Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1696
8.9.20 00:48

@jednoslunicko

Jeee válení už ani neznám… noha dobrý už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
8.9.20 00:49

@Whitedog

Obdivuju, v noci pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
8.9.20 00:50

Nespavost

• Citovat
  • Upravit
642
8.9.20 00:53

Prisla jsme z prace az kolem 11 tak mi trva nez pujdu spat a chvili hniju u telelevize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
8.9.20 00:55
@statecna.oslice píše:
@jednoslunickoJeee válení už ani neznám… noha dobrý už?

Když to bylo takové válení naprd. Nejdřív to dost bolelo, pak mne stvala ta sádra. Ted mám ještě ortezu. Ale oproti sadre je to pohoda.

Příspěvek upraven 08.09.20 v 00:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
8.9.20 00:56

@statecna.oslice

No, není kdy jindy (2 prťata) a samo se to neudělá. Ale mám limit do jedné. Menší se v noci ještě často budí, pak dlouho nespí, takže já spím třeba jen 3 hodiny a to jsem pak druhý den k. o.

Takže zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
8.9.20 01:03

@statecna.oslice týden u lesa je bohužel aktuálně absolutně nereálný, ale asi by pomohl :D kdytoono se to už táhne déle a teď už to nějak vyvrcholilo. Člověk pořád dává další šance lidem, kteří si je nezaslouží a po nějaké době už je to vyčerpávající. Chlap už by to chtěl vzdát, takže je rozhodnutí na mně a já se cítím z té situace spíš smutná a unavená než naštvaná, takže se to asi potáhne v tomhle stylu dál, dokud se konečně pořádně nenaštvu a nerozseknu to. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
8.9.20 01:47

Málo času, holt teď pracuji i přes noc. Týden se to snese.

• Citovat
  • Upravit
5933
8.9.20 02:21

Do půl jedné jsem pracovala - home office, pak rychle vařila oběd na zítra - budu dopoledne pracovně pryč a manžel bude hlídat malého, tak ať pro něj má jídlo a teď mám teprve hotovo a je čtvrt na tři. V půl sedmé vstávám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13039
8.9.20 02:53

Já jsem teď často touto dobou vzhůru. Prcek v břiše rád trénuje box :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
8.9.20 03:31

@Kipa22 Nešlo to vyřešit příkrmem, nebo manžel nezvládne nějaké jednoduché jídlo? Přijde mi to jako šílená oběť. Vždyť skoro nebudeš spát.

• Citovat
  • Upravit
122027
8.9.20 06:27

Nespím, protože za chvilku jdu do práce. A nechce se mi- však to znáte. Noci- ty spávám, pokud mě, jako třeba včera, nevzbudí Anička a nepřijde za mnou do postele. Vezme si s sebou zajíčka, Olafa a to už se vůbec nevyspim. :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
8.9.20 11:51
@Altavista píše:
@Kipa22 Nešlo to vyřešit příkrmem, nebo manžel nezvládne nějaké jednoduché jídlo? Přijde mi to jako šílená oběť. Vždyť skoro nebudeš spát.

Manžel je nemocný, jsem ráda, že pohlídal. Normálně v noci nevařím. Má střevní chřipku, myslím, že jsem to od něj chytla. Spala jsem jen dvě hodiny. Zbytek noci jsem proseděla na záchodě. Teď jsem ráda, že je uvařeno. Myslela jsem, že manželovi něco nesedlo, ještě ráno jsem si myslela, že jsme snědli něco špatného, ale co jsem se vrátila z práce, tak mě pobolívá břicho a vypadá to spíš na virózu. Jinak bych do té práce nešla a omluvila se. Teď tu sedíme jako dva nešťastníci. Ale proti rotavirům a salmonele je to nic, tak aspoň tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
8.9.20 12:38

@Kipa22 Tak ať je vám oběma brzy dobře, zní to náročně.

• Citovat
  • Upravit
1696
9.9.20 00:05

@Serpentini

Už konečně spinkáš? My jsme spolu 14 let, 3 děti. Léto bylo peklo. Snad jsme to zvládli, je to složitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí