Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
S přítelem se snažíme o miminko a nějak to nejde
Dva měsíce jsem to nedostala a dnes jsem si dělala test a nic
Byla bych rada za nějaký rady co dělat.
Na tomto webu jsou takovýhle dotazy už jako provokace, když jsou tu tisíce témat na to stejný. Je takový problém si je pročíst? Přece to tu každej nebude pořád psát 100× dokola…
2 měsíce jsi to nedostala. Test máš neg. a ptáš se proč to nejde? Že 2 měsíce nemáš menses ti nevadí?
@Sabča0000 tak že už dva měsíce nesnasis a divíš se že nic?
Není vejce není dítě.
A tohle vypadá spíš na návštěvu Mudr ![]()
Pane doktore už dlouho se snažíme o miminko a pořád nic ![]()
A jak to probíhá?
Vždycky když na to jdeme tak na manžela po chvíli přijde nějaké divné chcani a běží na WC ![]()
A jak dlouho se snažíte? Vyšetření máte za sebou? Ms ti jinak chodí pravidelně? Že ti 2 měsíce nepřišla bys měla řešit, bez toho jaksi otěhotnět nemůžeš.
Ja se pouze zeptala jsem tu poprvé
Menstruaci pravidelnou nemam
@Sabča0000 píše:
Ja se pouze zeptala jsem tu poprvé
Menstruaci pravidelnou nemam
No tak to asi může být ten problém nemyslíš? Kdyz to 2 mesice nedostanes. Pores si to s gynekologem.
Dobrý večer s přítelem se snažíme už 3 měsíce o miminko, ale pořad nic dělala jsem si testy ale pořad to vychází negativní ale začlo se mi zvětšovat břicho a vypadam jak těhotná ale dostávám normálně menstruaci ale minulý měsíc jsem měla zpoždění 4 dní bylo my špatně 14 dni ale i když mi bylo špatně tak jsem měla chuť na jídlo, od úterý mám divné cukání v bříšku ale nevíme co to muže bejt???jestli někdo tady to měl budu míč ráda když mi někdo tady odpoví děkuji???