Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Svítící žárovka píše:
Jen aby pak ti bez deštníku neblokovali místo v sušárnach těm s deštníkem, případně těm, které třeba ohodí louží auto.
To se nestane, však deštník vás ochrání tak že sušárny netřeba přece ![]()
@BohunkaP píše:
Jakože jí vyšel pozitivní test a tedy všechny třídy, v nichž v pondělí a v úterý vyučovala, poslala hygiena do karantény z důvodu “ kontakt s pozitivně testovanou osobou“. V prezenční výuce mohly tento týden pokračovat pouze děti, které v tyto dny nebyly ve škole, nebo děti, které mají dokončené očkování.
u nas se toto nedeje. Pozitivni ucitelka doma, deti ve skole, suplujeme. Zavrit cele tridy je zverstvo.
@megginka300 píše:
To se nestane, však deštník vás ochrání tak že sušárny netřeba přece
destnik neuziva asi 400 000 lidi, kterym hrozi, ze na zmoknuti zemrou. Presto, ze si zvolili destnik neuzit, o misto v susarne stoji.
@Anonymní píše:
Prosím o ponechání anonymu. Kolegyně - učitelka neposlala do karantény žáky, protože tvrdila, že všichni měli při výuce respirátory. Jak to doopravdy ve výuce bylo, to my víme, respirátor nenosila ani na chodbě. Rodiče žáků hygiena neoslovila, do karantény je nikdo neposlal. Možná jen nevidíte za oponu, co ty učitelky nepřiznaly.
hele, jestli dojde na me, s respikem i spim ![]()
@matkabagristy píše:
u nas se toto nedeje. Pozitivni ucitelka doma, deti ve skole, suplujeme. Zavrit cele tridy je zverstvo.
Souhlasím.
Osobně si také myslím, že hygiena posuzuje velmi svérázným a hlavně pokaždé jiným způsobem ![]()
@BohunkaP píše:
Souhlasím.Osobně si také myslím, že hygiena posuzuje velmi svérázným a hlavně pokaždé jiným způsobem
no, ale pak je tvrzeni, ze do karanteny poslala 110 deti ucitelka jaksi nesmysl.
@eva valoi píše:
To je sice asi pravda, ale přijde mi to celkem výstižné.
Já třeba deštník nenosím, ani doma žádný nemám…mám déšť ráda…je to příroda
Takže máš pravdu, deštník je na nic, když se člověk nebojí
Já beru život tak, jak příjde.
@matkabagristy píše:
no, ale pak je tvrzeni, ze do karanteny poslala 110 deti ucitelka jaksi nesmysl.
Nerozumím asi úplně, v čem polemizujeme ![]()
Dvanáct tříd bylo hygienou odesláno do karantény z důvodu, že se v průběhu dvou dnů potkalo s jednou pozitivně testovanou učitelkou.
Tečka, toto je objektivní fakt na naší škole, který já jen konstatuji - nemám vůči učitelce žádný negativní postoj (jestli máš dojem, že to tak vyznělo). ![]()
@BohunkaP píše:
Nerozumím asi úplně, v čem polemizujeme![]()
Dvanáct tříd bylo hygienou odesláno do karantény z důvodu, že se v průběhu dvou dnů potkalo s jednou pozitivně testovanou učitelkou.
Tečka, toto je objektivní fakt na naší škole, který já jen konstatuji - nemám vůči učitelce žádný negativní postoj (jestli máš dojem, že to tak vyznělo).
mazec, hnus, ockovana ucitelka udelala, co mohla, aby k tomu nedoslo.
Pripomina mi to prispevky z jara 2020, kdy skoly zavreli ucitele.
Já naprosto nechápu rozhodování hygieny. Všude v televizi pořád poslouchám, jak třídy po pondělním testování skončily v karanténě. U nás třídy nechají běžet, doma jsou jen pozitivní (protože víkend, asi máme jiný víkend než ostatní části republiky). V jedné té třídě byli dva pozitivní, už minulé pondělí. Jeden sourozenec nakaženého se vrátil do školy po týdenní karanténě, už tohle pondělí (je to stejná třída, jako jeho nakažený sourozenec). No a dnes vyšly při náhodném testování kvůli školní akci tři pozitivní antigeny v té třídě, jedním z nich je i ten sourozenec. Jsem zvědavá, jestli se to potvrdí i PCR a kdo teda vůbec (jestli někdo) půjde do karantény.
@vokishka píše:
Já naprosto nechápu rozhodování hygieny. Všude v televizi pořád poslouchám, jak třídy po pondělním testování skončily v karanténě. U nás třídy nechají běžet, doma jsou jen pozitivní (protože víkend, asi máme jiný víkend než ostatní části republiky). V jedné té třídě byli dva pozitivní, už minulé pondělí. Jeden sourozenec nakaženého se vrátil do školy po týdenní karanténě, už tohle pondělí (je to stejná třída, jako jeho nakažený sourozenec). No a dnes vyšly při náhodném testování kvůli školní akci tři pozitivní antigeny v té třídě, jedním z nich je i ten sourozenec. Jsem zvědavá, jestli se to potvrdí i PCR a kdo teda vůbec (jestli někdo) půjde do karantény.
asi spadame pod stejnou hygienu. Nám teda dneska volali, ze mame poslat domu tridu, ktere konci karantena zitra.
furt klepu do dreva, v rodine nic a moje trida ma asi imunitu po mne ![]()
@matkabagristy píše:
destnik neuziva asi 400 000 lidi, kterym hrozi, ze na zmoknuti zemrou. Presto, ze si zvolili destnik neuzit, o misto v susarne stoji.
No ale to ty co nosí deštník nemusí přece trápit, ty ochrání deštník a sušárny se jim tím pádem vyhnou, nee ![]()
Od toho přece ten deštník mají, k čemu by jim jinak proboha byl ![]()
@megginka300 píše:
No ale to ty co nosí deštník nemusí přece trápit, ty ochrání deštník a sušárny se jim tím pádem vyhnou, neeOd toho přece ten deštník mají, k čemu by jim jinak proboha byl
ty jsi asi uz rok mimo. Zaplnene susarny jsou prusvih i pro ty, co maj destnik. Protoze se do nich nedostanou, kdyz to potrebuji z jinych duvodu.
@matkabagristy píše:
ty jsi asi uz rok mimo. Zaplnene susarny jsou prusvih i pro ty, co maj destnik. Protoze se do nich nedostanou, kdyz to potrebuji z jinych duvodu.
Jo taakhle, já už se lekla že deštník nechrání dostatečně ![]()
Jsem to hlupák ![]()
No i tak deštník nechci, smutný, viď ![]()
@megginka300 píše:
Jo taakhle, já už se lekla že deštník nechrání dostatečně
Jsem to hlupákNo i tak deštník nechci, smutný, viď
ty sis doted myslela, ze destnik chrani pred vsemi nemoceni? ![]()