Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netrap se, pro jedno kviti slunce nesviti. Navic, treba ti to nejak vysvetli.Muzu se prosim zeptat kolik vam je let? ![]()
@blorchi premyslela jsem na ruznych veceh ze treba telefon nema u sebe.. ale i tak procc nenapsal
… 18
@Anonymní píše:
@blorchi premyslela jsem na ruznych veceh ze treba telefon nema u sebe.. ale i tak procc nenapsal… píše: Více
To jste jeste mladoucni, celej svet pred sebou
Opravdu, treba nemel proste cas, nebo byl s kamaradem, urcite se ti ozve a pokud ne, tak proste nestal za to, aby byl s tak uzasnou holkou
Uzivej si zivota, zajdu si s kamaradkama nekam zaparit, udelejte si hezky vecer bez chlapu.Bude to dobre, uvidis ![]()
Počkej, jestli se ti ozve sám. Jestli mluvil s otcem, tak si třeba něco rovná v hlavě, nechce o tom s tebou hned mluvit atd., důvodů může být spousta. Ještě bych vyčkala a pokud se bude před tebou schovávat, tak asi tátovy argumenty zvítěžily. Potom za to nestál, i když je mi jasný, že je to těžký. Pokud tě opravdu miluje, táta ho nezlomí. Pokud dá na tátu, tak by stejně časem ten vztah neměl budoucnost.
@Pomka jenomze proc celou odbu rikal jak e miluje a chce e… on kdyby zase me nechtel a tata mu neco nakecal.. tak na facebooku si zmeni heslo, smaze si me, a igbnoruje me to on umi..
tak ja nevim co se deje.. byl na internetu mohl napsat kdyz jse u volaal porad– ohl napat nechci se ted o tom bavit..
on sam rikal, ze si bude stat za svym.. ze vi co chce. a ze to jsem ja.!! jenomze my jsme bez sebe byly uz mesic.. jednoou. to nedavno.. a pak se k sobe zase vratily..
a ten mmesic ja bez nej byla jako bez zivota..
nemuzu jit nikam.. neam na nic naladu.. nic me nebavi.. cely dny prosim prolezi.. probrecim.. jen do prace se pretvaruju..
nemam na to silu.. uz ani na slzy nemam silu.. nejim nepiju..
a takhle uz je to druhy mesic. neco do sebe jen nacpu.. abych byla aspon trochu v pohode..
ja to nezvladnu uz
psala jsem mu tolik sms.. at to zvedne a rekne jak to je.. normalne by to zvedl.. nevi co u je ![]()
Nech mu čas, jestli bude v takovém vleku rodičů tak by to stejně nebyla žádná výhra.
@Theo-dora cas? uz ceka tyden na to.. az si s tatou proluvi.. rikal ze i to hned napise..
a ze ddoufa ze to dopadne dobre.. at se nebojim.. a nejsem smutna ze to zvladneme… a ted?? znovu cekat?
uz nei na co…
@Anonymní píše:
@Theo-dora cas? uz ceka tyden na to.. az si s tatou proluvi.. rikal ze i to hned napise..a ze ddoufa ze to dopadne dobre.. at se nebojim.. a nejsem smutna ze to zvladneme… a ted?? znovu cekat?
uz nei na co…
tak nečekej…
naposť si vanu, přečti knihu, vyvětrej hlavu a pak začni pokukovat po někom, kdo by se nemusel na včechno ptát rodičů… To je to tiž nejhorší chlap na světě
@Theo-dora on se neusi ptat. jen jednu domu jsem pritele hlidala protoze si psal s udajnou slecnou a jen se schazely.. takze jse ho chvily kontrolovala s ti ze on to chtel at ho klidne kotroluji jen at ho za to neopusti.. tata to jeho vedel.. a mysli si ze jsem stihacka hloupa.. a mu tohle budu delat porad.. asi… ale nedavno byl pritel na treninku a pak se ho tata ptal kde si byl.. a on ze na treninku a tata se zacal smat a rika jo ty si s ni nedas pokoj.. a ze byl v pohode,:( tak ja nevi co se deje.. napsala jsem u veci za ktere vim ze by mi telefon zvedl..
tak je mozne ze ho nema u sebe.. ale to on ho a vzdy… a navic i tak mohl mi napsat na netu.
nechci nikoho jineho… nechci si napustit vanu ani cist knihu.. nic si neuziju a na nic se nesoustredim..
jsem bez zivota..:(
Že ty jsi tady kdysi už něco podobného řešila? Něco mi připomíná to stíhání, že jsi ho chvíli kontrolovala s jeho souhlasem. Jinak na otázku proč ti nikdo neodpoví, proč se tak chová ví jen on sám. Prostě mu pořád nepiš a počkej, nic jiného ti nezbývá. Tak snad se ti ozve a řekne ti co a jak. Proč ti něco říkal nebo neříkal je vcelku jedno, rozhodující je vždycky chování… Člověk kolikrát nakecá věcí, ale důležité jsou činy.
@blorchi píše:
A co mamca, nechces se ji sverit?
nechci… nechci ji trapit timhle..
@Anonymní píše:
nechci… nechci ji trapit timhle..
Vis co, mozna by ji to netrapilo, byla by rada, ze ji duverujes a urcite by to tobe hodne pomohlo. Mluvim taky jako maminka
Uvar dobry caj a zajdu za mamkou
Trosku podle tveho psani mam o tebe strach, doufam, ze vis ze zadnej chlap za trapeni nestoji ![]()
@blorchi mamka mi porad rika jestli chci treba caj.. a povidat si.. ale ja nechci me to obtezuje..
vim zni to zle.. ale vazne me t nevavi e nebavi cely zivot celkove..
se mnou se neda mluvit vsehcno mi vadi.
me by to nepoohlo.. me by pomohlo to kdyby. jsem s im pritelem byly v pohode.. a mohly si uzivat vztahu dal..
nic vic..
no prave ze asi nevim.. ![]()
Ahoj..

omlouvam se za anonym, a za mozne chyby a asi i zbrklost v textu..:(
premyslela jsem od rana ze sem napisu.. ale az ted jsem se odhodlala… nevim jak dal… nevim co delat..pres slzy nevidim na klavesnici…:(
zakladala jsem zde diskuzi.. ze mam vztah s pritelem ale otec je proti…
konecne jeho tata prijel a muzou si promluvit o tom.. muj pritel rekl ze se mnou byt chce ze ma rozhodnuto.. ze si bude stat za svym, a ze si ysli ze to odbre dopadne… ze me chce, a nevzda se e.. rikal jak moc e miluje a bude dobre.. jak si to moc preje..
jenomze dneska jsem mu cely den volala.. uz mel mluvit s otcem, a dneska mi nezveda telefon vubec..
byl na netu mohly jsme si napsat na facebooku..:( byl tam, ale nenapsal mi, i kdyz jsem mu ta nechala zpravu ve kterre bylo at napise… pak jse myslela ze jel pryc…:( ale pak jse zjitila ze byl porad na internetu.. ohl i napsat..:( nevim co delat.. mam strach… jsem beznadejna. :‚( nezveda mobil..
rikal jak se mnou chce byt.. vsehcno.. jak proto udela vse aby jsme byly spolu… nevim co delat… on je takovej ze kdy byl nastvany a nechtel se nou byt smazal si me z fb.. i kdyz je to vtipne.. a zenil si heslo… ktere ted porad vim… ale proc i treba nenapsal kdyz tam byl..
nevim co am delat.. jse uplne utrapena.. :‘(