Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muj milenec se vetsinou pak stal mym dlouholetym partnerem. Ale na zacatku to je urcite neco noveho, najednou jste pro nekoho vzacna, krasna, sexy. Takze si tak pripadate a chcete to jeste vic. Ja jsem zacla cvicit, zajimat se o nove veci. Je to hezky. Milence do kazde rodiny:)))
Jasně, že Ti to přinese radost, těšení se, orgasmy, stud, vzrušení -
a pak trochu střízlivění, výčitek a hodně přemýšlení ..
Jestli to bude stát za to … záleží na Tobě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
trochu se babrám v nefunkčním vztahu, když se doma všechno sere, tak člověk někoho potká. Otázka zní asi zvláštně, ale vy kdo máte zkušenosti s nějakým poměrem, krom sexu dalo vám to i něco víc? Lepší pocit, sebevědomí, radost do života, zapomněli jste na starosti, nebo vás milenec nakopl se sebou něco dělat atd…? Pomohlo vám to nějak překonat partnerskou krizi a fungovat v nějaké provizorii kvůli dětem?Nebo to ve výsledku přineslo jen nervy a strach z prozrazení?
Ahoj.
Teď jsi uhodila hřebíčkem o hlavičku.
Když se ti to doma se.e, nepřidělávej si starosti milencem.
@Anonymní píše:
Ahoj,
trochu se babrám v nefunkčním vztahu, když se doma všechno sere, tak člověk někoho potká. Otázka zní asi zvláštně, ale vy kdo máte zkušenosti s nějakým poměrem, krom sexu dalo vám to i něco víc? Lepší pocit, sebevědomí, radost do života, zapomněli jste na starosti, nebo vás milenec nakopl se sebou něco dělat atd…? Pomohlo vám to nějak překonat partnerskou krizi a fungovat v nějaké provizorii kvůli dětem?Nebo to ve výsledku přineslo jen nervy a strach z prozrazení?
Hele dalo. Krásný zážitky. Pokud to doma nefunguje, milenec to nevylepší. Je fakt, že já vždycky měla lepší náladu. Na druhou stranu je tady strach z prozrazení. Milenec ho má větší, než já. Momentálně jsme ve fázi, kdy on to chce z tohoto důvodu ukončit. Definitivně. Já tak rázná nejsem, tohle jsme už několikrát řešili a vždycky se k sobě vrátili. Osobně doufám, že je i tohle momentální, on je trošku složitější člověk. Tak uvidíme, jestli to po letech vzdá.
a nevím, co bude, když to vzda, paradoxně se asi konecne dokopu k odchodu. Prosím anonym, jinak smazat.
@Faris píše:
Muj milenec se vetsinou pak stal mym dlouholetym partnerem. Ale na zacatku to je urcite neco noveho, najednou jste pro nekoho vzacna, krasna, sexy. Takze si tak pripadate a chcete to jeste vic. Ja jsem zacla cvicit, zajimat se o nove veci. Je to hezky. Milence do kazde rodiny:)))
Já vždy poznám, když má příbuzná z rodiny milence
Zhubne, zkrásní, ani to nemusí nikomu říkat
Jinak, když má jen manžela, tak je rozkydlá a neupravená
Teď třeba nikoho nemá ![]()
Podle mně to přechodně pomůže k lepší náladě. Ale dlouhodobě to asi k užitku nebude, protože neznám ani jeden pár, kde by spolu zůstali. Faktem ale je, že když začala zahýbat ona, tak proto, že manžel už nic nechtěl v posteli nebo byl sám pro sebe totálně ve všem, a ona tak protahovala odchod od něho kvůli menším dětem. V momentě , kdy děti nabraly kolem 14-15 let, tak to končilo.
Když on, tak proto, že měl široké srdce a nechtěl být jen s jednou. Obvykle nezůstal ani s tou další.
Tak nevím, co se komu vyřešilo, ale byly to vztahy, kde řešení neexistovalo. Jen oddalování rozchodu, a k tomu je ten vedlejšák dobrý, dá se to manželství déle snést.
@vejilka píše:
Já vždy poznám, když má příbuzná z rodiny milenceZhubne, zkrásní, ani to nemusí nikomu říkat
Teď třeba nikoho nemá
@vejilka píše:
Já vždy poznám, když má příbuzná z rodiny milenceZhubne, zkrásní, ani to nemusí nikomu říkat
Teď třeba nikoho nemá
Přesně, na ženskou to účinkuje jako zkrášlovací salon. Nejlepší na tom je, jak to těm jejich chlapům nedojde a dál se válí v gauči.
@vejilka píše:
Teď třeba nikoho nemá
@vejilka píše:
Teď třeba nikoho nemá
@Nmdl píše:Takže kašlat na běhání a dření ve fitku a raději jít do milence? Tomu říkám spojení příjemného s užitečným.
Nevíš, že milenec pomáhá I na rakovinu? (via Aktip)
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
trochu se babrám v nefunkčním vztahu, když se doma všechno sere, tak člověk někoho potká. Otázka zní asi zvláštně, ale vy kdo máte zkušenosti s nějakým poměrem, krom sexu dalo vám to i něco víc? Lepší pocit, sebevědomí, radost do života, zapomněli jste na starosti, nebo vás milenec nakopl se sebou něco dělat atd...? Pomohlo vám to nějak překonat partnerskou krizi a fungovat v nějaké provizorii kvůli dětem?Nebo to ve výsledku přineslo jen nervy a strach z prozrazení?
Dalo mi to od všeho trochu i když sex byl nedostižný. Milence jsem si našla - i když jsme se vlastně před tím znali už skoro 18 let - v době, kdy jsme procházeli s manželem opravdu těžkou krizí. Manžel si po 20 letech našel milenku a mě považoval za něco, jako inventář domácnosti, který je na něm absolutně závislý a na nic se nezmůže
Takže vlastně ani nervy z prozrazení až takové nebyly. S milencem jsem to utnula ve chvíli, kdy začal chtít něco víc a já jsem se na to necítila.
Ahoj,
trochu se babrám v nefunkčním vztahu, když se doma všechno sere, tak člověk někoho potká. Otázka zní asi zvláštně, ale vy kdo máte zkušenosti s nějakým poměrem, krom sexu dalo vám to i něco víc? Lepší pocit, sebevědomí, radost do života, zapomněli jste na starosti, nebo vás milenec nakopl se sebou něco dělat atd…? Pomohlo vám to nějak překonat partnerskou krizi a fungovat v nějaké provizorii kvůli dětem?
Nebo to ve výsledku přineslo jen nervy a strach z prozrazení?