Proc porad place?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
19.8.10 10:21

Pourová nemusí zvracet, může se mu jídlo vracet nahoru a pálí ho to, malá na to trpěla hodně, pak jsme koupili takovou tu vyvýšenou podložku a hodně to pomáhalo. nZavinutá byla spokojená a krásně spinkala

• Citovat
  • Upravit
20840
19.8.10 10:24
pourova1988 píše:
Novire moc dekuju za odkazy :hug:

Není zač, hlavně aby něco pomohlo, dej vědět, jak bojujete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 10:25

zkusim zavinovani miminka a uvidim moc dekuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
19.8.10 10:28
pourova1988 píše:
liky jojo zkousela opravdu nic nezabira… v noci kdyz spi semnou tak spi na boku jinak neusne…dobre se mu spinka i na brisko ale nedoporucuje se to …tak mam strach a nechala jsem ho tak asi dvakrat…

me tez spi jen na boku a posledni tyden jen na brisku…ja mam monitor dechu, takze ho tak klidne nechavam, on uz si hlavicku da na bok, je velky dost… asi mu ty polohy delaji dobre na brisko, ze si na ne tlaci… :nevim:

a jeste- me v zavinovacce tez nechtel byt, ale zabaleni do deky ma rad dodnes a vyzaduje ho, jinak ani neusne, balim mu tam i hlavicku/delam z nej „ruskou babicku“/ a to se mu libi…nekdy chce i prekryt usi a oci…asi vnima moc podnetu z okoli a neumi „vypnout“…

Příspěvek upraven 19.08.10 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 10:32

Jooooo a co nám teda v krizi fakt pomáhalo byl zapnutý vysavač nebo fén. Přestala plakat během chvilky.

• Citovat
  • Upravit
9394
19.8.10 10:35
Caty píše:
Jooooo a co nám teda v krizi fakt pomáhalo byl zapnutý vysavač nebo fén. Přestala plakat během chvilky.

tak to me pomahalo jen na chvili…ve chvili kdy jsem vysavac vypla, zacal rvat znovu… ale je fakt, ze spal u pracky kdyz prala…, takze jsem kvuli nemu prala i kdyz nebylo moc treba, mame pracku v kuchyni, tak byl v kocare a v pohode spal… ted jak je starsi, tak ho naopak vse toto rusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 10:48

tak mimi jsem zavinula zasycela mu a spinka zatim jeste na ruce ale moc fekuju za tu metodu zavinovani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 10:50

Pourová nech mu zapnutý vysavač u postýlky a uvidíš. Já nejrpv zapla na větší výkon a pak postupně zeslabovala a vysavač vzdalovala. Pravda, někdy jel i hodinu, ale aspon jsem něco udělala a odpočinula si.Nebo jsme měli lampičku od CHICCA? je tam šum moře a to bylo super. :palec: Sice moc dlouho jsme jí nepotřeovali, asi jen do 3 měsíců, ale stálo to za to. Večer jsem zavinula a zapla a usla krásně u toho.

• Citovat
  • Upravit
314
19.8.10 11:06

Co dudlík?

Ahoj, měla jsem s malou podobný problém, takže jsem celý den seděla na gauči a chovala a kojila, když jsem ji dala do postýlky, tak hned začala křičet, musela jsem ji dat do zavinky a na bok, jak byla zvyklá z porodnice, to ale pomohlo tak na 20 minut. Zoufale jsem koupila tři různé dudlíky a pak najednou jeden zabral, dala jsem ji ho na spaní nejdřív vedle mě, byla jsem u ní, bylo to tak dva dny, potom už krásně usnula v postýlce. Do té doby nechtěla žádný. Zkoušela jsi dudlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 11:09
zavjej píše:
Ahoj, měla jsem s malou podobný problém, takže jsem celý den seděla na gauči a chovala a kojila, když jsem ji dala do postýlky, tak hned začala křičet, musela jsem ji dat do zavinky a na bok, jak byla zvyklá z porodnice, to ale pomohlo tak na 20 minut. Zoufale jsem koupila tři různé dudlíky a pak najednou jeden zabral, dala jsem ji ho na spaní nejdřív vedle mě, byla jsem u ní, bylo to tak dva dny, potom už krásně usnula v postýlce. Do té doby nechtěla žádný. Zkoušela jsi dudlík?

jojo dudlik mame a pouzivame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.8.10 11:33

Čepičku na hlavu, pořádně zabalit, to mě ještě napadá. To mi radila babička a taky to zabíralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 11:42

Tak malyho jsem zavinula a spinka sam u me v posteli :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 11:46

Pourová super, gratuluji, vidíš, jak jsi to krásně zvládla :palec:

• Citovat