Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pesimistaa píše:
omlouvam se,
ja nedaval pozor a mel jsme pocit, ze je to psano v muzskem rodu,
jeste jednou se omlouvam
Já to samý provedla předevčírem u Dragona. Tady to totiž zavání samejma chlapama. Takže nic divnýho.
@Zkai píše: Tak to je slušnej úvod do rodinytchýně zřejmě neměla zkušenosti. Dostal si něco na doražení? Půl kachny, nebo tak něco..
ja to nemyslel vazne, takze jsme si to vysvetli,
nicmene jsem ji pozdeji, stale jeste jako tchyni-cekatelku dorazil kamenakem,
cestou pres park jsem chytil slepyse a smotal do ruky, kdyz vyletelajako prvni z domu, zvedava, aby ji nic neuniklo,
tak nevine povidam,
neco jsmem Vam prinesl,
a ona, naivne, natahla ruku, dlani pene nahoru a ja ji toho slepyse dal do te pripravene rucicky,
ten rev, jaky nasledoval, to staloza to natoacet,
pak ovsem nasledovalo dalsi kolo,
tentokrate jsem dostal za si od kandidatky osobne,
co jseeto zac za zrudu
![]()
@Pesimistaa píše:
@Zkai a jeste neco, byl takovy italsky film o rozezrane zenske, byla silne prerostla do sirky a zrala a zrala,
pamatuji si z toho filmu jen scenu, jak sinechala udelat oblozenou bagetu, ale tu na plnou delku asi tak toho tri ctvrte metru a pak to do sebe ladovala![]()
![]()
Ta mě taky v nějakém filmu uchvátila! Ale představa, že mám v jedný ruce to obří krůtí stehno, v druhý půlku šlehačkovýho dortu, dřepim na nejlepším místě na světě (postel), okolo mě ty pečený žebra, hranolky, celá štangle salámu atd… !!! To je mnohem víc rozmanitější než jedna velká stejná věc.
@Zkai píše: Já to samý provedla předevčírem u Dragona. Tady to totiž zavání samejma chlapama. Takže nic divnýho.
vitej v klubu
![]()
@Pesimistaa píše:
ja to nemyslel vazne, takze jsme si to vysvetli,
nicmene jsem ji pozdeji, stale jeste jako tchyni-cekatelku dorazil kamenakem,
cestou pres park jsem chytil slepyse a smotal do ruky, kdyz vyletelajako prvni z domu, zvedava, aby ji nic neuniklo,
tak nevine povidam,
neco jsmem Vam prinesl,
a ona, naivne, natahla ruku, dlani pene nahoru a ja ji toho slepyse dal do te pripravene rucicky,
ten rev, jaky nasledoval, to staloza to natoacet,
pak ovsem nasledovalo dalsi kolo,
tentokrate jsem dostal za si od kandidatky osobne,
co jseeto zac za zrudu![]()
![]()
Počkej… a už jsi se oženil, nebo tě vyhnali rovnou? ![]()
@Zkai píše: Ta mě taky v nějakém filmu uchvátila! Ale představa, že mám v jedný ruce to obří krůtí stehno, v druhý půlku šlehačkovýho dortu, dřepim na nejlepším místě na světě (postel), okolo mě ty pečený žebra, hranolky, celá štangle salámu atd… !!! To je mnohem víc rozmanitější než jedna velká stejná věc.
me zase fascinuje, kdyz vidim jit po meste nekoho, kdo zjevne silne presahuje vahovy prumer populace, tk zere za pochodu,
nekolikrat jsme si lamal hlavu,
zda tito lide jedi take nekdy normalne u stolu nebo jen zeou na ulici za pochodu
@Pesimistaa píše:
me zase fascinuje, kdyz vidim jit po meste nekoho, kdo zjevne silne presahuje vahovy prumer populace, tk zere za pochodu,
nekolikrat jsme si lamal hlavu,
zda tito lide jedi take nekdy normalne u stolu nebo jen zeou na ulici za pochodu
Ne ne! Takový žerou furt!
@Zkai píše: Počkej… a už jsi se oženil, nebo tě vyhnali rovnou?
kupodivu nevyhnali, ale bylo jasno, kdo je kdo,
ze proste kecat do vseho se nevyplaci,
ana byla mela sklony kecat do vseho, takze takova vstricna lekce se velmi hodila,
byt nebyla bez nasledku ![]()
@Zkai preji dobrou noc, jdu splachnout ze sebe prach prerie a placnout se sebou
![]()
@Pesimistaa píše:
@Zkai preji dobrou noc, jdu splachnout ze sebe prach prerie a placnout se sebou![]()
![]()
Dobrou!
já padla ani nevím
Tak nakoupit jsem šla a na mlsnou mám akorát pivo, teda už nemám, ale jako vždy jsem se nemohla rozhodnout, co by bylo to pravé až jsem šla radši pryč. Takže zase žádná čuňárna v peřinách.
já dneska prasím obzvlášť mastnýma a extra česnekovýma topinkama ![]()
Ja dnes bramborak s dýní. Taky pěkně mastný. A přežrala jsem se..
Čau, přihlásila jsme kluka na nějakej mikulášskej mejdan, mělo by to být bez čerta, ale má se naučit básničku, tak tu mu můžu leda tak napsat na ceduli a pověsit na krk když furt nemluví, ale jsem zvědavá co bude. Letos už se s ním aspoň dá pracovat, vloni jsem mu strčila do ruky banán, na tady máš nadílku. Letos dostane letadýlko, mám mu to strčit na balkon a poslat ho tam s historkou o dědkovi co šel okolo? Nebo jak to děláte?