Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8994
9.9.20 01:11

@statecna.oslice nespím :lol: proč bylo léto peklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
9.9.20 01:21

Nemuzu usnout…a za chvili vstavam. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
9.9.20 01:32

Obvykle jsem docela spavec, jsem zvedava kolik noci to zvladnu na ctyrech hodinach.

• Citovat
  • Upravit
122015
9.9.20 06:35
@statecna.oslice píše:
@SerpentiniUž konečně spinkáš? My jsme spolu 14 let, 3 děti. Léto bylo peklo. Snad jsme to zvládli, je to složitý…

Je. Obzvlášť, když se mnou Anička zase ráno spinkala v postýlce. A měla nejen Olafa a zajíčka, ale i Mášu. Ty hračky se nějak rozmnožují. 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
20.9.20 23:35

@Serpentini
Už spíš? Léto byl děs, ale tady veřejně ne… Teď další rána po klidu co přišel, asi nebude nikdy klid :roll:

Příspěvek upraven 21.09.20 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
20.9.20 23:36

@mrav
Malá Káča má jen medvídka zatím, díky bohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
21.9.20 01:51

Protože ve Virginii je teprve osm večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.9.20 02:52
@KalamityJohn píše:
Protože ve Virginii je teprve osm večer.
:mrgreen: v Kalifornii teprve 6 :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haley83
21.9.20 03:04

Protože jsem placený troll

• Citovat
  • Upravit
122015
21.9.20 06:37
@statecna.oslice píše:
@mrav
Malá Káča má jen medvídka zatím, díky bohu :mrgreen:

Neboj, těch zvířátek ještě bude. :P Dneska jsem od půl čtvrté spal s Olafem, zajíčkem a Aničkou. A Olafa nedá z ruky. Jaký byl řev, když včera uvízl v autobuse mezí košem a sedadlem- to si nedokážeš představit. A to už byl žlutý pejsek- ten už má volno a spí na kraji postele,, pak od loňských Vánoc kočička, no a od vody Olaf- protože ho má její kamarádka. Je to složitý příběh na delší vyprávění. Ty dvě jsou jako ségry- a nejsou ségry. A to ani nevlastní. Ale její máma je taky s dětmi sama- takže co by, kdyby… :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.9.20 19:13

@mrav Ahoj zlato :dance: :kytka: je krásné se po roce podívat na éčko a vidět obnovenou diskuzi, kterou jsem zakládala v nejtěžším životním období a která mi moc pomohla. A navíc i s tebou. Základní člen. Jak se máte s malou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
25.9.20 19:25
@vertunka píše:
@mrav Ahoj zlato :dance: :kytka: je krásné se po roce podívat na éčko a vidět obnovenou diskuzi, kterou jsem zakládala v nejtěžším životním období a která mi moc pomohla. A navíc i s tebou. Základní člen. Jak se máte s malou???

Malá roste- už je docela veliká. Někdy si říkám, jak ten čas letí. Jednou jsi dole, jednou nahoře. Jak píšu výše- Anička má nejlepší kamarádku Emilku. A to není ani její ségra. Holky se seznámily- snad náhodou, snad osudem- ale více raději do SZ, obsahuje citlivé údaje- životní kotrmelce jednoho z členů rodiny. Raději bych to tu veřejně nepsal. A Anička s Emilku, když jsou spolu, tak to vypadá u nás, dospělých na trojku. :P Ne, že bych chtěl být nevěrný Radce. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.2.23 07:06

Já mám noční a zachvilku jedu domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie