Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Nevíš, co je dobrý. Hawaii je skvělá.Dal bych si se smetanovym základem, mozarella, žampióny, panenka … mnam
Tvůj popis je skvělý,ale doufám že ten ananas by zůstal v plechovce!
@Detsa píše: Asi neviděl. Nic mi to neříká
byla to rychlovarna konvice, na boku navrtana dira, v ni kousek trubky, cele to meli pod kohoutkem, kterym pritekala voda a tou trubickou ohrata odtekela do lavoru
@Detsa píše:
V Itálii cpali do kebabu i hranolky. Byl to takzvaný all kebab
No tak kebab není italské národní jídlo na které by byli hrdí. V ČR na pizzu rvou tvarůžky, čokoládu…
@Detsa píše:
To prodávali jakýsi turci. Nevěděli co je česká republika, když se mě ptali. Říkali tomu republika chika.
Republica Ceca [čeka] je italsky Česká republika.
Tak jsem upekla muffiny, že mě honila mlsná a vůbec mě to neuspokojilo! Ještě mám tu čokoládovou pomazánku na pečení, ale do tý se mi moc nechce. Asi sem si představovala lázeňský trojhránky, nebo tak něco. No doufám, že mě to do zítřejšího nákupu přejde.
@Zkai píše: Tak jsem upekla muffiny, že mě honila mlsná a vůbec mě to neuspokojilo! Ještě mám tu čokoládovou pomazánku na pečení, ale do tý se mi moc nechce. Asi sem si představovala lázeňský trojhránky, nebo tak něco. No doufám, že mě to do zítřejšího nákupu přejde.
nejlepsi je jit nakupovat, kdyz je clovek hladny, to mu pak na ten nakup nestaci ani dva voziky v supermarket
@Pesimistaa píše:
nejlepsi je jit nakupovat, kdyz je clovek hladny, to mu pak na ten nakup nestaci ani dva voziky v supermarket
Ano, zatím si na to dávám pozor, ale jednou to udělám a pak se doma v posteli obložím vším tím žrádlem a budu plácat pátý přes devátý a utírat si hubu do peřin jako je to v amerických filmech. To je můj sen.
@Zkai píše: Ano, zatím si na to dávám pozor, ale jednou to udělám a pak se doma v posteli obložím vším tím žrádlem a budu plácat pátý přes devátý a utírat si hubu do peřin jako je to v amerických filmech. To je můj sen.
tak to hadam, ze ta tvoje bud emit hlasitejsi orgasmys, nez kdyz si ho utiras do zaclony
![]()
@Pesimistaa píše:
tak to hadam, ze ta tvoje bud emit hlasitejsi orgasmys, nez kdyz si ho utiras do zaclony
@Zkai ted jsem si vzpomel na jednu dobrou scenu se zradem,
stalo se, ze jsem byl na navsteve v dome sve nastavajici v cekaci lhute, tchyne-cekatelka se chtela pochlubit, jak dobre pece,
polozila prede me tac s buchtami a ja, vedom si toho,
ze nabizene se nema odmitat a pekne, slusne snist,
jal jsem se konzumovat predlozenou pochoutku,
kdyz byl tac prazdny, tak ledabyle povidam,
prosil bych dalsi, bylo to vynikajici a chutnalo mi,
jenze mila tchyne-cekatelka zacala hrat vsemi duhovymi barvami a pak ze sebe vykotala, ze jsem jim sezral vsechny buchty, ktere napekla
@Pesimistaa píše:
@Zkai píše:![]()
hele… teď to jako úplně nevylepšim… ale jsem holka…
To jsem tedy myslela, že za tu dobu už víš, ale kdybych se s touto svojí touhou svěřila partnerovi (věřím, že jakémukoliv), tak by jistě utírání do záclony proběhlo okamžitě. Hned potom ten obří nákup. Tak jsem se dořechtala a můžu zas leda jít hledat tu Májku.
@Zkai píše:![]()
hele… teď to jako úplně nevylepšim… ale jsem holka…
omlouvam se,
ja nedaval pozor a mel jsme pocit, ze je to psano v muzskem rodu,
jeste jednou se omlouvam
@Zkai a jeste neco, byl takovy italsky film o rozezrane zenske, byla silne prerostla do sirky a zrala a zrala,
pamatuji si z toho filmu jen scenu, jak sinechala udelat oblozenou bagetu, ale tu na plnou delku asi tak toho tri ctvrte metru a pak to do sebe ladovala
![]()
@Zkai píše: To jsem tedy myslela, že za tu dobu už víš, ale kdybych se s touto svojí touhou svěřila partnerovi (věřím, že jakémukoliv), tak by jistě utírání do záclony proběhlo okamžitě. Hned potom ten obří nákup. Tak jsem se dořechtala a můžu zas leda jít hledat tu Májku.
tak me tesi, ze jsi se alespon zasmala me hlouposti
![]()
@Pesimistaa píše:
@Zkai ted jsem si vzpomel na jednu dobrou scenu se zradem,
stalo se, ze jsem byl na navsteve v dome sve nastavajici v cekaci lhute, tchyne-cekatelka se chtela pochlubit, jak dobre pece,
polozila prede me tac s buchtami a ja, vedom si toho,
ze nabizene se nema odmitat a pekne, slusne snist,
jal jsem se konzumovat predlozenou pochoutku,
kdyz byl tac prazdny, tak ledabyle povidam,
prosil bych dalsi, bylo to vynikajici a chutnalo mi,
jenze mila tchyne-cekatelka zacala hrat vsemi duhovymi barvami a pak ze sebe vykotala, ze jsem jim sezral vsechny buchty, ktere napekla
Tak to je slušnej úvod do rodiny
tchýně zřejmě neměla zkušenosti. Dostal si něco na doražení? Půl kachny, nebo tak něco..