Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122027
4.6.19 18:12
@Zkai píše:
NÉÉÉ… ještě nejsem bába.. :,(U nás zase začíná čochtačka… A pívo k tomu!

Taky je tu vedro - a bouřka. S Aničkou už mám naplánovanou čochtačku na neděli - tak snad bude pěkně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.6.19 11:56
@Zkai píše:
Já jsem mocná jak pařez…Dnes jsem objevila šedý vlas… Co mám dělat?

Mám stejný problém, zatím ho ignoruji. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.6.19 19:05
@Tinuvien píše:
Mám stejný problém, zatím ho ignoruji. 8)
!!! Mě teda taky nic lepšího ještě nenapadlo, ale až mě na to upozorní nějaký netaktní idiot, tak se rozbrečím! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.6.19 19:13
@mrav píše:
Taky je tu vedro - a bouřka. S Aničkou už mám naplánovanou čochtačku na neděli - tak snad bude pěkně. :mavam:

Jak to dopadlo včera? My nebyli ani před barákem. Zabrala jsem se do domácích prací. To už teď není moc často díky dalším toaletám, které čekají na mou péči :mrgreen:
V pátek jsme s byli na Pivobraní, chlapeček je pár týdnů bez plíny i na ven, ale odmítá čůrat na kytičky. Na akci teklo pivo i chcanky proudem, takže klukův odpor k veřejnému vyměšování byl otestován čekáním ve frontě na rozpálenou, smradlavou toitoiku, což s úspěchem zdolal a přes hlasité zvolávání „ble, bléé“ a máchání rukou před nosem, se dokázal vyčůrat aspoň tam. Já teda také velmi nerada čůrám na kytičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
10.6.19 19:38
@Zkai píše:
Jak to dopadlo včera? My nebyli ani před barákem. Zabrala jsem se do domácích prací. To už teď není moc často díky dalším toaletám, které čekají na mou péči :mrgreen:
V pátek jsme s byli na Pivobraní, chlapeček je pár týdnů bez plíny i na ven, ale odmítá čůrat na kytičky. Na akci teklo pivo i chcanky proudem, takže klukův odpor k veřejnému vyměšování byl otestován čekáním ve frontě na rozpálenou, smradlavou toitoiku, což s úspěchem zdolal a přes hlasité zvolávání „ble, bléé“ a máchání rukou před nosem, se dokázal vyčůrat aspoň tam. Já teda také velmi nerada čůrám na kytičky.

Nádherně - Anička se vykoupala a také se proháněla na plavacím kruhu po brouzdališti. Byla i ve velké vodě - ale tam jen se mnou. No - plavala by pořád a mně byla v té vodě zima… :roll:
A víš, co chtěla, když přišla dnes ze školky? Ještě tak mít víc času…
Uvažuji zítra o koupání v potůčku, který se kousek od nás vlévá do Bečvy. No - unavená byla pěkně, usnula hned v autobuse, který jsme málem nestihli…
Ale pak už odpoledne nespala… :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.6.19 20:45
@Zkai píše:
Já jsem mocná jak pařez…Dnes jsem objevila šedý vlas… Co mám dělat?

a smim si presnit na kterem konci tela ta sedina byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.6.19 09:06
@Pesimistaa píše:
a smim si presnit na kterem konci tela ta sedina byla

Tak na té horní v mém případě.
Ještě jsem si všimla, že mám už i parádní knír, pěkně se leskne na sluníčku. Jde to se mnou z kopce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
15.6.19 18:22

Tak snad to se mnou zas tak strašný není. Dnes se mi u nás u nakupáku nacpal do auta dědek, co ho tu občas potkávám, že si nakoupil víc než pobere, jestli bych ho vzala domu a jak se cestou rožvanil, tak říkal, že vypadám na 25. Jen si nejsem jistá, jestli to nebylo ze slušnosti, že jsem ho tam nenechala s těma taškama, nebo jestli nenosí brýle, který si zrovna nevzal… Takže za poslední rok a půl mám obdiv dědka a ještě toho tmavého pána co na mě pokřikoval cosi o pěkné prdelce ze zadního stupátka popelářského vozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
15.6.19 18:25
@Zkai píše:
Tak snad to se mnou zas tak strašný není. Dnes se mi u nás u nakupáku nacpal do auta dědek, co ho tu občas potkávám, že si nakoupil víc než pobere, jestli bych ho vzala domu a jak se cestou rožvanil, tak říkal, že vypadám na 25. Jen si nejsem jistá, jestli to nebylo ze slušnosti, že jsem ho tam nenechala s těma taškama, nebo jestli nenosí brýle, který si zrovna nevzal… Takže za poslední rok a půl mám obdiv dědka a ještě toho tmavého pána co na mě pokřikoval cosi o pěkné prdelce ze zadního stupátka popelářského vozu.

To ke slušný skóre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.6.19 18:56
@Zkai píše:
Tak snad to se mnou zas tak strašný není. Dnes se mi u nás u nakupáku nacpal do auta dědek, co ho tu občas potkávám, že si nakoupil víc než pobere, jestli bych ho vzala domu a jak se cestou rožvanil, tak říkal, že vypadám na 25. Jen si nejsem jistá, jestli to nebylo ze slušnosti, že jsem ho tam nenechala s těma taškama, nebo jestli nenosí brýle, který si zrovna nevzal… Takže za poslední rok a půl mám obdiv dědka a ještě toho tmavého pána co na mě pokřikoval cosi o pěkné prdelce ze zadního stupátka popelářského vozu.

Tak ted jsi me pobavila :lol: :palec:
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodci :D Ty budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se :mrgreen:

Jinak tedy vcera jsem davala nakup do auta a koukam vedle, ze na me civeji dva chlapkove v produktivnim veku :), nechapala jsem, co vidi… No a potom jsem si vsimla, ze mam takove bezva triko, ze kdyz se predklonim, tak mi jsou videt cele k.zy :roll:, takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
15.6.19 19:45
@Jaja97 píše:
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodci :D Ty budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se :mrgreen:Jinak tedy vcera jsem davala nakup do auta a koukam vedle, ze na me civeji dva chlapkove v produktivnim veku :), nechapala jsem, co vidi… No a potom jsem si vsimla, ze mam takove bezva triko, ze kdyz se predklonim, tak mi jsou videt cele k.zy :roll:, takze tak.
:mrgreen: :mrgreen: :P :mrgreen: :mrgreen:
A to jsi mě velmi potěšila! Ročník, bohužel, jsem obdobný, ale alespoň mám v okolí slušné děti a kecy o koňských povozech a dinosaurech, se mi zatím vyhnuly, ale úlisně vzhlížející a slintající dědky potkávám také pravidelně u nás na frekventované lavičce a v tomto případě jsem v klidu, dědci stopro slintají i když nikdo nejde. Zážitek s výstřihem je pro pány typický, u mne tedy ten hrudník je dost chabý, ale zase mám svou specialitu, kdy si po použití toalety natáhnu punčocháče tak nešťastně, že se mi do nich zamotá zadní část sukně a já jsem schopna s odhalenou zadnicí chodit několik hodin. Nikdy! nikdo nic neřekne. To samé mi dělá i batoh, neb jsem přestala nosit kabelku přes rameno, s kterou sem s gustem přetáhla své dítě přes hlavu pokaždé, když jsem se k němu sehla, a tento, mi pomalu a nenápadně sune zadní část sukně na záda. Ale poklona i od dědka potěší!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.6.19 20:18

Zkai@ tak to jsem rada, ze jsem Te potesila. Kazdy dobry skutek se pocita :)
Hele, kazda poklona se pocita, dedek nededek :lol: S tim parkem mas pravdu. Mame taky takovy park a uz se mu vyhybam obloukem. Sedi tam dedulove a ty jejich pohledy :mrgreen:

Ohledne sukne, zcela Te chapu, me uz se take jednou stalo, ze jsem si sukni „priskripla“ do puncochacu :oops: a nikdo mi nic v praci nerekl :roll: Prisla jsem na to az doma. Ja mam ted v lete jinou nocni muru. Ja si vzdy, nez dosednu na cizy zachod, peclive oblozim cele WC prkenko toaletnim papirem. A jak je ted to horko, tak se bojim, ze se mi ten toaletak prilepi zezadu na stehna :lol: Jednou se mi to stalo, ale mela jsem rifle a kdyz jsem se doma vysvlekla, tak muj manzel porad nechapal, kde jsem ten toaletak sebrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
15.6.19 20:56
@Jaja97 píše:
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodci :D Ty budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se :mrgreen:Jinak tedy vcera jsem davala nakup do auta a koukam vedle, ze na me civeji dva chlapkove v produktivnim veku :), nechapala jsem, co vidi… No a potom jsem si vsimla, ze mam takove bezva triko, ze kdyz se predklonim, tak mi jsou videt cele k.zy :roll:, takze tak.

Mně už bude 47 - tmavovlasý vdovec s blonďatou, hnědookou holčičkou. Jestli jsi blondýnka, taky bych se rád ohlídnul. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.6.19 21:33
@mrav píše:
Mně už bude 47 - tmavovlasý vdovec s blonďatou, hnědookou holčičkou. Jestli jsi blondýnka, taky bych se rád ohlídnul. :lol: :mavam:

Dobytku! :mrgreen: @Jaja97 pošli fotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
15.6.19 21:49
@Prof. Farnsworth píše:
Dobytku! :mrgreen: @Jaja97 pošli fotky :mrgreen:

A pak zahájíme soutěž Pošli pohled se svou fotkou. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit