Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
5.6.18 20:32
@Detsa píše:
Tenkrát jsem chtěl jedné holce pochválit jednu část, která doteď nevím, jak se nazývá :oops: :mrgreen:. Asi lícní kost (pod okem)… měla hezký jako Keira Knightley. Ale ten název už je sám od sebe asexuální :roll:

myslím, že ani neurazí, když holce pochválíš klíční kosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.6.18 20:33
@joy.division.control píše:
Tak nezacne hned tady s predkem, ne? :lol: Ja klidne pochvalim zadek, když se mi libi :mavam:

hele lepší je pochválit všechno a hned, aby se na nic nezapomnělo…víš přece, že chlapi potřebují být chválení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.6.18 20:34
@Detsa píše:
To zní taky divně. Bych nevytáhl asi :think:

Náhodou, mně se moje klíční kosti líbí :mrgreen: a před 5 kily se mi líbily ještě víc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 20:34
@Detsa píše:
Tenkrát jsem chtěl jedné holce pochválit jednu část, která doteď nevím, jak se nazývá :oops: :mrgreen:. Asi lícní kost (pod okem)… měla hezký jako Keira Knightley. Ale ten název už je sám od sebe asexuální :roll:

To je skoda, zes to neudelal :think: Se. na nazev, jsi ji mel to místo pohladit prstem (samozrejme koukat ji do oci) a rict ji, ze se ti ta část moc libi nebo podobne ;)

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
5.6.18 20:35
@Detsa píše:
No že nesouhlasili se sexem s modelkou :nevim:

Ja bych v praci taky nesouhlasila ;)

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
5.6.18 20:36
@Detsa píše:
To zní taky divně. Bych nevytáhl asi :think:

Nemusis hned vytahovat :mrgreen: A nektery klicni kosti jsou mnam, taky chvalim, když chci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
5.6.18 20:37
@Malaga píše:
hele lepší je pochválit všechno a hned, aby se na nic nezapomnělo…víš přece, že chlapi potřebují být chválení ;)

V podstate okamzite chvalim všechno, co se mi libi a ze se mi toho libi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
5.6.18 20:39
@Detsa píše:
Nee, kamarádka měla vlastně furt má blbý zvyk, že za všechno chválí. Jsem si připadal jak cvičená opice vždycky :zed: :mrgreen:. Jinak to moc nemám rád, chválení za ‚bězné činnosti‘.

Aha, to uz je pak moc :think:

• Citovat
  • Upravit
26270
5.6.18 20:39
@joy.division.control píše:
To je skoda, zes to neudelal :think: Se. na nazev, jsi ji mel to místo pohladit prstem (samozrejme koukat ji do oci) a rict ji, ze se ti ta část moc libi nebo podobne ;)

dostal by křeč v lýtku, zavrávoval a mohl by jí vypíchnout oko…no nevím :think:…na druhou stranu, má ještě druhý, že jo…
tak jo, příště to @Detsa udělej, tak jak píše @joy.division.control ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 20:40
@Detsa píše:
Joo to jsou hezký, ale jde mi o znění toho spojení :think:. Kdyby se našlo vhodnější synonymum :think:

aha, me to zni pekne :lol:

• Citovat
  • Upravit
14751
5.6.18 20:41
@Malaga píše:
spíš předek nee? :think:

Něco jako - „jéé pane, vy máte ale pěkný brko“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.6.18 20:41
@Detsa píše:
Joo to jsou hezký, ale jde mi o znění toho spojení :think:. Kdyby se našlo vhodnější synonymum :think:

jsi vážně kost a tyhle dvě kůstky jsou fakt sexy!…chválíš + ukazuješ a coby dup jsi v blízkosti ňader…to je dobrá zkratka, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 20:43
@Malaga píše:
dostal by křeč v lýtku, zavrávoval a mohl by jí vypíchnout oko…no nevím :think:…na druhou stranu, má ještě druhý, že jo…
tak jo, příště to @Detsa udělej, tak jak píše @joy.division.control ;)

A co by vravoral, však by ho držela, ne? ;) Jedine, ze by se mu klepaly ruce a pichl ji do oka :lol: Jo, to se mi stalo, pichl me, pravda, so prave o ty oci :mrgreen: Ne, vazne, ono je to moc fajn pohladit to místo, co se libi :dance:

• Citovat
  • Upravit
26270
5.6.18 20:44
@Prof. Farnsworth píše:
Něco jako - „jéé pane, vy máte ale pěkný brko“ :mrgreen:

jasně :mrgreen:…jé pane, jak tak koukám na ty vaše kalhoty…vám je asi těsno ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.6.18 20:47
@Malaga píše:
jasně :mrgreen:…jé pane, jak tak koukám na ty vaše kalhoty…vám je asi těsno ne? :mrgreen:

A v tu chvíli mohou nastat jen dvě situace:

• kalhoty budou ještě těsnější až povolí zip
  • totálně zvadne a už nebude co chválit
    :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení