Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hledám nějaké info… Ale vstávám ve 4:15, tak už bych o měla radši zabalit…
Uložila jsem mimino a protože vím, že se v příštích dvou hodinách ještě 4× vzbudí, nestojí mi za to jít spát. A taky pro ten neskutečný pocit chvilkové svobody, kdy zbytek rodiny spí, odnikud se neozve MAMÍ! a nikdo po mě chvililinku nebude nic chtít…
@vertunka
Stíhám vše..
![]()
Krevní pouto na Nova Cinema.., thriller..
@Deninina píše:
@vertunka na taxi a pekne celou dvanactku az do 6 rano
Jaj. Tak at ti to rychle utece
.
@vertunka píše:
Vidim jak to zije v diskuzich@Deninina fuj
co delas?
ahaaaa já právě myslela některá fora mají takový seznam - kdo je právě online, tak jestli mi to neuteklo tady ![]()
@jdukolem píše:
ahaaaa já právě myslela některá fora mají takový seznam - kdo je právě online, tak jestli mi to neuteklo tady
už jsi měla strach, že něco nevíš co? ![]()
Protože před třičtvrtěhoďkou jsme přišli z fotbalu. ale tohle dobou nespím nikdy, chodím tak okolo 3 ráno, včera, nebo teda dneska, se mi podařilo jít až skoro v půl 6, jsem gruntovala ![]()
Už skoro dva roky mám tady na emimina, fb, blesk, seznam tak hodinový rituálek před spaním, přes den na to člověk nemá tolik klidu.Ale už jsem tu hodinu a ráno vstávám, měla bych končit, ale mám jen fb a emimino ![]()
@slavuska1 píše:
Protože před třičtvrtěhoďkou jsme přišli z fotbalu. ale tohle dobou nespím nikdy, chodím tak okolo 3 ráno, včera, nebo teda dneska, se mi podařilo jít až skoro v půl 6, jsem gruntovala
a do kolika pak spíš? ![]()
@vertunka Já tady mám jako kulisu CBS Reality a zrovna tam je vyšetřování v přímém přenosu… = zajímavé. Lepší než nějaká hraná kriminálka…
Jelikož před chvilkou byl sex
. A pravda, nechodím spát před půlnocí. Takže si dočtu diskuse na emiminu, kouknu na email, Idnes a pak to zabalim
Příspěvek upraven 17.04.18 v 23:42
@vejilka píše:
A po akci hnedka na net, to ma kazdej chlap rad
. Nebo je jeste v koupelne??
@vejilka píše:
A tak jsi hned na netu? ![]()
Příspěvek upraven 17.04.18 v 23:45
@vertunka píše:
A po akci hnedka na net, to ma kazdej chlap rad![]()
![]()
. Nebo je jeste v koupelne??
Ten už vytuhnul
![]()