Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…
a znáš třeba tohle staré pořekadlo: „Co je v domě, není pro mě?“
Tak přesně tímto by ses měla řídit.
…a jinak mě jen udivuje, s jakou „lehkostí a bravurností“ tady popisuješ „drbačky“ se svým skorošvagrem, miluješ přítele, hmmmm??? A ještě mě napadá, jak vysvětlujete ty vaše „dvoudenní výlety a spaní po hotelích“, když jste oba dva ve stejnou dobu pryč?!? ![]()
No…strašně by mne to zajímalo, tak předem děkuji za odepsání a vysvětlení… ![]()
Nějak mi to nedá a koukam na to očima manželovi sestry a nenapadá mě nic jinýho, než že jsi svině!
@mroe ale holky, to snad nemyslíte vážně vy? napsal ajsem svůj názor, nepsala jsem, že to děláte všechny, co zakladatelku odsuzujete, čtěte pořádně, jen jsem tím chtěla říct, že je podle mě jedno, jestli to udělala s příbuzným nebo s někým cizím, prostě podvedla a podvádí! a takovejch je sposta, tak proč hned komentáře typu „bych ji ukamenovala, je mi nablití a podobně“,zakladatelka udělala chybu, že to sem vůbec vložila!!!
jinak číslo za nickem už dááávno není to číslo, kterým sem se chlubila před lety ![]()
@Gabrielaaa píše:
Mám tucha že zakladatelka už nenapíše
…no, taky bych to tak tipla… ![]()
@PaníBovaryová píše:
Hlavně to neposer ještě víc a neotěhotni!
@Alenka21 píše:
koukám, že jsi slízla smetánku, tohle ani na web raději příště nedávej a věř, že spusta těch, které Tě tu odsoudili, dělaj to samé co Ty a neříkám teda, že to dělaj se švagrma, to už je totiž v tu danou chvíly jedno, jen to nedávaj do placu, ale dělaj to na tajňáka, jinka já ti neporadím, co s tím, je to tvé rozhodnutí, soudit tě za to nebudu, spíš za to, že se svěřuješ zdenemůžeš ani čekat pochopení, měj se krásně
@Mili74 píše:
No, asi by sis měla příště pořádně přečíst co píšeš, aby jsi potom nemusela dělat blbce z nás.![]()
![]()
Tak nejak.
Pokud je tohle pravda, tak ti zakladatelko poradím v tvém rodném jazyce: Kokodák, kooookodák, kokodák, kokokokodák.
@tonj píše:
Pokud je tohle pravda, tak ti zakladatelko poradím v tvém rodném jazyce: Kokodák, kooookodák, kokodák, kokokokodák.
@tonj píše:…
Jsi potvora na entou, ten tvůj švagr jakbysmet a na každou takovou mrchu se už v pekle vaří voda, nic jiného na to nejde napsat, jo ještě ta o božích mlýnech a jejich mletí, to taky znáš, viď?
Tak tohle mě pobaví," JA HO MILUJI", ale podvádíš ho. Miluješ sama sebe, což je v pořádku, ale neříkej, že miluješ svého přítele. Jsi sobec.....Na to hle řeknu jen, že Boží mlýny melou…A dojedeš na to. Kdybys to udělala jednou, ale dělat to záměrně. Promiň, ale přijde mi, že máš mozek mezi nohama..Omlouvám se, že jsem to tak napsala, ale nechápu!!!