Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj slečny a paní,
něco mě už dlouhou dobi tíží, a to, jak je možné, že nedostávám žádný pozvánky na rande?
Nejsem asi ultra super pěkná, ale v obličeji normální a postavu jako přesýpací hodiny (tu bych neměnila)… Ale stejně, moje tři dlouhý vztahy vznikly proto, že jsme byli nejdřív kamarádi s výhodama.
A k tomu došlo většinou domluvou, že nám chybí sex a přitahujeme se, tak si prostě občas vypomůžem, ale vztah z toho vznikl až časem.
Občas pozvání na rande dostanu, ale pravděpodobně od kluků, kteří to zkoušejí na každou.
Ptám se proč???
Hloupá si nepřipadám, ani se tak snad nevyjadřuji.
Děkuji za zkušenosti a rady!
Život není červená knihovna, kde princové na bílých koních posílají růžová pozváníčka na randíčko
![]()
@Hroznej puberťák @Petruna21 Holky, taky mi to tak přijde.
Ale pak přijde jedna z mých kamarádek, že ji nějaký chlap pozval na kávu, vyprovodil domu a nezne ji políbil.
To jsem v začátcích snad ještě nezažila, spíše až později ve vztahu.
@klavmi píše:
@Hroznej puberťák @Petruna21 Holky, taky mi to tak přijde.Ale pak přijde jedna z mých kamarádek, že ji nějaký chlap pozval na kávu, vyprovodil domu a nezne ji políbil.
No vidíš, tobě třeba zase kamarádka závidí, že tě nějaký chlap netahal na hnusné kafe, nevláčel tě po ulicích k baráku, ale rovnou ti to pěkně udělal
![]()
Ono to přijde samo až to budeš nejméně čekat.. čím víc budeš něco očekávat, tak přijde akorát zklamání. Samozřejmě teď neříkám, že nemáš vůbec nikoho vyhledávat..
Zkus změnit společnost ve které jsi
Lepší si počkat až přijde nějaký, který za to stojí než ztrácet čas každou chvíli s jiným ![]()
@Detsa Možná máš pravdu. Dekuji. Koníčků mám dost, ale spíše samotarskych, nepotrebuji mit kolem sebe pořád lidi. Je mi 25. Pracuji, ale v praci bych se nikdy neodvazila nic zacinat s chlapama. Tak přemýšlím, kam vyrazit, kde by byli chlapi, kteří stojí o vztah a zvou na klasicke rande? Nebo je to dobou? Nebo nějakým mym povahovym rysem mozna… ![]()
@salamio Občas ano
Ale vždy mě kamarádky varují, že „mu“ jde jen o sex. A na to odpovídám, že mně taky… a pak z toho je láska, asi jak nic nehrotíme.
Nicméně snad aspon jednou v životě dostanu pozvánku na ofiko schůzku od fajn chlapa.
Aspoň prp pocit, že jsem to zažila.
@Štembinka Jak říkáš… třeba to přijde až to nebudu čekat.
@klavmi já svého přítele taky potkala, když jsem to vůbec nečekala.. měl za mnou přijet kamarád z daleka.. vypadalo to tak, že mezi namá možná i něco bude.. no kamarád přijel o dvě hodiny déle, já mezitím se šla projít s kamarádkou, dát si kafe a potkala jsem tam právě přítele se kterým jsme teď už 5 let ( pracoval v té kavarně)..takže kdyby tamten přijel včas, tak asi nic.
ale oba s přítelem říkáme, že i tak by se naše cesty někde střetl..
Po nějaké době jsem do té kavárny začala chodit častěji a pomalu se to dávalo dohromady ![]()
Ten co přijel samozřejmě nic.. chvíli jsme se bavili a pak zase odjel ![]()
@klavmi píše:
@Hroznej puberťák @Petruna21 Holky, taky mi to tak přijde.Ale pak přijde jedna z mých kamarádek, že ji nějaký chlap pozval na kávu, vyprovodil domu a nezne ji políbil.
No hold někomu stačí jít na rande ale normálně to oznámit a někdo chce pozvánky
![]()
Měla jsi vztahy, takže nejspíš normálně randíš.
Dopředu nikdy nelze poznat, jestli jde dotyčnému muži jen o sex, nebo by měl zájem i o vztah. Prý oni sami neví, kterou strategii budou sledovat, když někdy balí ženu. Dobrá ochrana před tím je ta, že novému objevu nedáš hned na druhém rande, většinou ti, kterým jde jen o sex neradi čekají. Ty čekáš, že tě budou oslovovat cizí muži s pozváním na rande? Tak ono se to stává, kolikrát mě někdo balil v autobuse, vlaku, na ulici, v kavárně, když jsem kecala s kamarádkou, na různých školeních, opraváři atd. ![]()
@Detsa píše:
Nooo![]()
. To by záleželo, odkud slečna je a jestli by chtěla. Jinak rád pozvu a seznámím se, když bude zájem @klavmi
.
Tvl Detso, to je fakt tak strašnej problém napsat prostě jednoduchý a přímý "Klavmi, zvu tě na rande
"??? Slečně bys udělal radost a působil bys aspoň trochu jako chlap, a ne zoufalá troska. Jestli bude mít zájem nebo ne ti přece odpoví, a jak je daleko vyřešíte potom
![]()