Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
NÉÉÉ… ještě nejsem bába..U nás zase začíná čochtačka… A pívo k tomu!
Taky je tu vedro - a bouřka. S Aničkou už mám naplánovanou čochtačku na neděli - tak snad bude pěkně. ![]()
@Zkai píše:
Já jsem mocná jak pařez…Dnes jsem objevila šedý vlas… Co mám dělat?
Mám stejný problém, zatím ho ignoruji. ![]()
@Tinuvien píše:!!! Mě teda taky nic lepšího ještě nenapadlo, ale až mě na to upozorní nějaký netaktní idiot, tak se rozbrečím!
Mám stejný problém, zatím ho ignoruji.
@mrav píše:
Taky je tu vedro - a bouřka. S Aničkou už mám naplánovanou čochtačku na neděli - tak snad bude pěkně.
Jak to dopadlo včera? My nebyli ani před barákem. Zabrala jsem se do domácích prací. To už teď není moc často díky dalším toaletám, které čekají na mou péči ![]()
V pátek jsme s byli na Pivobraní, chlapeček je pár týdnů bez plíny i na ven, ale odmítá čůrat na kytičky. Na akci teklo pivo i chcanky proudem, takže klukův odpor k veřejnému vyměšování byl otestován čekáním ve frontě na rozpálenou, smradlavou toitoiku, což s úspěchem zdolal a přes hlasité zvolávání „ble, bléé“ a máchání rukou před nosem, se dokázal vyčůrat aspoň tam. Já teda také velmi nerada čůrám na kytičky.
@Zkai píše:
Jak to dopadlo včera? My nebyli ani před barákem. Zabrala jsem se do domácích prací. To už teď není moc často díky dalším toaletám, které čekají na mou péči
V pátek jsme s byli na Pivobraní, chlapeček je pár týdnů bez plíny i na ven, ale odmítá čůrat na kytičky. Na akci teklo pivo i chcanky proudem, takže klukův odpor k veřejnému vyměšování byl otestován čekáním ve frontě na rozpálenou, smradlavou toitoiku, což s úspěchem zdolal a přes hlasité zvolávání „ble, bléé“ a máchání rukou před nosem, se dokázal vyčůrat aspoň tam. Já teda také velmi nerada čůrám na kytičky.
Nádherně - Anička se vykoupala a také se proháněla na plavacím kruhu po brouzdališti. Byla i ve velké vodě - ale tam jen se mnou. No - plavala by pořád a mně byla v té vodě zima… ![]()
A víš, co chtěla, když přišla dnes ze školky? Ještě tak mít víc času…
Uvažuji zítra o koupání v potůčku, který se kousek od nás vlévá do Bečvy. No - unavená byla pěkně, usnula hned v autobuse, který jsme málem nestihli…
Ale pak už odpoledne nespala…
![]()
@Zkai píše:
Já jsem mocná jak pařez…Dnes jsem objevila šedý vlas… Co mám dělat?
a smim si presnit na kterem konci tela ta sedina byla
@Pesimistaa píše:
a smim si presnit na kterem konci tela ta sedina byla
Tak na té horní v mém případě.
Ještě jsem si všimla, že mám už i parádní knír, pěkně se leskne na sluníčku. Jde to se mnou z kopce…
Tak snad to se mnou zas tak strašný není. Dnes se mi u nás u nakupáku nacpal do auta dědek, co ho tu občas potkávám, že si nakoupil víc než pobere, jestli bych ho vzala domu a jak se cestou rožvanil, tak říkal, že vypadám na 25. Jen si nejsem jistá, jestli to nebylo ze slušnosti, že jsem ho tam nenechala s těma taškama, nebo jestli nenosí brýle, který si zrovna nevzal… Takže za poslední rok a půl mám obdiv dědka a ještě toho tmavého pána co na mě pokřikoval cosi o pěkné prdelce ze zadního stupátka popelářského vozu.
@Zkai píše:
Tak snad to se mnou zas tak strašný není. Dnes se mi u nás u nakupáku nacpal do auta dědek, co ho tu občas potkávám, že si nakoupil víc než pobere, jestli bych ho vzala domu a jak se cestou rožvanil, tak říkal, že vypadám na 25. Jen si nejsem jistá, jestli to nebylo ze slušnosti, že jsem ho tam nenechala s těma taškama, nebo jestli nenosí brýle, který si zrovna nevzal… Takže za poslední rok a půl mám obdiv dědka a ještě toho tmavého pána co na mě pokřikoval cosi o pěkné prdelce ze zadního stupátka popelářského vozu.
To ke slušný skóre ![]()
@Zkai píše:
Tak ted jsi me pobavila
![]()
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodci
Ty budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se ![]()
Jinak tedy vcera jsem davala nakup do auta a koukam vedle, ze na me civeji dva chlapkove v produktivnim veku
, nechapala jsem, co vidi… No a potom jsem si vsimla, ze mam takove bezva triko, ze kdyz se predklonim, tak mi jsou videt cele k.zy
, takze tak.
@Jaja97 píše:
Tak ted jsi me pobavila![]()
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodciTy budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se
Jinak tedy vcera jsem davala nakup do auta a koukam vedle, ze na me civeji dva chlapkove v produktivnim veku
, nechapala jsem, co vidi… No a potom jsem si vsimla, ze mam takove bezva triko, ze kdyz se predklonim, tak mi jsou videt cele k.zy
, takze tak.
Zkai@ tak to jsem rada, ze jsem Te potesila. Kazdy dobry skutek se pocita ![]()
Hele, kazda poklona se pocita, dedek nededek
S tim parkem mas pravdu. Mame taky takovy park a uz se mu vyhybam obloukem. Sedi tam dedulove a ty jejich pohledy ![]()
Ohledne sukne, zcela Te chapu, me uz se take jednou stalo, ze jsem si sukni „priskripla“ do puncochacu
a nikdo mi nic v praci nerekl
Prisla jsem na to az doma. Ja mam ted v lete jinou nocni muru. Ja si vzdy, nez dosednu na cizy zachod, peclive oblozim cele WC prkenko toaletnim papirem. A jak je ted to horko, tak se bojim, ze se mi ten toaletak prilepi zezadu na stehna
Jednou se mi to stalo, ale mela jsem rifle a kdyz jsem se doma vysvlekla, tak muj manzel porad nechapal, kde jsem ten toaletak sebrala ![]()
@Jaja97 píše:
Tak ted jsi me pobavila![]()
Moje skore je, za na me leti uz jen duchodciTy budes urcite mladsi nez ja, mne je uz kolem 40. V praci chodime do jedne restauracky na obedy a tam chodi prave vesmes porad ti sami panove /vetsinou vdovci/ a ty me vzdy uctive zdravi a klani se
, takze tak.
Mně už bude 47 - tmavovlasý vdovec s blonďatou, hnědookou holčičkou. Jestli jsi blondýnka, taky bych se rád ohlídnul.
![]()
@mrav píše:
Mně už bude 47 - tmavovlasý vdovec s blonďatou, hnědookou holčičkou. Jestli jsi blondýnka, taky bych se rád ohlídnul.![]()
Dobytku!
@Jaja97 pošli fotky ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Dobytku!@Jaja97 pošli fotky
A pak zahájíme soutěž Pošli pohled se svou fotkou.
![]()