Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.18 00:05
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu :mrgreen:, sladky to zivot.

Dala jsem si dneska tři silný kávy tak asi jen tak nezaberu. Momentálně si dopřávám cigáro a koukám co je tu nového :lol: pak tv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.4.18 00:10

Koukám na starou Ordinaci, což doprovázím tichými výkřiky „dyť jsem to říkala!“ :mrgreen:
a taky háčkuju jakousi zelenou obludu z Minecraftu, co si syn poručil pro kamaráda k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
18.4.18 00:16

Nech

toho, taková katastrofa to není, vím, není to jednoduché, ale nic předse není černé, ani bílé :think:, tak ti držím palce pro příště palce, teď už musím do hajan. Dobrou :mavam:

Příspěvek upraven 18.04.18 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.4.18 00:18
@Detsa píše:
@Lenka_Hal nějakým takovým směrem.@Anturie Zas protože už se nějak nascitavaji ty neúspěchy :think:.
Čéče, nebuď přeci takovej pesimista! :kytka:

Máš blbej pocit ze sebe, že rande neběželo hladce, anebo z protistrany, že to není typ ženy, co hledáš? Co očekáváš za „obvyklý závěr“, kam to povede?
Ale jestli to nechceš rozebírat, tak mé dotazy klidně ignoruj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
18.4.18 00:23
@sirikit píše:
Taky tak. :kytka: Noční duch a netopýr.. 8)
A ještě se v noci dobře nakupuje. :pankac:
Spát se jde mezi jednou - druhou, vstává se kolem osmé. ;)
Případně deváté. :oops:

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.4.18 00:23
@sirikit píše:
Taky tak. :kytka: Noční duch a netopýr.. 8)
A ještě se v noci dobře nakupuje. :pankac:
Spát se jde mezi jednou - druhou, vstává se kolem osmé. ;)
Případně deváté. :oops:

Jojo, a ráno pak budeme pěkná sbírka zvadlejch růží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75349
18.4.18 00:24
@entropy píše:
Jojo, a ráno pak budeme pěkná sbírka zvadlejch růží :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Bingo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
18.4.18 00:32

Protože tady je pořád co číst, nemůžu se odtrhnout :P :P Naprogramuju si písničky a…hodiny letí :lol: Ale je fakt na čase. Tak co nejklidnější noc všem co bdí kvůli miminkům nebo nemocným dětem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
18.4.18 00:35
@Detsa píše:
Hledám něco jiného :). Nechci jít úplně do podrobna. Závěr si představuji jednoduchý… takový, aby byla chuť na další :kytka:

Tak ať se příště zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.4.18 00:38

@Detsa jestli se mohu zeptat… Kde beres material, ze ti stoji za to absolvovat rande a stejně ti to není recht?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.4.18 00:39

@Detsa Jasné, v pohodě, takhle úplně stačí ;) Přeji tedy více štěstí příště a trochu optimismu do žil, věř, že se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.4.18 00:39
@Detsa píše:
Hledám něco jiného :). Nechci jít úplně do podrobna. Závěr si představuji jednoduchý… takový, aby byla chuť na další :kytka:

a mě by to zajímalo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.4.18 00:43
@Pam12 píše:
a do kolika pak spíš? 8o

jak kdy. když je doma chlap, tak zavede děti do školy/školky, tak do 11:30-12:15, podle toho, jestlijde první do družiny, nebo ne..když je chlap hodí do školy, a pak někam jde, tak spím, než vstane nejmenší, což je dost variabilní, obvykle 10-12, když je chlap v práci, tak vstanu v půl 8, jdeme do školy/školky, nejmenší mi tak v 8:30-9:30 zase usne, a já s ním, a spíme do 12:15? než jdeme do školky a družiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.4.18 00:44

@sirikit 8) Nejhorší je, že bych si chtěla vychutnávat obojí - noční pohodu i probouzející se svět brzy ráno. Rozhodně by ale bylo praktičtější být založením skřivan :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.4.18 00:56

@Detsa pokud je výsledek nic moc, tak je materiál neutrální označení. Me jen zarazilo to nevalné nadšení, ale v tomto případě chápu a hned me tato varianta nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí