Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@malá_holka sezona třešní, mlíko v kaufu za 8,90 a zmuchlaný letáky ti nebudou stačit…
a na sraní zas tolik vidět nepotřebuješ… Zácpa je prevít!
@Jaja97 píše:
No nic panove, zadne fotky nebudouJsem vdana a cestna zena
Jsou to uchyláci
těch si nevšímej, fotky pošli mě
![]()
@Zkai píše:
Takže ty sis vrznul dneska!
Dneska ne - minulý týden jo. Máme oba rodičovské povinnosti - po jedné malé cácorce. ![]()
@Jaja97 píše:
Ja se nerada fotimA kozenky uz vubec ne
Jezisi, o tom bych mohla vypravet
Ale bombardaky se Spongebobem teda fakt nemam ![]()
S tim spekem prehanis
Jinak jsem si chtela nakoupit same hezke bombardaky s krajkou a ted me tak krajka reze mezi pulky (zadku) ![]()
@malá_holka píše:
Mám zácpu![]()
![]()
Některý věci fakt nepotřebuju vědět. Zejména u žen, které si idealizuju do podoby kdy jim nesmrdí z pusy, nohy… ![]()
@Anna766 píše:
To je dobře že to vime
@Prof. Farnsworth píše:
Některý věci fakt nepotřebuju vědět. Zejména u žen, které si idealizuju do podoby kdy jim nesmrdí z pusy, nohy…
pjomiň
![]()
Obnovuju, proč nespíte? Chlap šel na pravidelné pondělky na pivo, tak úklid a žehlení, přes den s třemi dětmi nestíhám…
@statecna.oslice něco mě trápí a nějak nevím co s tím mám teď dělat a jak to napravit. Ono se asi nějaké řešení časem samo vyvrbí, ale teď mi to přijde jako bezvýchodná situace. ![]()
Valela jsem se doma s nohou v sadre a mám teď kapánek otoceny režim. Doufám, že mi to nezůstane.
@Serpentini
To je mi líto… takhle jsem to měla před měsícem… naštěstí je to pryč… týden na samotě v lese mnohé ukázal a změnil… k lepšímu…
Měla bych pracovat, což taky dělám, ale taky u toho prokrastinuju… ![]()