Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu, sladky to zivot.
Dala jsem si dneska tři silný kávy tak asi jen tak nezaberu. Momentálně si dopřávám cigáro a koukám co je tu nového
pak tv…
Koukám na starou Ordinaci, což doprovázím tichými výkřiky „dyť jsem to říkala!“ ![]()
a taky háčkuju jakousi zelenou obludu z Minecraftu, co si syn poručil pro kamaráda k narozeninám
Nech
toho, taková katastrofa to není, vím, není to jednoduché, ale nic předse není černé, ani bílé
, tak ti držím palce pro příště palce, teď už musím do hajan. Dobrou ![]()
Příspěvek upraven 18.04.18 v 00:23
@Detsa píše:Čéče, nebuď přeci takovej pesimista!
@Lenka_Hal nějakým takovým směrem.@Anturie Zas protože už se nějak nascitavaji ty neúspěchy.
Máš blbej pocit ze sebe, že rande neběželo hladce, anebo z protistrany, že to není typ ženy, co hledáš? Co očekáváš za „obvyklý závěr“, kam to povede?
Ale jestli to nechceš rozebírat, tak mé dotazy klidně ignoruj ![]()
@sirikit píše:
Taky tak.Noční duch a netopýr..
A ještě se v noci dobře nakupuje.
Spát se jde mezi jednou - druhou, vstává se kolem osmé.
Případně deváté.
Mám to stejně.
@sirikit píše:
Taky tak.Noční duch a netopýr..
A ještě se v noci dobře nakupuje.
Spát se jde mezi jednou - druhou, vstává se kolem osmé.
Případně deváté.
Jojo, a ráno pak budeme pěkná sbírka zvadlejch růží ![]()
Protože tady je pořád co číst, nemůžu se odtrhnout
Naprogramuju si písničky a…hodiny letí
Ale je fakt na čase. Tak co nejklidnější noc všem co bdí kvůli miminkům nebo nemocným dětem ![]()
@Detsa píše:
Hledám něco jiného. Nechci jít úplně do podrobna. Závěr si představuji jednoduchý… takový, aby byla chuť na další
Tak ať se příště zadaří ![]()
@Detsa jestli se mohu zeptat… Kde beres material, ze ti stoji za to absolvovat rande a stejně ti to není recht?
@Detsa Jasné, v pohodě, takhle úplně stačí
Přeji tedy více štěstí příště a trochu optimismu do žil, věř, že se zadaří ![]()
@Detsa píše:
Hledám něco jiného. Nechci jít úplně do podrobna. Závěr si představuji jednoduchý… takový, aby byla chuť na další
a mě by to zajímalo.. ![]()
@Pam12 píše:
a do kolika pak spíš?
jak kdy. když je doma chlap, tak zavede děti do školy/školky, tak do 11:30-12:15, podle toho, jestlijde první do družiny, nebo ne..když je chlap hodí do školy, a pak někam jde, tak spím, než vstane nejmenší, což je dost variabilní, obvykle 10-12, když je chlap v práci, tak vstanu v půl 8, jdeme do školy/školky, nejmenší mi tak v 8:30-9:30 zase usne, a já s ním, a spíme do 12:15? než jdeme do školky a družiny ![]()
@sirikit
Nejhorší je, že bych si chtěla vychutnávat obojí - noční pohodu i probouzející se svět brzy ráno. Rozhodně by ale bylo praktičtější být založením skřivan ![]()
@Detsa pokud je výsledek nic moc, tak je materiál neutrální označení. Me jen zarazilo to nevalné nadšení, ale v tomto případě chápu a hned me tato varianta nenapadla.