Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
Ananas na pizzu patří!!!
Ja osobne si davam na svou pizzu avokado a plisnovy syr. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nikdy! Never ever! Niemals! V tomhle jsem radikální - to radši budu spát v noname zablešeném tříhvězdičkovém hotelu naproti hiltonu, a každou noc z okna smutně koukat na logo hilton, než takovou prasečinu!
Mne taky ananas na pizze prijde humac, ale radeji ten Hilton ![]()
@Lenka_Hal píše:
Mne taky ananas na pizze prijde humac, ale radeji ten Hilton
Máš recht, v hiltonu hawaii nedostaneš ![]()
@Zkai píše:
Hm, tak já si du zas řachnout Májku..
Jako že vyběhneš na náves a klukům podřízneš májku? ![]()
@Zkai píše:Čokoládovou občas koupí holka a pak to tady děcka(holka,kluk,vnučka) dlabou a my tu s chlapem chodíme okolo a je nám z toho blbě.
Jo a Oetker ma jako novinku zmrzlou Carbonara, k tomu se taky musím dohrabat. A sežrat až kluk usne. Na tu čokoládovou jsem ještě nesebrala odvahu.
@Prof. Farnsworth píše:
Jako že vyběhneš na náves a klukům podřízneš májku?
TAKŽE! .....Májku nemám.. ![]()
@Anna766 píše: Čokoládovou občas koupí holka a pak to tady děcka(holka,kluk,vnučka) dlabou a my tu s chlapem chodíme okolo a je nám z toho blbě.
No, počítám s tím, ze to nebude žádná lahoda, ani moc nejim hnědý věci, ale nedá mi to, to nezkusit. Ale to je spíš zákusek, než jídlo ne?
@Zkai píše:
Vidím Ti až do krkua jaká byla? Hawai bez ananasu? Furt si na ni taky myslím, už dlouho, ale pro kluka to ještě není, tak já taky nesmím
@mrav co bylo u Vás k večeři a kdo vařil?
Byl boršč, který uvařila babička. Anička spapala hned dva talíře a k tomu dort i roládka.
@Zkai píše:
No, počítám s tím, ze to nebude žádná lahoda, ani moc nejim hnědý věci, ale nedá mi to, to nezkusit. Ale to je spíš zákusek, než jídlo ne?
Nevim,mě to přijde hnusný.
@Detsa píše:
Já se kacel smíchy, když mi popisoval kamarád jak si vaří. Veme rychlovarnou konvici, udělá v tom těstoviny, pak parky a pak si tou vodou zaleje kafe. Od té doby uz me nic nepřekvapí.
Des, jak by rekla moje babi…dobry prase vsecko spase…
@Detsa píše:
Já se kacel smíchy, když mi popisoval kamarád jak si vaří. Veme rychlovarnou konvici, udělá v tom těstoviny, pak parky a pak si tou vodou zaleje kafe. Od té doby uz me nic nepřekvapí.
No na lyžáku v sedmé třídě jsme k obědu dostali párky a k večeři byla polívka z vody z těch párků. Ale na horách vyhládne.
@mrav píše:Čekala bych honosnější menu, ale varianta taky dobrá. Vlastně mám taky jeste sklenici velmi zdařeného. Hodná babička, aspoň furt nejíte to samý.
Byl boršč, který uvařila babička. Anička spapala hned dva talíře a k tomu dort i roládka.
@Detsa píše: Já se kacel smíchy, když mi popisoval kamarád jak si vaří. Veme rychlovarnou konvici, udělá v tom těstoviny, pak parky a pak si tou vodou zaleje kafe. Od té doby uz me nic nepřekvapí.
a videl jsi, jak po netu chodila fotka „cigansky boiler“, ve kterem si cigani ohrivali vodu?
Přijde cikán do předprodeje Dopravního podniku a chce si předplatit tramvaj.
Prodavačka se ptá: „Chcete to na měsíc?“
Cikán: „Né, po městě! Copak jsem kosmonaut?“