Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?
Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu
, sladky to zivot.
Vyrábím svatební oznámení.
Ale zatím je to tak trochu tajné, takže raději anonym… ![]()
Já doteď užívala klidu plné vany před spaním než mě z ni vytáhl brek vzbuzene trileťačky, že máma není. Takže teď tu u ni sedím, narychlo venku z vany v rucniku a zupanu a čekám až zase zabere, abych se mohla vrátit zpátky domejt se a spat. A teď tu sedím na mobilu, abych neusnula ![]()
@Zwetta píše:
Zajímavý film v tv..
Jasny. Tak zajimavej, ze u toho cumis na emimino
. Co davaj??
Tak já nespím protože jsem marod a odpočinutá a manžel propadl sledování živý mrtví a já mám z toho děs a nemůžu usnout a bojím se vylézt i z ložnice na wc ![]()
Na spaní je ještě brzo, jsem sova. Když si lehnu brzo většinou jen hodiny čučím do zdi
![]()
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu, sladky to zivot.
dokončila jsem cosi do práce a ted se tu vlastně uspávám ![]()
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu, sladky to zivot.
a jak poznáš kolik nás tu je? ![]()
@vertunka píše:
Uz hodku lezim v posteli s mobilem v ruce
mam ms a boli me bricho tak nemohu usnout
Děti sice spí, ale už roky chodím spát hodně pozdě - mezi půlnocí a 2 hod. Vyhovuje mi to, jsem sůva. Jakmile děti odpadnou, mrknu na net, televizi, najím se
Pak ráno obvykle hekám, že už se zase vstává, ale za tu chvíli slasti v podobě klídku bez dětí mi to stojí ![]()
Příspěvek upraven 17.04.18 v 23:26