Nevěrná se švagrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
22.9.12 08:10

Joj, to je jízda! 8o Začínám litovat, že nemám švagra :mrgreen:.. no, tak vážně: Myslím, že s tím „Miluju přítele“ to nebude tak horký. Já mám zkušenost v sousedství, kde má muž dítě s jednou sestrou a nyní je ženatý se druhou, ale na jejich svatbě nebylo narváno, to mi věř ;) Rodiny to naprdlo obě :roll:
A pochopitelně to prasklo, pokud máte takhle „čilý styk“ a jste blízko sebe, tak je skoro 100%, že pokud to neukončíte teď, nebudeš mít ani jednoho. Tvůj tě nechá tutovka, bude nenávidět svého švagra a je otázka, co udělá švagr a co ta žena. :nevim: Nevím, jestli dobrý š..ání stojí za takovou ztrátu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3030
22.9.12 08:11

Nechci ze sebe dělat moralistku, ale jsou věci, co jsou tabu.** A toto je ten příklad. Pro tebe by bylo nejlepší, aby jsi odešla od obou a začala znova, protože vztah už bude poznamenaný už pro to, že je to v rodině. Musíš mít dost silný žaludek na to, když té ženě bereš manžela a pak jí ještě pomáháš s dětma. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.9.12 08:17

Napadá mě jedno slovo, které vystihuje tebe i toho chlapa, bože přestaňte přemýšlet přirozením, tohle je vážně ten největší hnus, je to rodina proboha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
22.9.12 08:19

To je hnus… Jak se dokážeš přetvařovat??? Nevážíš si rodiny natož sama sebe. Jsou věci, který se nedělají. Ale to Ti asi nic neříká :pocitac: Mno bude u vás docela dobrá show až to praskne. Vůbec Ti tu situaci nezávidím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
22.9.12 08:20

Mně napadá ve tvoji situaci úplně stejné řešení, jaké psala přispivatelka Káťa. Odejdi z té rodiny a nekaž život lidem kolem sebe. Doporučila bych to i švagrovi, ale pokud mají malé děti, tam se pouto těžko přetrhá. Já myslím, že vinu nesete oba stejně. Dle mě partnera nemiluješ, jen ti to vyhovuje, ale nechápu jak se dennodenně můžeš dívat přítelově sestře do očí? Jak se můžeš starat o jejich děti? Jak můžeš s přítelem spát a říkat mu do očí, že ho miluješ? Podle mě toto dělá jen bezcharakterní člověk :pankac:.

Když jsem četla nadpis diskuze, čekala jsem, že to bude o kajíctnosti, o tom, že jsi udělala chybu a nevíš jak to napravit! Ale ty ne, ty se tady chválíš, jak si se „švagrem“ rozumíte a jak mu chceš znovu podlehnout :cert:, muselo ti být jasné, že tě tady ženské odsoudí, neznám ani jednu, které by nevadilo, že ji nějaká „coura“ spí s manželem a to všechno mě přivádí zase k jednomu závěru a tím je, že jste oba se švagrem bezcharakterní lidé a možná by jste měli od rodiny odejít spolu, pač takové lidi jako jste vy k sobě už nikdy nenajdete…(teda doufám, že Vás není víc). Přítel, přítelova sestra a nikdo z té rodiny si tohle nezaslouží. Proboha, oba jste do té rodiny přišli, tak co Vám dává právo ji rozbíjet? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.9.12 08:23

Tak to je hnus dva zničené vztahy :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.9.12 08:23

Láska si nevybírá..pokud jsi švagrovi podlehla tak přítele asi až tak moc nemiluješ..
V každém případě až se to provalí, tak větší máslo na hlavě bude mít švagr, už jen kvůli tomu, že má děti. Když se budete scházet někde tajně, tak se to teoreticky provalit nemusí, ale že se spolu doma díváte na televizi, tak to už je celkem odvážný počin.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.9.12 08:27

No přála bychti aby seto provalilo, třeba švagr zustane pak s tebou, a za čas bude dělat to samé tobě, a ty budeš doma sedět a psát diskuze jak si neštastná že te podvádí chlap, a budeš se trápit, a možná byste mohly mít spolu i nejaké to dítě, abys pak vědela jaké to je, když ti nekdo jinej bere muže a tátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.9.12 08:31

Co se stalo, stalo se:(, ale tohle skončí obrovským průserem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
22.9.12 08:34

No… 8o Předpokládám, že si nečekala, že tě tu některá poplácáme po zádech. Jediná rada na otázku „Co s tím?“ je to ukončit. A pochybuju, že i když to ukončíte, dokážete dál normálně fungovat v jedné rodině.
Tohle je přesně situace, která skončí tím, že někdo dostane přes držku. Takže by bylo na místě přestat myslet ***** (tím dole). Divím se, že tě hanba nefackuje, když se díváš švagrový do očí. :zed:

Že já do těchto diskuzí vůbec lezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 08:38

Milá zakladatelko, co se stane hodně záleží na vás dvou… pokud to skončíte a dál povedete život se svými partnery tak to nikdo nemusí zjistit. Mám známou co v době bouřlivého mládí si to užívala s manželem, jeho bratrem a navíc i s jeho otcem… Nevím přesně kolikrát ale stalo se… ovšem ona nakonec dala přednost těm správným hodnotám a do dnes je s manželem velmi spokojená a mají spolu dvě krásné děti… Já se s ní už dávno nevídám protože to je řada let a každou nás vítr zavál jiným směrem…
Zvážila bych opravdu jestli TO stojí za to… Pokud chceš být se svým přítelem ale nedokážeš si pomoct a toužíš po švagrovi tak se prostě odstěhuj… Buď s přítelem nebo i sama a prostě začni někde od začátku ale čistě…

• Citovat
  • Upravit
63
22.9.12 08:46

Jsem se zase vytočila. Jsi sobec, přeber si to jak chceš a to jak to své jednání omlouváš je pokrytectví největšího kalibru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.9.12 08:47

Švagr je ženatý a má děti, tohle je podle mně na tom všem nejdůležitější. Chceš mu zkazit život? Nebo snad věříš, že se rozvede a budete spolu šťastně až do smrti?
Podle mě dobře víš, že děláš zle, měla bych s tím skoncovat a tuhle diskuzi jsi založila, protože doufáš, že ti aspoň někdo napíše, ať „jdeš za hlasem svého srdce“. Ale tomu nevěř. Jsi nevěrná příteli, jeho bratrovi rozvracíš rodinu, k jeho ženě se chováš jako proradná mrcha.. Až to praskne (a věř tomu, že ano, i kdyby třeba po letech), všichni tě odsoudí a nejspíš i vlastní rodina.
Dobře si rozmysli, jestli ti ten „jiný sex než s přítelem“ a poblouznění za tohle stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.9.12 08:53

Po ranu, docela jobovka.Zakl. nevim co by jsi chtela slyset, ja jen rikam palec dolu.Je to zle, hodne zle. Nejspis by jsi mela celou rodinu opustit.Ty ses teda mr, cha.

• Citovat
  • Upravit
1848
22.9.12 08:54
@Rendyska píše:
Jsem se zase vytočila. Jsi sobec, přeber si to jak chceš a to jak to své jednání omlouváš je pokrytectví největšího kalibru.

Souhlasím. Myslím, že ani netušíš, co znamená někoho milovat. Kdybys přítele milovala, tak bys ho takhle nepodváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí