Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, ale budu večer objednávatPodle juniora jsem nejlepší kuchař na světě
Vidím Ti až do krku
a jaká byla? Hawai bez ananasu? Furt si na ni taky myslím, už dlouho, ale pro kluka to ještě není, tak já taky nesmím ![]()
@mrav co bylo u Vás k večeři a kdo vařil?
@Zkai píše:
Vidím Ti až do krkua jaká byla? Hawai bez ananasu? Furt si na ni taky myslím, už dlouho, ale pro kluka to ještě není, tak já taky nesmím
@mrav co bylo u Vás k večeři a kdo vařil?
Pro kluka šunková, pro mě se salámem, vejci a beraními rohy. A máme teprve objednáno - tak za půl hodiny je přivezou.
A hawaii není pizza, ale prasárna.
@Prof. Farnsworth píše:
Pro kluka šunková, pro mě se salámem, vejci a beraními rohy. A máme teprve objednáno - tak za půl hodiny je přivezou.A hawaii není pizza, ale prasárna.
Takže hawai bez ananasu
no, chlapec tomu ještě nepřišel na chuť co.. Jeee s vejcema jsou super. A z tý salámový s rohama jak kape ten omastek na podlahu… Zlatý obědy v práci.. ![]()
@Zkai píše:
Takže hawai bez ananasuno, chlapec tomu ještě nepřišel na chuť co.. Jeee s vejcema jsou super. A z tý salámový s rohama jak kape ten omastek na podlahu… Zlatý obědy v práci..
Žádná hawaii - nikdy!
Na zem to nekape - jíme jako slušný lidi nad krabicí ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Žádnáhawaii- nikdy!Na zem to nekape - jíme jako slušný lidi nad krabicí
@Zkai píše:Já bych sežrala i neupečený těsto.. Kdysi dělal Oetker zmrzlou picu s kolínkama, ta byla skvělá, ale dlouho jim to nevydrželo, asi sem byla jediná kdo to kupoval.
Cože?
S kolíkama?
Já jsem viděl v Itálii, v pizzerii, jak si parta puberťáků objednala pizzu „Americana“ a přinesli jim nějakou pizzu posypanou hranolkama… Takže možný je všechno.
@Zkai píše:Já bych sežrala i neupečený těsto.. Kdysi dělal Oetker zmrzlou picu s kolínkama, ta byla skvělá, ale dlouho jim to nevydrželo, asi sem byla jediná kdo to kupoval.
Tady to totiz jede..pizza s testovinama. V dobach, kdyz jsme jeste jedli nezdrave, si to deti zadaly. Hm, vlastne proc jim to nevytvorim z te nasi domaci
…u nas vede syrovo slaninova.
@Prof. Farnsworth píše:
Cože?S kolíkama?Já jsem viděl v Itálii, v pizzerii, jak si parta puberťáků objednala pizzu „Americana“ a přinesli jim nějakou pizzu posypanou hranolkama… Takže možný je všechno.
Tak tu jsem tady jeste nevidela… ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak tu jsem tady jeste nevidela…
Tak ono stačí něco pojmenovat podle dostatečně vzdálené země/města… a projde to. Viděl jsem fotky „Evropského“ jídla jak jej podávají v restauraci v Číně - byl to steak se špagetami… Ono by se asi taky kolikrát Čínani divili, co se v ČR prodává jako čínské jídlo.
@Lenka_Hal píše:
Tady to totiz jede..pizza s testovinama. V dobach, kdyz jsme jeste jedli nezdrave, si to deti zadaly. Hm, vlastne proc jim to nevytvorim z te nasi domaci…u nas vede syrovo slaninova.
Jo jo slanina je taky super, ještě to vejce na to! Ňami. Tady byla kolínková tak 15 let zpátky a večerela jsem to několikrát týdně. Už jsem i zapomněla jak to vypadalo, tam je jen rajčatový základ a sýr ne?
A s hranolkama taky zní zajímavě teda. Jednou v Hradci jsme si koupili nejakej mega hambáč a hranolky byly nasypaný už v něm. Jako dobrý, ale do tlamy se to nevešlo.
Jo a Oetker ma jako novinku zmrzlou Carbonara, k tomu se taky musím dohrabat. A sežrat až kluk usne. Na tu čokoládovou jsem ještě nesebrala odvahu.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ono stačí něco pojmenovat podle dostatečně vzdálené země/města… a projde to. Viděl jsem fotky „Evropského“ jídla jak jej podávají v restauraci v Číně - byl to steak se špagetami… Ono by se asi taky kolikrát Čínani divili, co se v ČR prodává jako čínské jídlo.
To jsem uz od Cinanu slysela neco podobneho (ale radeji jsem se jich neptala, co ve skutecnosti vsechno jedi
)…:)
@Zkai píše:
Jo jo slanina je taky super, ještě to vejce na to! Ňami. Tady byla kolínková tak 15 let zpátky a večerela jsem to několikrát týdně. Už jsem i zapomněla jak to vypadalo, tam je jen rajčatový základ a sýr ne?
A s hranolkama taky zní zajímavě teda. Jednou v Hradci jsme si koupili nejakej mega hambáč a hranolky byly nasypaný už v něm. Jako dobrý, ale do tlamy se to nevešlo.
Uz si to moc nepamatuju, ale myslim ze uz tam byl jen ten syr a rajcatovy zaklad.
@Tamtama píše:
Ananas na pizzu patří!!!
Nikdy! Never ever! Niemals! V tomhle jsem radikální - to radši budu spát v noname zablešeném tříhvězdičkovém hotelu naproti hiltonu, a každou noc z okna smutně koukat na logo hilton, než takovou prasečinu! ![]()