Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Obvykle jsem docela spavec, jsem zvedava kolik noci to zvladnu na ctyrech hodinach.
@statecna.oslice píše:
@SerpentiniUž konečně spinkáš? My jsme spolu 14 let, 3 děti. Léto bylo peklo. Snad jsme to zvládli, je to složitý…
Je. Obzvlášť, když se mnou Anička zase ráno spinkala v postýlce. A měla nejen Olafa a zajíčka, ale i Mášu. Ty hračky se nějak rozmnožují.
![]()
@Serpentini
Už spíš? Léto byl děs, ale tady veřejně ne… Teď další rána po klidu co přišel, asi nebude nikdy klid ![]()
Příspěvek upraven 21.09.20 v 09:17
@statecna.oslice píše:
@mrav
Malá Káča má jen medvídka zatím, díky bohu
Neboj, těch zvířátek ještě bude.
Dneska jsem od půl čtvrté spal s Olafem, zajíčkem a Aničkou. A Olafa nedá z ruky. Jaký byl řev, když včera uvízl v autobuse mezí košem a sedadlem- to si nedokážeš představit. A to už byl žlutý pejsek- ten už má volno a spí na kraji postele,, pak od loňských Vánoc kočička, no a od vody Olaf- protože ho má její kamarádka. Je to složitý příběh na delší vyprávění. Ty dvě jsou jako ségry- a nejsou ségry. A to ani nevlastní. Ale její máma je taky s dětmi sama- takže co by, kdyby…
![]()
@mrav Ahoj zlato
je krásné se po roce podívat na éčko a vidět obnovenou diskuzi, kterou jsem zakládala v nejtěžším životním období a která mi moc pomohla. A navíc i s tebou. Základní člen. Jak se máte s malou???
@vertunka píše:
@mrav Ahoj zlato![]()
je krásné se po roce podívat na éčko a vidět obnovenou diskuzi, kterou jsem zakládala v nejtěžším životním období a která mi moc pomohla. A navíc i s tebou. Základní člen. Jak se máte s malou???
Malá roste- už je docela veliká. Někdy si říkám, jak ten čas letí. Jednou jsi dole, jednou nahoře. Jak píšu výše- Anička má nejlepší kamarádku Emilku. A to není ani její ségra. Holky se seznámily- snad náhodou, snad osudem- ale více raději do SZ, obsahuje citlivé údaje- životní kotrmelce jednoho z členů rodiny. Raději bych to tu veřejně nepsal. A Anička s Emilku, když jsou spolu, tak to vypadá u nás, dospělých na trojku.
Ne, že bych chtěl být nevěrný Radce.
![]()