Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se jenom divím, že zakladatelku ještě nikdo nenaprášil adminům, aby jí/ho odtajnili..
![]()
No tak já nevím, ale jestli je definice moralistky „ta co nespí se švagrem, protože je to špatné“. Tak jo, jsem ráda moralistkou. Možná jsem jen neměla dost seksi švagry, aby mě přemohla ta osudová láska.
@stazinka09 A do haje
muj svagr docela kus je… To jsem zvedava, co nam jeste osud nachysta
![]()
@Troj píše:
@stazinka09 A do hajemuj svagr docela kus je… To jsem zvedava, co nam jeste osud nachysta
![]()
Pokušeníčko co? Tak hlavně poslouchej hlas srdce, až to na Tebe přijde.
Co nějaké zničené životy, láska přece nezná hranic a „když jí miluješ, tak není co řešit“.
Ty blaho! Uplne se mi ted protocily panenky… Jako ja si to fakt nedovedu predstavit… Mam ho za brachu
to uz bych pak mohla klidne uklouznout i s brachou
hruza hruza, oba bych je hnala svinskym krokem
snad uz si to zakladatelka uvedomila a pro priste si to rozmysli…
Když nad tím tak přemýšlím, tak mám vlastně ještě mooooc pohledného bratránka. Jeho žena je kravka, které by se její tchýně velmi ráda zbavila… Že bych přeci jen změnila svůj pohled na věc
![]()
Mám sice manžela, kterého miluji, ale mít celý život jen jednoho chlapa je asi dost nemorální
![]()
Byla jsem těhotná. a mela pocit ze manzel ma neco s manželkou mého bráchy, byla to ona, která mi brečela, kdyz sama byla tehotna a brácha na ni kaslal. na Vánoce, kdyz byl naši malé rok, se to provalilo a my na to přišli… ano manzel měl milostný poměr se svoji a moji svagrovou…nepřejí nikomu nic zlého ale kdyby si zakladatelka zažila to co já mela by ponaučení na cely život
@kuliiseek To je mi líto, drž se ![]()
@tterka Ale s bratránkem je to dovolený
, toho si můžeš v ČR vzít i za manžela, to se jako incest nebere ![]()
@kuliiseek píše:
Byla jsem těhotná. a mela pocit ze manzel ma neco s manželkou mého bráchy, byla to ona, která mi brečela, kdyz sama byla tehotna a brácha na ni kaslal. na Vánoce, kdyz byl naši malé rok, se to provalilo a my na to přišli… ano manzel měl milostný poměr se svoji a moji svagrovou…nepřejí nikomu nic zlého ale kdyby si zakladatelka zažila to co já mela by ponaučení na cely život
A jak se to provalilo zrovna na Vánoce?? ![]()
@PaníBovaryová píše:
A jak se to provalilo zrovna na Vánoce??
Blyi jsme u nasich a ja videla jak ji hladi po zadku,,podezreni jsme mela Dyl, ale zautocila jsme na nej abracha to už věděl tak mi to pak už přiznal, on na to přišel tak, ze doma měli dva tel. přístroje na pevnou, manzel ji volal a bracha zvedl druhy přístroj…
@artepetka píše:
@kuliiseek To je mi líto, drž se@tterka Ale s bratránkem je to dovolený
, toho si můžeš v ČR vzít i za manžela, to se jako incest nebere
diky uz s nim nejsem ![]()
@kuliiseek Se nedivím po takovém zklamání…Určitě si najdeš jinýho, lepšího ( pokud ho už nemáš
). To se divím, že jim to brácha trpěl…bych s nima oběma vyrazila dveře. A brácha s tou manželkou zůstal?
@artepetka píše:
@kuliiseek Se nedivím po takovém zklamání…Určitě si najdeš jinýho, lepšího ( pokud ho už nemáš). To se divím, že jim to brácha trpěl…bych s nima oběma vyrazila dveře. A brácha s tou manželkou zůstal?
no uz jsem šťastné vdaná a se svagrovou jsem po letech zacala mluvit, všechny oslavy delali naši dvakrát, a kuli mým dcerám a synovcum, neznali by se a brácha s ni zůstal bylo to pro nej těžký i dnes kdyz mi říkal:ona ti malou pohlida, ma co splácet je patrny ze to v něm je…ale nepřišla sama s omluvou, bráchovi jjsem napsala tenkrát mail, ze vím ze ona by mela přijít, ale ze to neudelala a ze já mam novou rodinu a kuli dětem a rodičům jestli chtějí přijít na oslavu, on ji to dal přečíst ona pry č uměla jak puk a řekla ze pry ano…
Nerada soudím lidi co neznám, ale lidi, co jsou schopní těchto ohavností, beru všechny jedním metrem. Stejně jako většina Ti napíši, že jsi leda tak k
. Nemáš žádný svědomí? Hrdost? Soudnost? Ne nemáš, protože kdybys měla, tak tohle neuděláš.
Doporučuju vypadnout z rodiny, a netahat za nos přítele, který by pro Tebe udělal první poslední, ani švagrovou. Dovedeš si představit sebe na jejím místě?
Asi jsi měla v životě vždycky všechno, když si neumíš vážit toho co máš.
Nemam slov. Vypleskat hubu lidem jako jsi Ty, a nechat trpět v samotě do konce života.
Zakladatelka fakt nejsem, jen jsem tu hledala něco o učení dítěte na nočník, to jsou momentálně moje problémy
no díky Bohu nemám takové problémy jako ona! Jen jsem tím chtěla říct (možná špatně),že asi fakt nemá co dodat a to co jste jí napsaly tady všechny určitě číst nechtěla… třeba jsme jí měly požehnat
nééé, je to fakt hnus takhle v rodině a člověk se zdravým rozumem a nějakýma hodnotama se musí takovým věcem umět ubránit!