Nevěrná se švagrem

Anonymní
22.9.12 06:56

Nevěrná - se švagrem

Zdravím.. Jak napovídá nadpis, jsem svému dlouholetému příteli nevěrná. S přítelem jsme spolu 6 let - ne vždy to bylo bezproblémové, ale vždy se našla společná cesta a já ho miluji. Záleží mi na něm, nechci mu nijak ublížit.. což bohužel odporuje tomu co dělám. Je to jako by mi mozek vypověděl službu, když jdu za jeho (téměř mým) švagrem a pak naskočí, když je po všem.

Přítel je prakticky neustále pracovně pryč. Je ke mně pozorný, udělal by první poslední, milujeme se a i v sexu si rozumíme. Se švagrem si také rozumíme, je o pár let starší, vtipný, sympatický… Jednoho dne jsme zůstali sami doma, byl moc milý, pozorný a nakonec i vášnivý. To bylo vůbec poprvé, co jsem měla podobné „zatmění“ a podlehla jsem. Několik dní jsem pak trávila sama se svojí hlavou a netušila, co se stalo. Ty výčitky… byla jsem rozhodnutá to nikdy nezopakovat a pak se naskytla další příležitost. Opět jsme spolu byli sami a já měla po prvním doteku zase zatmění a veškeré výčitky se jako mávnutím proutku přetvořily - stává se to přeci kdekomu dnes a denně. A později se to opakovalo.. zas a znova. Nejhorší na tom je, že švagr je ženatý (logicky) a má malé děti.

Sex s přítelem se úžasný. Sex s milencem je úžasný. Ale oba úplně jinak!! U švagra mi imponuje, že je ve spoustě věcí (včetně toho sexu) tak nějak vyzrálejší. Je neuvěřitelně pozorný, máme stejné záliby, názory, humor, prostě je toho mnoho. S ním mám vše, co i u přítele chybělo - ať už to bylo cokoli. Na celou věcmáme stejný pohled. Ani jeden z nás nechce opustit svého partnera a nikdy by nás nenapadlo, chtít to po tom druhém. Chceme něco jako paralelní vztah. Máme mezi sebou dost intimní vztah, a to nejen sexuálně. Je nám spolu krásně a vždy, když to s našimi partnery není ideální, vytváří se jen další záminky, proč se znovu sejít. Není to vždy pouze o sexu, jezdíme na výlety, nebo jen tak doma zalehneme k televizi a tulíme se - prostě je nám spolu dobře.

Jak to tak bývá, každá mince má ale dvě strany. Spím se svým švagrem - s manželem přítelovy sestry. Za tři měsíce těchto úletů jsem se jí musela nesčetněkrát podívat do očí, smát se jejím vtipům, pomáhat jí s dětmi.. A pokaždé jsem ve své hlavě křičela a křičela a nedalo se to zastavit! A pak přijede domů přítel a zahrne mně láskou… a já opět křičím. Zároveň však se švagrem spřádáme další plány na další dvoudení výlety a noci na hotelích. Když to takhle píšu, je mi strašně, je mi ze sebe zle a stejně vím, že znovu podlehnu. Chci podlehnout!!

Jak tohle dopadne? Máte někdo alespoň podobnou zkušenost???

Předem děkuji za jakékoli komentáře a omlouvám se za chyby, občasnou zmatenost textu a za anonymitu - ale to snad pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
22.9.12 07:05

No tak na to se snad da napsat jen jedine, chtelo by to si v hlave srovnat moralni hodnoty, pokud tam tedy nejake jeste jsou
ocividne si v zivote maloceho a malokoho vazis

a to ze pritele milujes, to je vysmech a snad tomu ani nemuzes verit

• Citovat
  • Upravit
sad 1
22.9.12 07:28

Ptáš se jak to dopadne? Proč jsi vlastně tuto diskusi založila…chceš se nám pochlubit, jak jsi nemorální? Musíš vědět, že nikdo ti tady neřekne, jak to dopadne. Já doufám, že tak, že přijde odplata, že ty i tvůj švagr pěkně narazíte a do konce života budete sami, a když už se s někým seznámíte, tak vám udělá to stejné. Lituji tvoji sestru, lituji jejich děti. A lituji i tebe, že nejsi schopná si najít chlapa jinde než v rodině. NO nevím, jak bych mohla žít s tím, že jsem zničila život sestře a jejim dětem…

Příspěvek upraven 22.09.12 v 07:33

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená káťa
22.9.12 07:32

Zakladatelko, to, co děláš je hnus fialovej, to ti asi nemusím psát.
Z toho, co píšeš, mi jasně vyplývá, že jsi do švagra zabouchnutá, jinak bys snad takovýhle sviňárny nemohla dělat.

Ptáš se, jak to dopadne? Na to ti dám odpověď zcela jasnou. Až se to provalí (a to s největší pravděpodobností přijde), tak zničíš vztahy v celé rodině a nebudeš mít ani jednoho. Přítel se z tebe :poblion: a švagr se na tebe vyprdne…

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená káťa
22.9.12 07:36

A ještě musím dodat, jak si hrozně moc vážím své rodiny a dala bych ruku do ohně za to, že tohle by mi nikdo z rodiny nikdy neudělal a já také ne. Přestože nejsem žádný svatoušek a moje heslo je „nikdy neříkej nikdy“, tak jsou věci, které jsou pro mě prostě absolutní tabu. A jedna z nich je zrada ve vlastní rodině.

• Citovat
  • Upravit
oukidouki
22.9.12 07:48

Souhlasím s Káťou…jednoho dne se to provalí, stačí se přeřeknout, hlubší pohled na švagra, kterého si někdo všimne, vy si myslíte, že to ututláte, ale když někdo s někým spí, tak to prostě poznat časem jde, taky si myslím, že švagrova žena má určo tu ženskou intuici, kterou máme všechny a to úplně stačí, aby se to provalilo, je to jen otázka času a pak budou všichni plakat, včetně Tebe.
Ono jedna věc je chtíč, druhá věc je nebýt jen sobec, hlavně když jsou tam děti a ještě se s nima stýkáš,,, tak na to bych žadůlek neměla a svatá jsem před hodně dlouhými lety teda taky nebyla, ale nebyly v tom aspoň děti a už vůbec si neumím představit, že bych měla něco s bratrem svého přítele, které teda jak píšeš miluješ. Kdyby jsi ho skutečně milovala a byla to opravdová láska, tak to nikdy nestane…myslím, že to děláš možná i z nudy, když je pořád přítel pryč a jak se říká, zakázané ovoce nejvíc chutná…nejhorší je, že i když přestanete, tak stejně to tam už pořád bude a dost bych se bála, že to stejně praskne, třeba i za 10 let…prostě jste to teda se švagrem dost podělali…:(
A jsem zvědavá, jestli Ti někdo napíše, že Tě chápe.....snad jen někdo, kdo to měl stejně, ale doufám, že takových mezi náma moc není.
Tak si třeba představ, že jsi na místě té ženy švagra nebo Tvého přítele, jak by si se asi tak cítila??
Je to dost smutné :(

• Citovat
  • Upravit
13046
22.9.12 07:49

No tak tohle je teda zapeklité… milence mít i když to odporuje tvému názoru že přítele miluješ, proč ne.. ale v rodině? to nepřinese nic dobrého, rozvrátíš dvě rodiny, a taky je mi hrozně líto těch dětí.. tohle se totiž provalí, to mi věř, buď za rok nebo zítra.. jsi připravená na to že zůstaneš sama? protože tak to bude… Asi být tebou prdnu na to co chcešě(píšeš že chceš podlehnout) a udělala hodně tlustou čáru s tím že bych se snažila se švagrem nezůstávat sama a zpřetrhat to.. když se rohodneš v tom pokračovat bude zle.. a dděti?? ty děti jsou v tom nevinně ale ty to odnesou nejhůř!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
22.9.12 07:49

Nevážíš si svého chlapa ani rodiny svého milence…kde máš hranice??? I kdyby byl švagr sebeúžasnější, tak je to rodina, proboha 8o dokážeš se vžít do pozice jeho ženy?

vím, že můj příspěvek bude mít nulovou informační hodnotu, ale v tuhle chvíli mám chuť říct jen jedno : nevim, kdo je větší hajzl, jestli ty nebo švagr.
Zamysli se nad sebou!!! když už nemá rozum táta od rodiny :cert:

ani kolo bych si o vás neopřela…fuj, to sem se zase po ránu rozčílila

a jak to dopadne? no při troše štěstí se na to vykašlete a nezničíte život lidem okolo vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 07:56

Mám zkušenost, ale byla jsem ta, které sestra spala s manželem. Nebudu se tady rozepisovat o tom, co by se mělo a co ne, ani co by (podle mého názoru) mělo být tabu. Stejně se najde někdo, kdo ti tady napíše, že chápe, že jsou situace, kterým se neubráníš apod. :roll: Ale dle mého názoru jsi normálně k :poblion: A jen kvůli sexu ničit někomu rodinu… to je nejen k :poblion: ale minimálně na vyfackování :pocitac: :pocitac: A hlavně, je mi tě vlastně líto :pankac: Jsi ubohá, když lezeš do postele se švagrem. Když už ti není proti srsti zahýbat příteli, tak si najdi někoho mimo jejich rodinu. Nezasloužíš si svého přítele a až to praskne, tak budeš sama :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31281
22.9.12 08:00
@Anonymní píše:
Mám zkušenost, ale byla jsem ta, které sestra spala s manželem. Nebudu se tady rozepisovat o tom, co by se mělo a co ne, ani co by (podle mého názoru) mělo být tabu. Stejně se najde někdo, kdo ti tady napíše, že chápe, že jsou situace, kterým se neubráníš apod. :roll: Ale dle mého názoru jsi normálně k :poblion: A jen kvůli sexu ničit někomu rodinu… to je nejen k :poblion: ale minimálně na vyfackování :pocitac: :pocitac: A hlavně, je mi tě vlastně líto :pankac: Jsi ubohá, když lezeš do postele se švagrem. Když už ti není proti srsti zahýbat příteli, tak si najdi někoho mimo jejich rodinu. Nezasloužíš si svého přítele a až to praskne, tak budeš sama :mavam: :mavam:

můžu se zeptat, jaký vztah teď máš se sestrou resp. s manželem? ty jo, já bych je snad zabila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.9.12 08:01

Ještě mě napadlo jedno řešení, které bys mohla udělat a které by bylo všem prospěšné. Vypadnout z té rodiny - rozejít se s přítelem, zpřetrhat vazby se švagrem a začít někde jinde a s někým jiným úplně od začátku. S někým, koho budeš opravdu milovat a vážit si ho a doufat, že tě nikdy jako boží mlýny nepotká od nikoho taková sviňárna, jakou děláš teď ty.

Protože až se to provalí - a že se to stane!!! - stejně zůstaneš sama a potáhneš od nich s ostudou… takhle bys mohla alespoň odejít v klidu a důstojně (alespoň před okolím) a bez toho, abys jim zničila komplet rodinné vztahy…

• Citovat
  • Upravit
6271
22.9.12 08:05

Tak to je pěkná chutovka po ránu!
Holka pokud máš přítele opravdu ráda, máš ráda svoji švagrovou, vážíš si sebe a přítelovy rodiny, tak se honem vzpamatuj a dej od toho ruce pryč, pokud se to provali, tak zničíš život hodně lidem kolem sebe! Ale musíš chtít, a rozmyslet se co vlastně chceš. A počítej i s variantou, že nakonec Ti nezůstane ani jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.12 08:06
@Mar__tanka1983 píše:

vím, že můj příspěvek bude mít nulovou informační hodnotu, ale v tuhle chvíli mám chuť říct jen jedno : nevim, kdo je větší hajzl, jestli ty nebo švagr.
Zamysli se nad sebou!!! když už nemá rozum táta od rodiny :cert:

jj svatá pravda tohle se nedělá… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.12 08:07

A mě by teď nejvíc zajímalo, jestli zakladatelka po přečtení našich příspěvků odepíše, a nejvíc ze všeho mě zajímá to jestli se tu bude obhajovat a nebo uzná, že to co dělá je opravdu nechutné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.9.12 08:10

Můj názor je, že nejspíš přijdeš prostě o oba. Nic nejde tajit věčně a hlavně lidi dělají chyby. Jednou zapomenete být obezřetní nebo do toho skočí náhoda (blbec) a bude oheň na střeše… Ale napadlo tě třeba, že když švagr spí s tebou, že může takhle spát ještě s někým jiným? Co když vedle tebe a jeho legální ženy má ještě někde nějakou/nějaké další? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí