Nejvtipnější diskuze na Emimino

122453
10.4.18 15:08

Nejvtipnější diskuze na Emimino

Ahoj, v poslední době se na Emimino objevilo hodně nováčků, proto bych chtěl uspořádat anketu o nejvtipnější diskuzi. Tedy má otázka je: Čí diskuze vás v poslední době nejvíce pobavila a proč? Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
10.4.18 15:13

Ahoj. No v posledni dobe to neni. Ale za nejvtipnejsi a nejhorsi povazuji tu jak se jedna matka ptala co ma delat ldyz ji cura manzel do vany kdyz se koupe ze synem. Na to uz clovek nema slov. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:https://www.emimino.cz/…vany-232067/ tady ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.4.18 15:17

Mi přijdou nejvtipnější všechny diskuze ve kterých se chce zakladatelka poradit jestli je na testu viditelná druhá čárka (já ji v 99% nevidím a většina diskutujících jim už gratuluje k těhotenství :D)

• Citovat
  • Upravit
524
10.4.18 15:19

@Doe_Jane joo a nebo milion stejnych diskuzi na tema…Muzu byt tehotna atd?? Boze muj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.4.18 15:22

Nevim jestli nejvtipnejsi, ale neustale opakujici se diskuze jedne slecny, co nedavno prebrala pritele jine slecne, a neustale resi(la), jestli on svoji ex stale miluje, proc ji pise a sleduje na denne socialnich sitich. Jak zasekla gramodeska. Jsou tu minimalne 3 identicke diskuze na stejne tema. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.4.18 15:24
@Doe_Jane píše:
Mi přijdou nejvtipnější všechny diskuze ve kterých se chce zakladatelka poradit jestli je na testu viditelná druhá čárka (já ji v 99% nevidím a většina diskutujících jim už gratuluje k těhotenství :D)

Jo, přesně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.4.18 15:25

Mě teda bavi diskuse o hov*ech a doslova :D :D :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122453
10.4.18 15:26
@Jarr píše:
Ahoj. No v posledni dobe to neni. Ale za nejvtipnejsi a nejhorsi povazuji tu jak se jedna matka ptala co ma delat ldyz ji cura manzel do vany kdyz se koupe ze synem. Na to uz clovek nema slov. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:https://www.emimino.cz/…vany-232067/ tady ????
Četl jsem jen začátek. No, já se s mojí malou - za chvíli 2 a půl roku koupu. Ale abych při tom i do vody čural?? :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
10.4.18 15:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.4.18 15:28
@Jarr píše:
Ahoj. No v posledni dobe to neni. Ale za nejvtipnejsi a nejhorsi povazuji tu jak se jedna matka ptala co ma delat ldyz ji cura manzel do vany kdyz se koupe ze synem. Na to uz clovek nema slov. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:https://www.emimino.cz/…vany-232067/ tady ????

To neeeeeee, to je fake, trolling. Neverim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
10.4.18 15:31

@Ms.Ragdoll jako nevypada to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.4.18 15:31

A nejvtipnejsi nazev diskuze rozhodne - MAM DOMA DEBILA. Sice jsem ji nikdy poradne necetla, ale ten nazev, kdyz se cas od casu objevi, fakt pobavi :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
10.4.18 15:36

Já tady četla jednu a to bylo něco ale už je to dlouho. Paní se ptala jestli když kojí se mlíko může dostat do mozku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122453
10.4.18 15:39
@Ms.Ragdoll píše:
A nejvtipnejsi nazev diskuze rozhodne - MAM DOMA DEBILA. Sice jsem ji nikdy poradne necetla, ale ten nazev, kdyz se cas od casu objevi, fakt pobavi :mrgreen: :palec:

No, zrovna dnes je tam jedna taková, která se jmenuje JE TO VŮL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.4.18 15:44

Já hlasuju pro tuhle diskuzi, to jsem řvala smíchy :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…inak-308251/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie