Proč ne do roku piškoty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
11.10.10 09:58
Pudloslava píše:
(Podobne jako na me tedka jine diskusi dorazeli, ze taham deti do kostela a vnucuju jim viru :-)

Jojo, to je velmi oblíbený způsob kritiky věřících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
11.10.10 10:38

Diskuze není o víře, ale bohužel znám muže, který byl svou věřící matkou veden jen k motlitbám, vypomáhal v kostele knězům a papežům,hrál v kostele - nevím přesně, jak se tomu říká, mám pocit, že ministrování - vyjádření motlidby tělem. Prostě od malička veškerý svůj volný čas trávil v kostele, ne s kamarády venku nebo i na jiných kroužcích, dost se to na něm podepsalo. Jiný svět neznal a neměl šanci poznat :mrgreen: V dospělosti se mu k vůli tomu rozpadlo pár vztahů apod. Prostě pro běžného člověka je jako z jiného světa. Ale je pravda, že víru, různá náboženství apod. ovládá dokonale.

To není narážka na Pudlu, věřím, že toto není Tvůj případ. Jen nesouhlasím s Ivushkou, že je to velmi oblíbený způsob kritiky věřících :nevim: Ona to může být někdy pravda.

Já rozumné věřící nekritizuju. Naopak, myslím si, že základní znalost bible by měla být samozdřejmost i pro nevěřícího člověka nebo člověka, který nějak věří, ale není praktikujícím katolíkem. Tak nějak to patří k základnímu vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
11.10.10 13:30

znalosti pediatrů jsou někdy až k pláči, když se mě například dětský doktor zeptá, jestli jsem někdy zkoušela vysadit bezlepkovou dietu, kterou má dcerka kvůli celiakii(celoživotní přísná bezlepková dieta kvůli nesnášenlivosti lepku) tak jsem šla málem do vrtule, takoví to jsou mezi nimi „odborníci“

• Citovat
  • Upravit
139
5.4.11 11:38

Nazdar Holky,

S nazorem ohledne piskotu „proc ne souhlasim“. Co je mne po tom co dela každý, at si delaji co chteji mne zajima jen to co delam ja a mimcu prece nebudu nejakym zpusobem skodit a krmit ho piskoty. Cetla jsem, ze Nestle dela baby susenky bez alergenu vcetne vajec ale je v nich docela velke mnozstvi cukru a k politovani pro nas i psenice. U nas je zatim alergicka reakce i po lepku a to mam Nicolas uz devet mesicu. Mimochodem kde se da sehnat ten Chléb michelský? Ja osobne bych mu rohlik ani nedala i kdyby nemel potencionální alergii souhlasim s nazorem prazne kalorie k cemu vlastne jsou i nam! Zila jsem leta v Americe a tam nikdo necpe ani batolata rohliky tak proc kojenci dat rohlik je proste pro mne nepochopitelne. Nase Mudra taky radila dat piskot ale to uz jsme tam chodili kvuli průjmům uz tehdy to byli jasny signal potencionalinich alergii. Bacha na Brumik ma silene mnozstvi cukru a zajiste i emulatoru, ja bych ho nedala ani starsimu diteti. Ja osobne bych radji dala tu Nestle susenku pokud neni reakce po lepku rozhodne lepsi nez piskot nicmene ale jen velmi opatrne kvuli tem cukrum. Nechci jim delam reklamu ale prirovnavala jsem jejich kasi k Sunarce a s politovanim sunarka ma o dost mene vapniku naopak vice cukru. Je to kazdeho osobni vec co dava ale ja zastavam nazor ten, ze neminim svemu synovy skodit a zbytedne zatezovat jeho vyvijejici se organizmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcy43
5.4.11 13:47

JÁ OSOBNĚ JSEM PŘIDÁVALA DĚTEM DO SUNARU 3-4 PIŠKOTYY NA ZASYCENÍ ASO TAK OD 3 MĚSÍCE A MOC JIM TO CHUTNALO A NEMĚLY PO TOM ŽÁDNÉ PROBLÉMY,TEHDY PŘED 22 LETY NEBYLO NA TRHU TOLIK VĚCÍ JAKO JE TED.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko