Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
A jak to dělají?
Co dělal, jak dělal, ona dělala, co jsem měl dělat…
@Zkai píše:
Taky jsem pekla, u tety bude lidi jak psu a děti jako smetí. Dva sem sežrala samozřejmě abych zjistila jestli jsou cajk pak přišla mama a na návštěvu nám jich zbylo 16. Musely jsme sníst ty ošklivý než to oschne ze jo.
Jů, to je jak z cukrárny. Šikulíková jseš.
@Anna766 děkuji
je to z podmáslí a lučiny a ještě je tam vecpanej pudink tak je to i pěkně vlacny, u nás stačí na něco strcit bonbón a děti to polknou.
Ferda Mravenec
Dneska je tu krásně,
budem skládat básně?
Hrad, skluzavky, trampolína
rodiče se sklenkou vína,
u stolečku sedí,
na hokej nehledí.
Na hřišti jsou děti štastné,
Puzzlík, že má ceny mastné?
Penízky si neberte,
dneska se tu neplatí,
atrakci si vyberte,
sluníčko den pozlatí. ![]()
@mrav píše:
Ferda Mravenec
Dneska je tu krásně,
budem skládat básně?
Hrad, skluzavky, trampolína
rodiče se sklenkou vína,
u stolečku sedí,
na hokej nehledí.
Na hřišti jsou děti štastné,
Puzzlík, že má ceny mastné?
Penízky si neberte,
dneska se tu neplatí,
atrakci si vyberte,
sluníčko den pozlatí.
Děti mi šly do kina
Já tu vnučku hlídám
Koukám se na pohádku
Zmrzlinu ujídám
@Zkai píše:
@Anna766 děkujije to z podmáslí a lučiny a ještě je tam vecpanej pudink tak je to i pěkně vlacny, u nás stačí na něco strcit bonbón a děti to polknou.
Proč mi zase děláš chutě!!
Ještěže jsem měla ten čokopuding s čerstvejma borůvkama, tak nepůjdu okusovat zeď
@entropy píše:
Proč mi zase děláš chutě!!![]()
![]()
Ještěže jsem měla ten čokopuding s čerstvejma borůvkama, tak nepůjdu okusovat zeď
Představte si představte si co jsem měl dnes k obědu
Představte si představte si co jsem měl dnes k obědu
Knedlíky se zelím se zelím kyselým
To koukáte to koukáte co jsem měl dnes k obědu
@entropy Jeee to jsem potesena ze se libej…
zmrzliny jsou JoJo a třešně haribo, největší úspěch měly myši s extradlouhym ocasem co visel daleko za mafin, ale ty jsem sehnala jen v globusu a ten mám daleko.
A knedlík se zelím bych zrovna polkla. Zítra bude teticcino proslavené kari, to už vydrzim.
@Zkai píše:
A knedlík se zelím bych zrovna polkla. Zítra bude teticcino proslavené kari, to už vydrzim.
Jednou v roce na vánoce teta peče vánočku
Nereptáme aspoň máme něco pro kočku
@Zkai píše:
@entropy Jeee to jsem potesena ze se libej…zmrzliny jsou JoJo a třešně haribo, největší úspěch měly myši s extradlouhym ocasem co visel daleko za mafin, ale ty jsem sehnala jen v globusu a ten mám daleko.
Tý jo, ty myši by se mi extra hodily!! To seženu jako pytlík bonbónů, nebo jak to prodávaj?