Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
7.7.18 21:24
@mrav píše:
Divný tlak. Anička odpoledne spala až do půl šesté. Pak jsme šli nakoupit, na hřiště, stihla spadnout z houpačky, protože mi musela ukázat letadlo a ještě nespí. Ukládal jsem ji v 9. Bude půl desáté, tak snad vytuhne. :mavam:

To asi hned tak spát nepůjde ne? A to to u vas tak žije, ze zvladnete vyřizovat pochuzky i po večerech? Už si to moc nepamatuju, ale na náměstí mi táta koupil bravicko a naproti kempu sport v takový budce vložky. Vlastně u vas proběhl první menses jestli te to ovšem zajímá :mrgreen:
Tady to bude na dyl, kluk už je sice v postylce, ale za poslední hodinu už je tam potřetí. Já ho nenutim, třeba budem ráno spát déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 21:26

A kde ty mas kluka, profesore? Ty mas dítě na příděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
7.7.18 21:31
@Zkai píše:
To asi hned tak spát nepůjde ne? A to to u vas tak žije, ze zvladnete vyřizovat pochuzky i po večerech? Už si to moc nepamatuju, ale na náměstí mi táta koupil bravicko a naproti kempu sport v takový budce vložky. Vlastně u vas proběhl první menses jestli te to ovšem zajímá :mrgreen:
Tady to bude na dyl, kluk už je sice v postylce, ale za poslední hodinu už je tam potřetí. Já ho nenutim, třeba budem ráno spát déle.

Je na nočníku a se. :cert: kaká. To je ale dobře, protože jsem jí už podruhé zapomněl dát plenu na noc. Tak naštěstí ráno nebude proscaná postel… :mavam: A ještě mi tu zpívá. Po kom to asi má? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.7.18 21:45
@Prof. Farnsworth píše:
Co má šedesátiletá žena na prsou?Gumu od tepláků…

Já to znám - co má mezi prsama?
Pupík :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 21:46
@mrav píše:
Je na nočníku a se. :cert: kaká. To je ale dobře, protože jsem jí už podruhé zapomněl dát plenu na noc. Tak naštěstí ráno nebude proscaná postel… :mavam: A ještě mi tu zpívá. Po kom to asi má? :nevim:
:lol: šikovna holka, ted bude chtít ještě napít a hračku ne? Kluk už se pět minut nehýbe, ale kouká, tak snad už to bude…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 21:49

Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě?"
„Nevím.“
„Já už to vím: od gauče až k televizi.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
7.7.18 21:51
@Zkai píše: :lol: šikovna holka, ted bude chtít ještě napít a hračku ne? Kluk už se pět minut nehýbe, ale kouká, tak snad už to bude…

Jako kdybys' tu byla. Kam jsi zabudovala to ucho? :think: :nevim: V postýlce už má tři pejsky. Nějak se nám rozmnožují. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 21:56

Když žena otěhotní, všechny její kamarádky hladí její břicho a povídají: „Gratulujem!“
Ale žádná nepohladí penis a nepoví: „Dobrá práce.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 21:58
@mrav píše:
Jako kdybys' tu byla. Kam jsi zabudovala to ucho? :think: :nevim: V postýlce už má tři pejsky. Nějak se nám rozmnožují. :mrgreen: :mavam:

Do postylky se vejde pejsku! Akorát pak teda vytahuju ty věci co vydavaj zvuky, to mi způsobovalo trauma v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 21:59
@Zkai píše:
Když žena otěhotní, všechny její kamarádky hladí její břicho a povídají: „Gratulujem!“
Ale žádná nepohladí penis a nepoví: „Dobrá práce.“

Tady to trochu nesedí - neměly by ji analogicky hladit trochu níž? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 22:14

Na štědrý den ženská nadává manželovi: „Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak piču a ne zlaté prase!“
Manžel se zasměje a říká: „Ne-ne, já nemusím, já už jí vidím…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 22:17
@Zkai píše:
Na štědrý den ženská nadává manželovi: „Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak piču a ne zlaté prase!“

Neee, to neeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 22:19
@Zkai píše:

Tak tenhle vtip by většina žen nevydejchala, a ty ho dokonce vyprávíš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 22:23
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tenhle vtip by většina žen nevydejchala, a ty ho dokonce vyprávíš :potlesk:

Simtě… To znáš samý cimprlíny ne?

Kluk je tuhej, mužů se i umejt! Juchuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.7.18 22:26

Zrovna jsem v takový dámský sekci..

Přijde dívka do supermarketu a kupuje následující věci: 1 mraženou večeři,1 jablko,1 banán,1 müsli tyčinku a 1 kapučíno.
Chlapec na pokladně se na ni podívá,usměje se a řekne: „Svobodná?“
Dívka se ostýchavě usměje: „Jak jste to poznal?“
„Protože jste hnusná.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!