Proč se takhle přítel chová? Měl mluvit s mým otcem, teď neodpoví

Anonymní
22.9.12 19:55

Proč se takhle chová

Ahoj.. :(
omlouvam se za anonym, a za mozne chyby a asi i zbrklost v textu..:(
premyslela jsem od rana ze sem napisu.. ale az ted jsem se odhodlala… nevim jak dal… nevim co delat..pres slzy nevidim na klavesnici…:(
zakladala jsem zde diskuzi.. ze mam vztah s pritelem ale otec je proti…
konecne jeho tata prijel a muzou si promluvit o tom.. muj pritel rekl ze se mnou byt chce ze ma rozhodnuto.. ze si bude stat za svym, a ze si ysli ze to odbre dopadne… ze me chce, a nevzda se e.. rikal jak moc e miluje a bude dobre.. jak si to moc preje.. :(

jenomze dneska jsem mu cely den volala.. uz mel mluvit s otcem, a dneska mi nezveda telefon vubec.. :( byl na netu mohly jsme si napsat na facebooku..:( byl tam, ale nenapsal mi, i kdyz jsem mu ta nechala zpravu ve kterre bylo at napise… pak jse myslela ze jel pryc…:( ale pak jse zjitila ze byl porad na internetu.. ohl i napsat..:( nevim co delat.. mam strach… jsem beznadejna. :‚( nezveda mobil.. :( rikal jak se mnou chce byt.. vsehcno.. jak proto udela vse aby jsme byly spolu… nevim co delat… on je takovej ze kdy byl nastvany a nechtel se nou byt smazal si me z fb.. i kdyz je to vtipne.. a zenil si heslo… ktere ted porad vim… ale proc i treba nenapsal kdyz tam byl.. :( nevim co am delat.. jse uplne utrapena.. :‘(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
22.9.12 20:02

Netrap se, pro jedno kviti slunce nesviti. Navic, treba ti to nejak vysvetli.Muzu se prosim zeptat kolik vam je let? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 20:04

@blorchi premyslela jsem na ruznych veceh ze treba telefon nema u sebe.. ale i tak procc nenapsal :(… 18

• Citovat
  • Upravit
becky87
22.9.12 20:08
@Anonymní píše:
@blorchi premyslela jsem na ruznych veceh ze treba telefon nema u sebe.. ale i tak procc nenapsal :(píše: Více

To jste jeste mladoucni, celej svet pred sebou :hug: Opravdu, treba nemel proste cas, nebo byl s kamaradem, urcite se ti ozve a pokud ne, tak proste nestal za to, aby byl s tak uzasnou holkou :hug: Uzivej si zivota, zajdu si s kamaradkama nekam zaparit, udelejte si hezky vecer bez chlapu.Bude to dobre, uvidis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7323
22.9.12 20:09

Počkej, jestli se ti ozve sám. Jestli mluvil s otcem, tak si třeba něco rovná v hlavě, nechce o tom s tebou hned mluvit atd., důvodů může být spousta. Ještě bych vyčkala a pokud se bude před tebou schovávat, tak asi tátovy argumenty zvítěžily. Potom za to nestál, i když je mi jasný, že je to těžký. Pokud tě opravdu miluje, táta ho nezlomí. Pokud dá na tátu, tak by stejně časem ten vztah neměl budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 20:13

@Pomka jenomze proc celou odbu rikal jak e miluje a chce e… on kdyby zase me nechtel a tata mu neco nakecal.. tak na facebooku si zmeni heslo, smaze si me, a igbnoruje me to on umi.. :( tak ja nevim co se deje.. byl na internetu mohl napsat kdyz jse u volaal porad– ohl napat nechci se ted o tom bavit.. :( on sam rikal, ze si bude stat za svym.. ze vi co chce. a ze to jsem ja.!! jenomze my jsme bez sebe byly uz mesic.. jednoou. to nedavno.. a pak se k sobe zase vratily.. :( a ten mmesic ja bez nej byla jako bez zivota.. :( nemuzu jit nikam.. neam na nic naladu.. nic me nebavi.. cely dny prosim prolezi.. probrecim.. jen do prace se pretvaruju.. :( nemam na to silu.. uz ani na slzy nemam silu.. nejim nepiju.. :( a takhle uz je to druhy mesic. neco do sebe jen nacpu.. abych byla aspon trochu v pohode.. :( ja to nezvladnu uz :( psala jsem mu tolik sms.. at to zvedne a rekne jak to je.. normalne by to zvedl.. nevi co u je :(

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora
22.9.12 20:16

Nech mu čas, jestli bude v takovém vleku rodičů tak by to stejně nebyla žádná výhra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 20:19

@Theo-dora cas? uz ceka tyden na to.. az si s tatou proluvi.. rikal ze i to hned napise.. :( a ze ddoufa ze to dopadne dobre.. at se nebojim.. a nejsem smutna ze to zvladneme… a ted?? znovu cekat? :( uz nei na co…

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora
22.9.12 20:21
@Anonymní píše:
@Theo-dora cas? uz ceka tyden na to.. az si s tatou proluvi.. rikal ze i to hned napise.. :( a ze ddoufa ze to dopadne dobre.. at se nebojim.. a nejsem smutna ze to zvladneme… a ted?? znovu cekat? :( uz nei na co…

tak nečekej… :kytka: naposť si vanu, přečti knihu, vyvětrej hlavu a pak začni pokukovat po někom, kdo by se nemusel na včechno ptát rodičů… To je to tiž nejhorší chlap na světě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 20:24

@Theo-dora on se neusi ptat. jen jednu domu jsem pritele hlidala protoze si psal s udajnou slecnou a jen se schazely.. takze jse ho chvily kontrolovala s ti ze on to chtel at ho klidne kotroluji jen at ho za to neopusti.. tata to jeho vedel.. a mysli si ze jsem stihacka hloupa.. a mu tohle budu delat porad.. asi… ale nedavno byl pritel na treninku a pak se ho tata ptal kde si byl.. a on ze na treninku a tata se zacal smat a rika jo ty si s ni nedas pokoj.. a ze byl v pohode,:( tak ja nevi co se deje.. napsala jsem u veci za ktere vim ze by mi telefon zvedl.. :( tak je mozne ze ho nema u sebe.. ale to on ho a vzdy… a navic i tak mohl mi napsat na netu. :( nechci nikoho jineho… nechci si napustit vanu ani cist knihu.. nic si neuziju a na nic se nesoustredim.. :( jsem bez zivota..:(

• Citovat
  • Upravit
7323
22.9.12 20:46

Že ty jsi tady kdysi už něco podobného řešila? Něco mi připomíná to stíhání, že jsi ho chvíli kontrolovala s jeho souhlasem. Jinak na otázku proč ti nikdo neodpoví, proč se tak chová ví jen on sám. Prostě mu pořád nepiš a počkej, nic jiného ti nezbývá. Tak snad se ti ozve a řekne ti co a jak. Proč ti něco říkal nebo neříkal je vcelku jedno, rozhodující je vždycky chování… Člověk kolikrát nakecá věcí, ale důležité jsou činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.9.12 20:49

A co mamca, nechces se ji sverit? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 20:50
@blorchi píše:
A co mamca, nechces se ji sverit? ;)

nechci… nechci ji trapit timhle..

• Citovat
  • Upravit
becky87
22.9.12 21:01
@Anonymní píše:
nechci… nechci ji trapit timhle..

Vis co, mozna by ji to netrapilo, byla by rada, ze ji duverujes a urcite by to tobe hodne pomohlo. Mluvim taky jako maminka ;) Uvar dobry caj a zajdu za mamkou :hug: Trosku podle tveho psani mam o tebe strach, doufam, ze vis ze zadnej chlap za trapeni nestoji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 21:13

@blorchi mamka mi porad rika jestli chci treba caj.. a povidat si.. ale ja nechci me to obtezuje.. :( vim zni to zle.. ale vazne me t nevavi e nebavi cely zivot celkove.. :( se mnou se neda mluvit vsehcno mi vadi. :( me by to nepoohlo.. me by pomohlo to kdyby. jsem s im pritelem byly v pohode.. a mohly si uzivat vztahu dal.. :( nic vic.. :( no prave ze asi nevim.. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky