Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vecer nespim, nebot by me trapilo svedomi, ze tu nekdo netrpelive vyhledava me moudre rady a ja nejsem k dispozici. Obvykle nemohu zabrat, dokud nespasim alespon tri nebohe duse.
@Emimin7 píše:
Vecer nespim, nebot by me trapilo svedomi, ze tu nekdo netrpelive vyhledava me moudre rady a ja nejsem k dispozici. Obvykle nemohu zabrat, dokud nespasim alespon tri nebohe duse.
A kolik jich je už dnes spaseno?
@lucenka píše:
To by se mi nechtělo vstávat takhle brzy… Mě ubíjí vstávání v 6:30. Nejrdši bych spala tak do 9 až 10
taky mě vstávání ubíjí, do práce vstávám v 5, ale probírám se až kolem deváté.. ![]()
@Chauvinist píše:
Tak když hledáš na půlnoc, taxe nediv. Musíš hledat noční tvory. Třeba gothičky nebo tak něco
Jinak asi nejvyšší čas jít spát, když za 2 hodiny vstávám
Jsi zjevně vyšší vývojový typ o Velký!
![]()
Kombinace sovy se skrivankem.
![]()
Ani nevím, mám- li se kořit či Tě litovat.
Vstavam teď a není to špatný. ![]()
@Emimin7 píše:
Hlavně v migracnim tématu, co?
![]()
V noci spím tak 4 hodiny a to ještě ne v kuse
dcerce rostou zuby a má prdíky, je jí 10 měsíců
Manžel se odstěhoval z ložnice, protože musí být do práce vyspaný, tak jsem na ty dva rarachy sama ![]()
@Bandii píše: Šla jsem spát v 10 a ještě pořád jsem v posteli
Ty máš totiž tu opačnou kombinaci, co Chauvi.
Večer skřivánek, ráno sova.
![]()
@sirikit píše:
Jsi zjevně vyšší vývojový typ o Velký!![]()
Kombinace sovy se skrivankem.![]()
![]()
Ani nevím, mám- li se kořit či Tě litovat.
Vstavam teď a není to špatný.
Není to tak hrozný, když je to 2× do tejdne. Než ty jsi vstala, já měl pořešený dvě jednání a teď můžu zabít čas, který bych měl věnovat seksu se ženou kecáním tady s Váma
@Detsa píše:
Je to beznadějné
Neházej flintu do obilí. Na světě je bab…
@Anna766 píše:
Neházej flintu do obilí. Na světě je bab…
Jenže málo natolik zoufalých, aby chtěly Detsu - a ty úplně zoufalé zas nechce Detsa. ![]()
Těžká písemka.
![]()
@sirikit píše:
Jenže málo natolik zoufalých, aby chtěly Detsu - a ty úplně zoufalé zas nechce Detsa.
Těžká písemka.![]()
To je přímo zoufalá situace.
Kde se inspirujes? Také mě to čeká ????