Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Pane Pávek, já nechci k Turkovi.
Ty sesˇ původně měl narodit jako kůn, ale pán Bůh si to na poslední chvíli rozmyslel.
Doktore, přitáhni mě.
Mně je tak blbě, že nemám ani tužku.
Bohumile,Bohumile, ku.
rva se neříká!!
![]()
Však vašu pi. u jsem taky neviděl a věřim že ju máte.
Knotku, vstávej
No, tak ukaž tatínkovi, cosˇ holčičkám kreslil." Neumím.ˇ No tak! Petříku, Petříku, takový velký kluk. Totiž takový malý kluk.
Pomoc, vodník, mami! Vodník. Dědo, ty jsi jako malý kluk.
@mrav píše:
Knotku, vstávej
No, tak ukaž tatínkovi, cosˇ holčičkám kreslil." Neumím.ˇ No tak! Petříku, Petříku, takový velký kluk. Totiž takový malý kluk.
Pomoc, vodník, mami! Vodník. Dědo, ty jsi jako malý kluk.
Vodník…a říká mi Fando ![]()
@Anna766 píše:
Však vašu pi. u jsem taky neviděl a věřim že ju máte.
Tak podívej se, pan Komárek ať si říká co chce, ale ty budeš mluvit slušně, jasný?
@Zkai píše:
Běží liška k Tááboru. Holky od sousedů cvičej na klavír.
Co je zase tohle? Hudba. Prosím tě nemohl by to nechat na ráno? Já se ho zeptám. Na co se ho mám zeptat? Jestli by to nemohl nechat na ráno…Nemůůůže… ![]()
@entropy píše:
Tak podívej se, pan Komárek ať si říká co chce, ale ty budeš mluvit slušně, jasný?
Prodám kravku a na jaře nezaseju…
To jsou blechy psí ty na člověka nejdou.
Každej normální civilizovanej člověk ví, že když tluče a někdo na něj tluče, tak tluče proto, aby netlouk.
@Zkai píše:
Každej normální civilizovanej člověk ví, že když tluče a někdo na něj tluče, tak tluče proto, aby netlouk.
Uďo to je noumáuní..
Květinová alternativa v rodině důstojníka lidově demokratické armády! No já jsem zvědav, co na to řekne soudruh tatínek!
@Anna766 píše:
Prodám kravku a na jaře nezaseju…
To jsou blechy psí ty na člověka nejdou.
Proč ještě nespíš, povstalče? My máme blechy, heč. Jo? Tak dobrou noc.
Prosimtě nedejchej na mě, táhne z tebe pivo, smrděj ti nohy di si ho umejt dobytku jeden! To je život!
@entropy píše:
Proč ještě nespíš, povstalče? My máme blechy, heč. Jo? Tak dobrou noc.
Napíšu ti pudr a podpíšu se MUDr.
@Zkai píše:
Prosimtě nedejchej na mě, táhne z tebe pivo, smrděj ti nohy di si ho umejt dobytku jeden! To je život!
Nechrápej když tady přemejšlim.
@Anna766 píše:
Nechrápej když tady přemejšlim.
Máš místo mozku z piva kostku.