Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Tvl Detso, to je fakt tak strašnej problém napsat prostě jednoduchý a přímý "Klavmi, zvu tě na rande"??? Slečně bys udělal radost a působil bys aspoň trochu jako chlap, a ne zoufalá troska. Jestli bude mít zájem nebo ne ti přece odpoví, a jak je daleko vyřešíte potom
![]()
![]()
Je to marný, je to marný, je to marný..
@Hroznej puberťák to je ale přesne podstata problému i v reálném světě - já pozvánku na rande dostala snad třikrát a jinak to bylo vždy takové opatrné oťukávání, jak kdyby ti chlapi neměli kou..Ehm odvahu se na rovinu zeptat.
@Tichošlápek píše:
@Hroznej puberťák to je ale přesne podstata problému i v reálném světě - já pozvánku na rande dostala snad třikrát a jinak to bylo vždy takové opatrné oťukávání, jak kdyby ti chlapi neměli kou..Ehm odvahu se na rovinu zeptat.
Tak v reálném světě se člověk taky rozhoduje podle toho, jak vstřícně ten vyhlídlý protějšek působí. To mi nepřijde nijak divné. Ale tady, kde to stačí napsat…?
Teď už se na rande nesmí zvát, můžete druhé partii jen dát číslo a doufat, že zavolá. Pokud někoho pozvete, může to na osobu vyvinout nátlak, pod kterým přijme i přes fakt, že přijmout nechce.
@Emimin7 píše:
Teď už se na rande nesmí zvát, můžete druhé partii jen dát číslo a doufat, že zavolá. Pokud někoho pozvete, může to na osobu vyvinout nátlak, pod kterým přijme i přes fakt, že přijmout nechce.
otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo ![]()
@jankajj píše:
otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo
Ještě donedávna by to tak bylo, ale případ Azize Ansari docela pozměnil pravidla. ![]()
@jankajj píše:
otázka „šla bys zítra na večeři“ se říct dozajista může, ty výmluvo
To je blbá otázka. Lepší bude:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“
![]()
@Detsa píše:
Já to původně psal jako reakci na Salamia. Bral jsem v úvahu, že o sobě nevíme vůbec nic. Ani kde bydlíme… pak by to pozvání přecejen vypadalo jinak, než skrz veřejnou diskuzi
.
To je přeci jedno. Chce to využít situace - a tady k tomu situace vyloženě vybízela. Že to pak třeba nevyjde, ukáže se, že se míjíte, že jste moc daleko atd, to vem čert, jde o to to prostě zkusit, i ten pokus potěší.
@Detsa píše:
Chápu, jak to myslíš. Ale veřejná diskuze na internetu a osobní potkání je přecejenom něco úplně jiného.
Genau. První kontakt na netu a pak teprv setkání trochu přehazuje ten přirozený postup a leckdy přináší planá očekávání a poté zklamání. Ale není to důvod to nezkoušet, spíš je třeba s tím prostě počítat, že to nemusí klapnout, ale že to člověk aspoň zkusí ![]()
@Hroznej puberťák píše:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“![]()
@Detsa píše:
Chápu, jak to myslíš. Ale veřejná diskuze na internetu a osobní potkání je přecejenom něco úplně jiného.
Stačí poslat SZ
.
Jeee, tak to nemohla byt nahoda!
Takovy pribehy vzdy vykouzli usmev na tvari. Moc gratuluji. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
„Slečno, nevíte, kolik je hodin? Já mám takovej hlad, že bych u Vás přespal“![]()
Toto by me svym zpusobem okouzlilo.
Jinak pán z diskuze mi opravdu poslal pozvánku na rande, klobouk dolů! A řekla jsem ano. ![]()
No vida, brzy bude veselka ![]()
@Detsa nezapomeň na vhodné oblečení na rande. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit nějaké takové tričko, aby byly základní věci hned jasné.