč holka, co by i zhubnout mohla
@Anonymní píše:
Jo, spíš asi budou zadaní:)) já fakt žádná supr kost nejsem, jsem úplně obyč holka, co by i zhubnout mohla
Tak sem hoď fotku, řeknem ti přesněji ![]()
@canaglia píše: #MeToo. Můžete si za to holky samy.
jsem rada, ze uz jsem stara a vdana a fakt mi nevadi, kdyz mi kolega v praci rekne, ze mi to slusi a cizi chlap podrzi dvere a da prednost.
v dnesni dobe teda uz spis ojedinele…bohuzel ![]()
@Hanka1 píše:![]()
jsem rada, ze uz jsem stara a vdana a fakt mi nevadi, kdyz mi kolega v praci rekne, ze mi to slusi a cizi chlap podrzi dvere a da prednost.
v dnesni dobe teda uz spis ojedinele…bohuzel
Hm, za tyhle věci vždy slušně poděkuji. Je mi příjemné, když je chlap galantní, a rozhodně se neofrňuji nad zájmem kluka, který není můj typ. I to potěší, jen ne všichnk jsou kompatibilní.
@GabinkaCh píše:
Asi jsi fakt kočka, takže nemají odvahu
Napadlo mě to samé. Zdá se mi, že po kočce se rádi otočí, podívají, ale doma mají radši obyčejnější ženské. Nebo si myslí, že na takovou nemají.
Já jsem taky nikdy neměla větší mindrák ze vzhledu, nebála jsem se komunikace. A pak jsem zjistila, že na lidi (obecně ženy i muže) působím ostře a přísně. Přitom jsem taková krotká ![]()
Už jsem tady mnohokrát četla, že pokud je ženská trochu k světu, stačí dát chlapovi najevo, že ho shlédla/zajímá jí, a on v případě zalíbení začne konat. No nevím. Opravdu to tak funguje?
Když to vezmu jen od sebe - myslím, že se chlapům líbím. Celkově se i sama se seboz cítím dobře, často se usmívám jen tak…třeba včera jsem jela v MHD, seděl vedle mně kluk, a když vystupoval, ještě se po mně dvakrát otočil - usmívala jsem se na něj. Při cestě z práce zase nastoupil jiný kluk, no nakonec jsem zjistila, že mě pozoruje, vznikla z toho jakási nonverbální komunikace očima, kdy oběma byli jasné sympatie - dal mi při výstupu přednost ve dveřích a toť vše. Když jsem šla pak přes náměstí, potkala jsem chlapíka, který na mně koukal a onomu komusi řekl „a teď proti mně jde fakt pěkná holka“…
Tím celým nechci říkat, že jsem lvice salónů, ale zájem o mně evidentně je. Jenže stagnuje na hned na začátku. A rande jsem už neměla, jak je rok dlouhej, o sexu platí to samé. Co s tím, kde je zádrhel?