Proč se takhle přítel chová? Měl mluvit s mým otcem, teď neodpoví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
22.9.12 21:21
@Anonymní píše:
@blorchi mamka mi porad rika jestli chci treba caj.. a povidat si.. ale ja nechci me to obtezuje.. :( vim zni to zle.. ale vazne me t nevavi e nebavi cely zivot celkove.. :( se mnou se neda mluvit vsehcno mi vadi. :( me by to nepoohlo.. me by pomohlo to kdyby. jsem s im pritelem byly v pohode.. a mohly si uzivat vztahu dal.. :( nic vic.. :( no prave ze asi nevim.. :(

Vis co, na chlapech fakt svet nestoji.Je treba si to uvedomit. Zvednout se jit se nekam bavit, s kamaradkou, se psem na prochazku, na bazen, nebo jen tak na diskosku. Javim, ze se to spatne posloucha a stejne si myslis sve, ale ja taky mela osmnact, pritelbyl pro me vsechno, bez nej jsem si malem ani pr.del neutrela :mrgreen: Ale taky vim, ze to vicemene patri k te mladickosti, ale chci ti fakt jen poradit, at se na nej tak neupinas. Mamku poslouchej, ty maji skoro vzdy pravdu :lol: A ten caj si bez dat, nebo treba otevri dobre vinko, at se uvolnis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 21:28

@blorchi Jenze to je ono e nic nechutna bez nej.. nema kaaradky.. nejdu na diskoteku nebavi me to… a navic mam strach ze pujdu a uvidim ho tam s jinou treba :/ on byl na me jeste vice upnuty.. y celkove jako par jsme na sebe fixovany na to tak vyhovovalo.. proto envim co se s nim tedka deje.. :( nam bylo dobre vzycky spolu..:( i kdyz by kazdy rekl.. jezis zavisly na sobe to je spatny..nam se to tak libilo.. :( tak proto mam ted obavy.. spolu jsme. jen mam strach co se deje..

• Citovat
  • Upravit
5679
22.9.12 21:42

A jak jste spolu dlouho byli? Zatím máte spolu jen vztah ale bydlíte u rodiču každý sám že..
Mě by zajímalo jaký důvod má pan tatínek že je takhle proti tobě, kvůli tomu že jsi ho jednou stíhala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.9.12 21:46
@MišelkaX píše:
A jak jste spolu dlouho byli? Zatím máte spolu jen vztah ale bydlíte u rodiču každý sám že..
Mě by zajímalo jaký důvod má pan tatínek že je takhle proti tobě, kvůli tomu že jsi ho jednou stíhala?

Mozna ma strach, aby oba nezblbli a snazi se je timto zpusobem chranit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 21:46

@MišelkaX jsme spolu 4 a pul roku.. ano ze jsme si hodne volaly.. a pritel byl casto u me..my jsme spolu porad., dohroady 4 a pul roku.. jen jenou jsme se rozesly na mesic.. prave kvuli tomu ze jsem ho stihala. a casto jse si voally a podobne.. ja nevim jaky ma duvod.. kazdopadne vzdy se jevil ze me ma rad.. ale mysli ze mu pak uz i vadilo ze je syn casto u me.. :-//.. on rika uelala to jednou bude to delat porad. ale pritel vi ze nebudu.. bude si stat pry za svym ze me chce. a nic u to nerozmluvi.

• Citovat
  • Upravit
7323
22.9.12 21:51

A jinak jste si volali pravidelně každý den? Možná by to chtělo trošku „ubrat“ a mít více volnosti… Myslím omezit volání několikrát denně a tak. Ještě zítra bych počkala a pak bych mu napsala, jestli přijede, nebo kdy se uvidíte. O rozhovoru s tátou bych zatím nemluvila a počkala, zda začne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.9.12 21:56

To už je dlouhá doba na to že je vám teprve 18.. ale v 18 letech už by neměl do toho rodič co kecat, když se dva milují, at se miluji..
A když jsi ho stíhala, to se s tebou rozešel on nebo tatínek ho k tomu donutil..
To jsi ho musela asi stíhat hodně, ale zase na druhou stranu se nedělá když je ve vztahu s tebou vypisovat si s jinou a chodit s ní na schůzky, to já bych tohle teda netolerovala..
Určitě bych ho ale nezahlcovala smskama, nevolala mu, nech to být den, dva.. pokud tě miuluje ozve se ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 22:00

@MišelkaX no nedela proto rekl at si ho kontroluji chvily nez mu zacnu verit opet naplnoů.. on se rozesel sam. ze toho hlidani bylo moc.. po mesici.. prilezl ze b eze me nemze byt ze e moc miluje.. byly jsme spolu.. tyden a tata do toho vesel… ze budu stejna at atd.. a ze se bude trapit.. a dnes spolu ely mluvit… tak nevim no.. mohl mi napsat on ale kdyz bl na internetu.. :( prijde mi jako by se i vyhybal ale nema duvod.. vcera bylo jeste v pohode vsehcno..byl zlaty.. jak s etesi az to vyresi atd atd… ze e miluje a chce se mnou byt.. :(

• Citovat
  • Upravit
5679
22.9.12 22:08

A kolikrát jsi mu dneska už volala a psala? Možná si chtěl jenom vydechnout, pokud už se kvůli tomuto jednou s tebou rozešel..
Běž si hajnout, vyspinkej se a uvidíš ráno.. on se z toho vyspí a bude dobře.. pokud k tobě cítí co ti řekl ozve se..
Pokud ale budeš vyšilovat a budeš mu pořád psát a volat, tím to naopak zhoršíš a může být opravdu hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 22:08
@Pomka píše:
A jinak jste si volali pravidelně každý den? Možná by to chtělo trošku „ubrat“ a mít více volnosti… Myslím omezit volání několikrát denně a tak. Ještě zítra bych počkala a pak bych mu napsala, jestli přijede, nebo kdy se uvidíte. O rozhovoru s tátou bych zatím nemluvila a počkala, zda začne sám.

ano volaly jsme si nekolikrat denne..bylo to v pohode.. no zmirnily jsme hodne zavolae si jendou za den a to vecer.. piseme si jen pres den na facebooku :-) volnost ma kazdy nohe vic…jenoze ja mu napisu kdy se uvidime a on nebude reagovat si myslim.. rekne ze kvuli totovy nevi… tedy podle toho jak to vyresily.. nechce se ani vidat do te doby nez to s tatou vyresi.. rika ale ze si bude stat za svym no tak uvidim. :( potrebuji vedet co tata rikal.. nemohu pokracovat ve vztahu jen tak.. kdyz nebduu vedet co otec rikal.. na to cekame oba tak tyden

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.12 22:11
@MišelkaX píše:
A kolikrát jsi mu dneska už volala a psala? Možná si chtěl jenom vydechnout, pokud už se kvůli tomuto jednou s tebou rozešel..
Běž si hajnout, vyspinkej se a uvidíš ráno.. on se z toho vyspí a bude dobře.. pokud k tobě cítí co ti řekl ozve se..
Pokud ale budeš vyšilovat a budeš mu pořád psát a volat, tím to naopak zhoršíš a může být opravdu hůř.

no hodnekrat.. :( je to hrozne.. ale zacinam mit myslenky ze to co mi rikal neni pravda.. nebo proc to jinak nezveda.. vydechnout si.. on rekl ze hne jak to vyresi rekne mi.. vzdy telefon zvedal.. nappsal sam.. nevim co mu je.. :( pokud to tak citi proc se neozval uz dneska. :( voalla jsem a nic.. :( mysli ze ani lepe nebude.. on by to zvedl ale je pravda.. ze on pokud by jsem mu byla jedno.. tak on si vypne mobil.. vyaze me na fb.. a ignoruje me mnohem vic… mame stejna hesla vsude.. zenil by si hned hesla vsude.. on tohle dela kdyz by me nechtel nebo neco… a nic.. tak nevim co je s nim. :( tak jdu spat zitra napisu co a jak dobrou

• Citovat
  • Upravit
7323
22.9.12 22:12

Já bych se vyprdla na to, co táta říkal. Podle mě je to úplně jedno, nechápu, proč to jeho táta řeší a vy byste to taky řešit neměli. Stačilo by, kdyby přítel tátovi řekl, že s tebou prostě být chce a jeho řeči ignorovat. Mně tohle přijde strašně komplikovaný a zbytečně. Takže jak říkám, ještě čekej a zatím mu už nepiš (už jsi to udělala, teď je řada na něm, aby odpověděl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 22:21

@Pomka jenoze pirtel a to tezky doma.. rodice jsou rozvedeny.. tata jinde mama taky.. od mamy se odstehoval v hadce k tatovy s amou neni nijak v kontaktu.. a on se boji ze kdyby tatovy rekl.. hcci s ni byt tati je to moje vec.. tak tata bude nastvany a rekne tak si k ni di bydlet nebo neco.. :( nechci si delat zle doma.. ja vim ze se nou byt chce.. :( ale radsi odkejve fotrovy vsehcno jen at ma klid..jo dobre.. ja mu napsala dost no.. tak snad se ozve sam.. jen me mrzi moc to.. ze byl na netu rano a nenapsal-.. pak ta byl odpolene a zase nenapsal.. yslim ze rikal ze rodice jedou na chatu.. pak rikal ze nejedou kdyz jsme si volaly.. tak ja nevim ani kde je. a co dela.. :( chtel jet s nima aby to vyresil.. :( ted se boji ze je rosice na chate jsou ale on je sam doma. a ani nenapsal.. a jetsli treba dneska neka jde pit.. :( tak aby nejakou jinou nemel. :(

• Citovat
  • Upravit
7323
22.9.12 22:25

Tak ale takhle to vůbec nemůžeš brát. Tak ať jde někam posedět. Pokud tě hned napadají myšlenky na to, že má nějakou jinou, tak ten vztah fakt není v pořádku a nebo jsi přehnaně žárlivá. A tím pádem ho dusíš. Hele, až budeš starší, tak to, že ti chlap nenapíše bude ve vztahu ta nejmenší starost, to mi věř ;) I když pamatuju na svých 18 a byla jsem asi stejná :) (nemyslím s tím psaním stokrát za den, ale hlavou se mi honily různý myšlenky). Jdi spát a čekej, prostě třeba se mu teď nechce nic vysvětlovat a mluvit o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.9.12 11:39

Tak co už se ti ozval? Přesně jak píše pomka, pokud si pořád něco namlouváš a zbytečně žárlíš, tak je něco v nepořádku.. ve fungujicím vztahu bys měla dotyčnému důvěřovat..Sice se říká, důvěřuj, ale prověřuj, ale opravdu se to nesmí přehánět.. Bohužel to vím z vlastní zkušenosti, jako náctiletá jsem to jednou ve vztahu taky přeháněla a jak to mohlo skončit, dusil se a ze vztahu utekl..
Zkus opravdu zapracovat na sobě a takové věci hod za hlavu, pokud tě miluje, určitě se ozve, pokud ne, tak bohužel je pak těžko přetrvávat v takovém vztahu a pokud nechce stejně ho nepřinutíš.
Držím palce at to dobře dopadne.. ale jak sjem psala, zaptacuj na sobě s tou žárlivostí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí