Proč nemůžu normálně randit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2998
19.2.18 07:38
@Hroznej puberťák píše:
Tvl Detso, to je fakt tak strašnej problém napsat prostě jednoduchý a přímý "Klavmi, zvu tě na rande :kytka: "??? Slečně bys udělal radost a působil bys aspoň trochu jako chlap, a ne zoufalá troska. Jestli bude mít zájem nebo ne ti přece odpoví, a jak je daleko vyřešíte potom :zed: :zed: :zed:

Je to marný, je to marný, je to marný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.2.18 08:48

@Hroznej puberťák to je ale přesne podstata problému i v reálném světě - já pozvánku na rande dostala snad třikrát a jinak to bylo vždy takové opatrné oťukávání, jak kdyby ti chlapi neměli kou..Ehm odvahu se na rovinu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
19.2.18 08:51
@Tichošlápek píše:
@Hroznej puberťák to je ale přesne podstata problému i v reálném světě - já pozvánku na rande dostala snad třikrát a jinak to bylo vždy takové opatrné oťukávání, jak kdyby ti chlapi neměli kou..Ehm odvahu se na rovinu zeptat.

Tak v reálném světě se člověk taky rozhoduje podle toho, jak vstřícně ten vyhlídlý protějšek působí. To mi nepřijde nijak divné. Ale tady, kde to stačí napsat…?

• Citovat
  • Upravit
9371
19.2.18 09:01

Teď už se na rande nesmí zvát, můžete druhé partii jen dát číslo a doufat, že zavolá. Pokud někoho pozvete, může to na osobu vyvinout nátlak, pod kterým přijme i přes fakt, že přijmout nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
19.2.18 09:07
@Emimin7 píše:
Teď už se na rande nesmí zvát, můžete druhé partii jen dát číslo a doufat, že zavolá. Pokud někoho pozvete, může to na osobu vyvinout nátlak, pod kterým přijme i přes fakt, že přijmout nechce.

otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.2.18 09:10
@jankajj píše:
otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo :lol:

Ještě donedávna by to tak bylo, ale případ Azize Ansari docela pozměnil pravidla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
19.2.18 09:11
@jankajj píše:
otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo :lol:

To je blbá otázka. Lepší bude:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“ :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
19.2.18 12:45
@Detsa píše:
Já to původně psal jako reakci na Salamia :think:. Bral jsem v úvahu, že o sobě nevíme vůbec nic. Ani kde bydlíme… pak by to pozvání přecejen vypadalo jinak, než skrz veřejnou diskuzi :kytka:.

To je přeci jedno. Chce to využít situace - a tady k tomu situace vyloženě vybízela. Že to pak třeba nevyjde, ukáže se, že se míjíte, že jste moc daleko atd, to vem čert, jde o to to prostě zkusit, i ten pokus potěší.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
19.2.18 13:25
@Detsa píše:
Chápu, jak to myslíš. Ale veřejná diskuze na internetu a osobní potkání je přecejenom něco úplně jiného :think:.

Genau. První kontakt na netu a pak teprv setkání trochu přehazuje ten přirozený postup a leckdy přináší planá očekávání a poté zklamání. Ale není to důvod to nezkoušet, spíš je třeba s tím prostě počítat, že to nemusí klapnout, ale že to člověk aspoň zkusí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
19.2.18 15:07
@Hroznej puberťák píše:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“ :palec: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Černá vdova
19.2.18 15:08
@Detsa píše:
Chápu, jak to myslíš. Ale veřejná diskuze na internetu a osobní potkání je přecejenom něco úplně jiného :think:.

Stačí poslat SZ :palec:.

• Citovat
  • Upravit
19.2.18 16:38

Třeba máte špatnej přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.2.18 23:07

@Štembinka

Jeee, tak to nemohla byt nahoda! :potlesk: Takovy pribehy vzdy vykouzli usmev na tvari. Moc gratuluji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.2.18 23:11
@Hroznej puberťák píše:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“ :palec: :mavam:

Toto by me svym zpusobem okouzlilo. :P :lol: :lol: :lol: Jinak pán z diskuze mi opravdu poslal pozvánku na rande, klobouk dolů! A řekla jsem ano. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
21.2.18 11:39

No vida, brzy bude veselka :)

@Detsa nezapomeň na vhodné oblečení na rande. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit nějaké takové tričko, aby byly základní věci hned jasné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky