Proč se mi v noci budí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ty se nikdy v noci nebudíš? uklidním tě budí se mnohem starší děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to normální. Každé dítě má jiné spánkové pochody. Některé děti spí klidně celou noc, jiné se budí, žádné si myslím, ale nespí pořád stejně. Ten spánek se hodně mění. Moje dcera když s námi spí v posteli budí se také 3× za noc, protože ji budime my, otáčením chrápáním atd… Když spí v pokoji ve své posteli, spí celou noc prakticky klidně až do rána. Ona je taková, že potřebuje svůj prostor… Jenže ji lezou zuby a některou noc se mi vzbudí nad ránem a od 4te hodiny se už těžko uspava, tak ji beru k sobě a to se mi pak budí pořád. Je jí rok a ta kvalita spánku se jí pořád mění. Dítě se třeba nebudí s pláčem, vzbudí se a ví, že ty spíš, neumí mluvit, takže o sobě dá vědět pláčem jako každé jiné dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Martha03 už jsem slyšela z více stran, že když spí mimčo ve svym pokojíčku, že se mu většinou spí mnohem lépe… Jenže mne je to nějak proti srsti ji nemít v ložnici… Byla bych nervózní, i kdybych si zapnula chuvicku…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Obe deti jsme kolem toho roka presunuly do sveho pokojicku. Spaly uz celou noc a najednou se zacaly budit a reagovaly na nase prevaleni, smrkani a tak. Ve svem pokojicku zase spaly celou noc i pozdeji rano vztavaly, ale urcite to neni univerzalni recept. Je fajn mit loznici zase pro sebe. Treba si clovek zase muze cist knizku v posteli. Se mnou syn neusne, ale sam v postylce usina vetsinou do 10 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že se mi v noci malá budí? Je jí devět měsíců, už papá příkrmy, jinak dávám UM a když sei udělá mléko tak i kojím, ale to je minimálně. Okolo 20h30 Kid UM, pak jdeme spát, dám jí prso, dokojim a usne… Ti že mi někdy trvá uspat ji i hodinu, to moc neřeším, spíš řeším to, že sei v noci třeba 3× vzbudí a řve. Buď ji dám prso a za chvíli spí, nebo ji ukolebam… Hlad určitě si myslím nemá… Prdy má výjimečně… Tak si říkám proč nespí a budi se. Jinak většinou spí u nás v posteli… Sama nikdy není. Postýlku mám hned vedle u postele… Každéj říká, jak děti na UM prospi celou noc a u nás nic… A ty prdy, občas je v noci má, ale už snadnení tak malá, aby se probouzela s revem… Nebo jo?
Syn byl v 9 měsících na UM a budil se. Přestal až po roce, ale i tak mluví ze spaní, mele sebou, takže i v jeho 5 letech nespím jako mimino a budí mě. Když se k nám přijde přitulit. Jinak má dávno svůj pokoj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Martha03 už jsem slyšela z více stran, že když spí mimčo ve svym pokojíčku, že se mu většinou spí mnohem lépe… Jenže mne je to nějak proti srsti ji nemít v ložnici… Byla bych nervózní, i kdybych si zapnula chuvicku…
Tak syn to má naopak. U sebe vstává dřív, když jsem doma, se mnou chrní teď skoro do půl osmé. Když poránu hlídá babi, jsou klidně v 7 už ve školce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Syn má 15 měsíců je na UM, spí ve vlastím pokojíčku a stejně se
v noci budí po 3 hodinách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Opravdu je někdo překvapený, že 9 měsíční dítě se v noci budí?
Asi by to chtělo si přečíst knihu o vývoji dítěte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že se mi v noci malá budí? Je jí devět měsíců, už papá příkrmy, jinak dávám UM a když sei udělá mléko tak i kojím, ale to je minimálně. Okolo 20h30 Kid UM, pak jdeme spát, dám jí prso, dokojim a usne… Ti že mi někdy trvá uspat ji i hodinu, to moc neřeším, spíš řeším to, že sei v noci třeba 3× vzbudí a řve. Buď ji dám prso a za chvíli spí, nebo ji ukolebam… Hlad určitě si myslím nemá… Prdy má výjimečně… Tak si říkám proč nespí a budi se. Jinak většinou spí u nás v posteli… Sama nikdy není. Postýlku mám hned vedle u postele… Každéj říká, jak děti na UM prospi celou noc a u nás nic… A ty prdy, občas je v noci má, ale už snadnení tak malá, aby se probouzela s revem… Nebo jo?
Pisete, ze ji muzete uspavat i hodinu, a ze to neresite. Ale to, ze uspavani dlouho trva muze (nemusi, treba se na denni rezim divat jako na celek) byt nasledkem pretazeni. Prilis unavene dite hur usina a hur spi a budi se s placem, jelikoz nervova soustava neni jeste zrala. Tady je potreba odpovedet, jak spi pres den, jak ji zklidnute pred spanim a kolik casu venujete zklidnovani, kolik h bdi a t. d
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Proč celý život přitahuji sobecké lidi
- Moje nadřízena se. Me snaží vystipat z práce a nevím proč
- Kroucení v noci před jídlem
- Pohádka na dobrou noc. Vyprávěj!
- Rád budu pomáhat svobodné mamince
- Jitřní záře - koukáte nebo budete koukat?
- Proč je v ČR jedna z nejvyšších Inflací?
- Proč se u porodu přivazují nohy?