Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
3.11.18 18:28
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, ale budu večer objednávat ;) Podle juniora jsem nejlepší kuchař na světě :mrgreen:

Vidím Ti až do krku :mrgreen: a jaká byla? Hawai bez ananasu? Furt si na ni taky myslím, už dlouho, ale pro kluka to ještě není, tak já taky nesmím :D

@mrav co bylo u Vás k večeři a kdo vařil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.18 18:32
@Zkai píše:
Vidím Ti až do krku :mrgreen: a jaká byla? Hawai bez ananasu? Furt si na ni taky myslím, už dlouho, ale pro kluka to ještě není, tak já taky nesmím :D@mrav co bylo u Vás k večeři a kdo vařil?

Pro kluka šunková, pro mě se salámem, vejci a beraními rohy. A máme teprve objednáno - tak za půl hodiny je přivezou.

A hawaii není pizza, ale prasárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.11.18 18:38
@Prof. Farnsworth píše:
Pro kluka šunková, pro mě se salámem, vejci a beraními rohy. A máme teprve objednáno - tak za půl hodiny je přivezou.A hawaii není pizza, ale prasárna.

Takže hawai bez ananasu :mrgreen: no, chlapec tomu ještě nepřišel na chuť co.. Jeee s vejcema jsou super. A z tý salámový s rohama jak kape ten omastek na podlahu… Zlatý obědy v práci.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.18 18:41
@Zkai píše:
Takže hawai bez ananasu :mrgreen: no, chlapec tomu ještě nepřišel na chuť co.. Jeee s vejcema jsou super. A z tý salámový s rohama jak kape ten omastek na podlahu… Zlatý obědy v práci.. :lol:

Žádná hawaii - nikdy!

Na zem to nekape - jíme jako slušný lidi nad krabicí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.11.18 19:29
@Prof. Farnsworth píše: Žádná hawaii - nikdy!Na zem to nekape - jíme jako slušný lidi nad krabicí ;)
:mrgreen: Já bych sežrala i neupečený těsto.. Kdysi dělal Oetker zmrzlou picu s kolínkama, ta byla skvělá, ale dlouho jim to nevydrželo, asi sem byla jediná kdo to kupoval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.18 19:33
@Zkai píše: :mrgreen: Já bych sežrala i neupečený těsto.. Kdysi dělal Oetker zmrzlou picu s kolínkama, ta byla skvělá, ale dlouho jim to nevydrželo, asi sem byla jediná kdo to kupoval.

Cože? 8o S kolíkama?

Já jsem viděl v Itálii, v pizzerii, jak si parta puberťáků objednala pizzu „Americana“ a přinesli jim nějakou pizzu posypanou hranolkama… Takže možný je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.11.18 19:35
@Zkai píše: :mrgreen: Já bych sežrala i neupečený těsto.. Kdysi dělal Oetker zmrzlou picu s kolínkama, ta byla skvělá, ale dlouho jim to nevydrželo, asi sem byla jediná kdo to kupoval.

Tady to totiz jede..pizza s testovinama. V dobach, kdyz jsme jeste jedli nezdrave, si to deti zadaly. Hm, vlastne proc jim to nevytvorim z te nasi domaci :think: …u nas vede syrovo slaninova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.11.18 19:35
@Prof. Farnsworth píše:
Cože? 8o S kolíkama?Já jsem viděl v Itálii, v pizzerii, jak si parta puberťáků objednala pizzu „Americana“ a přinesli jim nějakou pizzu posypanou hranolkama… Takže možný je všechno.

Tak tu jsem tady jeste nevidela… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.18 19:43
@Lenka_Hal píše:
Tak tu jsem tady jeste nevidela… :mrgreen:

Tak ono stačí něco pojmenovat podle dostatečně vzdálené země/města… a projde to. Viděl jsem fotky „Evropského“ jídla jak jej podávají v restauraci v Číně - byl to steak se špagetami… Ono by se asi taky kolikrát Čínani divili, co se v ČR prodává jako čínské jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.11.18 19:45
@Lenka_Hal píše:
Tady to totiz jede..pizza s testovinama. V dobach, kdyz jsme jeste jedli nezdrave, si to deti zadaly. Hm, vlastne proc jim to nevytvorim z te nasi domaci :think: …u nas vede syrovo slaninova.

Jo jo slanina je taky super, ještě to vejce na to! Ňami. Tady byla kolínková tak 15 let zpátky a večerela jsem to několikrát týdně. Už jsem i zapomněla jak to vypadalo, tam je jen rajčatový základ a sýr ne?
A s hranolkama taky zní zajímavě teda. Jednou v Hradci jsme si koupili nejakej mega hambáč a hranolky byly nasypaný už v něm. Jako dobrý, ale do tlamy se to nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.11.18 19:46

Ananas na pizzu patří!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.11.18 19:48

Jo a Oetker ma jako novinku zmrzlou Carbonara, k tomu se taky musím dohrabat. A sežrat až kluk usne. Na tu čokoládovou jsem ještě nesebrala odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.11.18 19:55
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ono stačí něco pojmenovat podle dostatečně vzdálené země/města… a projde to. Viděl jsem fotky „Evropského“ jídla jak jej podávají v restauraci v Číně - byl to steak se špagetami… Ono by se asi taky kolikrát Čínani divili, co se v ČR prodává jako čínské jídlo.

To jsem uz od Cinanu slysela neco podobneho (ale radeji jsem se jich neptala, co ve skutecnosti vsechno jedi :mrgreen: )…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.11.18 19:56
@Zkai píše:
Jo jo slanina je taky super, ještě to vejce na to! Ňami. Tady byla kolínková tak 15 let zpátky a večerela jsem to několikrát týdně. Už jsem i zapomněla jak to vypadalo, tam je jen rajčatový základ a sýr ne?
A s hranolkama taky zní zajímavě teda. Jednou v Hradci jsme si koupili nejakej mega hambáč a hranolky byly nasypaný už v něm. Jako dobrý, ale do tlamy se to nevešlo.

Uz si to moc nepamatuju, ale myslim ze uz tam byl jen ten syr a rajcatovy zaklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.18 19:57
@Tamtama píše:
Ananas na pizzu patří!!! :pankac:

Nikdy! Never ever! Niemals! V tomhle jsem radikální - to radši budu spát v noname zablešeném tříhvězdičkovém hotelu naproti hiltonu, a každou noc z okna smutně koukat na logo hilton, než takovou prasečinu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí