Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5283
17.4.18 23:13

Proč teď nespíte?

Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?

Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu :mrgreen:, sladky to zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3161
17.4.18 23:15

Zajímavý film v tv.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 23:17

Vyrábím svatební oznámení. :) Ale zatím je to tak trochu tajné, takže raději anonym… ;)

• Citovat
  • Upravit
1035

Já doteď užívala klidu plné vany před spaním než mě z ni vytáhl brek vzbuzene trileťačky, že máma není. Takže teď tu u ni sedím, narychlo venku z vany v rucniku a zupanu a čekám až zase zabere, abych se mohla vrátit zpátky domejt se a spat. A teď tu sedím na mobilu, abych neusnula :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
@Zwetta píše:
Zajímavý film v tv.. :mrgreen:

Jasny. Tak zajimavej, ze u toho cumis na emimino :mrgreen: :mrgreen:. Co davaj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992

@vertunka Pokec… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.4.18 23:19

Protože se učím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha

Tak já nespím protože jsem marod a odpočinutá a manžel propadl sledování živý mrtví a já mám z toho děs a nemůžu usnout a bojím se vylézt i z ložnice na wc 8o

• Citovat
  • Upravit
2258

Na spaní je ještě brzo, jsem sova. Když si lehnu brzo většinou jen hodiny čučím do zdi :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.18 23:20
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu :mrgreen:, sladky to zivot.

dokončila jsem cosi do práce a ted se tu vlastně uspávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.18 23:21
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu :mrgreen:, sladky to zivot.

a jak poznáš kolik nás tu je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.4.18 23:21

Ja jsem v praci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12519
17.4.18 23:22
@vertunka píše:

Uz hodku lezim v posteli s mobilem v ruce :) mam ms a boli me bricho tak nemohu usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
17.4.18 23:25
@jdukolem píše:
a jak poznáš kolik nás tu je? :lol:

Vidim jak to zije v diskuzich ;)

@Deninina fuj :mrgreen: co delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.4.18 23:25

Děti sice spí, ale už roky chodím spát hodně pozdě - mezi půlnocí a 2 hod. Vyhovuje mi to, jsem sůva. Jakmile děti odpadnou, mrknu na net, televizi, najím se :oops: Pak ráno obvykle hekám, že už se zase vstává, ale za tu chvíli slasti v podobě klídku bez dětí mi to stojí ;)

Příspěvek upraven 17.04.18 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky