Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Vrátil jsem se z rande
A jaky bylo?? Ja uz nebyla na randeti 6 let
(s manzelem se to nepocita
)
@vejilka klasika
![]()
@Detsa píše:
Vrátil jsem se z rande
Ale netváříš se zrovna nadšeně ![]()
Mám depresi ze zdravotního stavu svých zad, tak si tu dokazuju, jak jsem na tom vlastně dobře, případně si čtu stupidní diskuze, lituju se a brblám „tvoje starosti bych chtěla mít“
Ale je mi líp
![]()
Jednoduchá odpověď - jsem sova. A dnes tedy navíc sova se spáleným ksichtem, což usnutí nenapomůže
Trochu jsem to jarní slunce podcenila ![]()
@Detsa píše:
Vrátil jsem se z rande
@Detsa píše:
Z me strany nicmoc
Jaj. Jakto?? Podivej, prehanej…
@Detsa nevěs hlavu, je pěkně, tzv „kozí“ počasí právě začalo.. bude líp. (A eště se bude na co koukat
)
@vertunka píše:
Holky, koukám, že je nás tu dost. Co děláte, že nespíte?Já ponocuju s mladětem (2 mesice), za pul hodky dostane mliko a pak by mela chrapat az do rana. Manzel vedle nas uz je pres hodinu v klimbu, sladky to zivot.
Protože jsem trubka..
Už lezu do hajan, pápá
![]()
@entropy píše:
Jednoduchá odpověď - jsem sova. A dnes tedy navíc sova se spáleným ksichtem, což usnutí nenapomůžeTrochu jsem to jarní slunce podcenila
Tzv Sova (s)pálená! ![]()
V noci si užívám klid, vždycky jsem byla sova. Koukám na filmy na youtube, nebo si něco čtu, někdy i vařím. Přemýšlím o smrti chrousta a tak.
No nic. Mlade uz chrape, ja jdu taky. Snad budeme spat alespon do osmi. Tak dobrou noc vsem ponocujicim a vsem sovam
. Moc pekna diskuze
.
@drewlet píše:
V noci si užívám klid, vždycky jsem byla sova. Koukám na filmy na youtube, nebo si něco čtu, někdy i vařím. Přemýšlím o smrti chrousta a tak.
Taky tak.
Noční duch a netopýr.. ![]()
A ještě se v noci dobře nakupuje. ![]()
Spát se jde mezi jednou - druhou, vstává se kolem osmé. ![]()
Případně deváté. ![]()
Tady je teprve 6…jinak chodim do hajan uz v devet ![]()
@Detsa Kam? Uz se neozves? Nelibila se? ![]()
@Detsa píše:
Nojo, tuším totiž, kam to povede zas
To myslíš vážně, že zas?
Proč zas? ![]()