Proč to ti chlapi dělají?

Anonymní
18.12.23 10:45

Proč to ti chlapi dělají?

Ahoj, zajímalo by mě jestli i vy máte takovou zkušenost a nebo pokud si tohle bude číst nějaký chlap, tak by mě zajímalo proč to tak je :D
Už se mi hodněkrát stalo, že jsem se seznámila s nějakým chlapem, ať už někde venku nebo přes sítě, začali jsme si psát, proběhly nějaké schůzky, vše se zdálo být naprosto v pořádku a najednou z jejich strany přišla změna. Začali komunikovat míň a míň, najednou už nepsali jak mě chtějí zase vidět nebo že jim chybím, naopak při psaní byli odměření, neměli najednou čas se sejít, prostě z ničeho nic obrat jako blázen. Když jsem se opatrně zeptala, co se děje, odpovědi vždy stejné: sejít se nemůžeme, protože v pondělí jdu tam, v úterý mám to, ve středu zase toto… Nebo má najednou strašně moc práce a nic nestíhá :lol: Ale milion slibů o tom, že jakmile bude mít práce míň tak si ten čas určitě udělá, no to jo :potlesk: A nestalo se mi to jenom u chlapů, s kterýma to vypadalo nadějně co se týče vztahu. To stejné dělají i ti, kterým šlo jen o sex, oba jsme to od začátku takhle brali, netlačila jsem na ně, a stejně se i oni po čase stáhli a přestali mít zájem, i když jsme se na začátku chtěli vídat dlouhodobě. A nemyslím si, že bych byla nějaká špatná, naopak vždy tvrdili, jak se jim to se mnou moc líbí, takže tím spíš nechápu :roll: A co nechápu úplně nejvíc je to, že to ti chlapi prostě ani nejsou schopní říct narovinu, že už nemají zájem. Proč to tak je? Proč je všechno ok, a najednou ze dne na den nezájem, ale prostě to neřeknou napřímo a klidně dávají falešné naděje? Já se pak vždy cítím jako nějaká trubka. A je mi to líto, začnu pochybovat sama o sobě, ptám se co jsem pokazila tentokrát a mám chuť pak všechny nakopat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33531
18.12.23 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli i vy máte takovou zkušenost a nebo pokud si tohle bude číst nějaký chlap, tak by mě zajímalo proč to tak je :D
Už se mi hodněkrát stalo, že jsem se seznámila s nějakým chlapem, ať už někde venku nebo přes sítě, začali jsme si psát, proběhly nějaké schůzky, vše se zdálo být naprosto v pořádku a najednou z jejich strany přišla změna. Začali komunikovat míň a míň, najednou už nepsali jak mě chtějí zase vidět nebo že jim chybím, naopak při psaní byli odměření, neměli najednou čas se sejít, prostě z ničeho nic obrat jako blázen. Když jsem se opatrně zeptala, co se děje, odpovědi vždy stejné: sejít se nemůžeme, protože v pondělí jdu tam, v úterý mám to, ve středu zase toto… Nebo má najednou strašně moc práce a nic nestíhá :lol: Ale milion slibů o tom, že jakmile bude mít práce míň tak si ten čas určitě udělá, no to jo :potlesk: A nestalo se mi to jenom u chlapů, s kterýma to vypadalo nadějně co se týče vztahu. To stejné dělají i ti, kterým šlo jen o sex, oba jsme to od začátku takhle brali, netlačila jsem na ně, a stejně se i oni po čase stáhli a přestali mít zájem, i když jsme se na začátku chtěli vídat dlouhodobě. A nemyslím si, že bych byla nějaká špatná, naopak vždy tvrdili, jak se jim to se mnou moc líbí, takže tím spíš nechápu :roll: A co nechápu úplně nejvíc je to, že to ti chlapi prostě ani nejsou schopní říct narovinu, že už nemají zájem. Proč to tak je? Proč je všechno ok, a najednou ze dne na den nezájem, ale prostě to neřeknou napřímo a klidně dávají falešné naděje? Já se pak vždy cítím jako nějaká trubka. A je mi to líto, začnu pochybovat sama o sobě, ptám se co jsem pokazila tentokrát a mám chuť pak všechny nakopat :mrgreen:

Těžko říct. Když se ti to ale stává opakovaně, tak asi bude něco v tobě :think:
Co se stane před tím, než ochabne komunikace? Něco tam přece musí být. Netlačíš moc na pilu? Třeba moc mluvíš o dětech, svatbě atd? Asi si ještě nenarazila na toho správného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
18.12.23 10:57

Pokud se ti to stává pravidelně, pak hledej chybu ve svém přístupu k partnerství a mužům, ne na druhé straně. Muži netvoří monolit, mají různé vlastnosti a temperament, takže pokud po určité době zařazují zpátečku, nachází ve tvém chování něco, co je spolehlivě odrazuje. Nečekej od nich feedback, jen málo lidí umí a odváží se být upřímní, sdělovat nepříjemné věci druhému do očí není zrovna běžné. Spíš se poraď se svými přáteli, kteří tě dobře znají, kde ubrat nebo naopak přidat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.12.23 11:00

Jestli je to „statisticky“ už významné, tak to možná nebude (až tak moc) jejich chyba.
Ale pozor: problém by třeba mohlo být i to, že jsi moc dobrá (myšleno OK) a oni se třeba začnou bát, že by si jim stejně odešla. Jestli to chápu, tak to bylo vetšinou po sexu. Když se odečtou ti, co jedou na počty, tak tam pořád zbývá dost možností. Málo živá, moc živá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.12.23 11:02

Když máš pocit, že všichni kolem tebe jsou divní, obvykle jsi divná ty :mrgreen: :mrgreen: Promiň za upřímnost. Ale asi prostě přitahuješ opakovaně vadný typ chlapů, nebo je ve tvém chování něco, co všechny odradí. Co to je, to my tu asi nerozkličkujeme, to budeš muset sama. Případně popiš, co předchází tomu jejich stažení. Netlačíš na ně moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
18.12.23 11:03

Ten důvod asi bude u každého z nich trochu jiný. Každý má jiné priority a očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.23 11:10
@arinecka píše:
Těžko říct. Když se ti to ale stává opakovaně, tak asi bude něco v tobě :think:
Co se stane před tím, než ochabne komunikace? Něco tam přece musí být. Netlačíš moc na pilu? Třeba moc mluvíš o dětech, svatbě atd? Asi si ještě nenarazila na toho správného.

Já právě vůbec nevím. Prostě to přijde z ničeho nic. Nejsem si vědoma že bych tlačila na pilu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.23 11:16
@Sandman1 píše:
Pokud se ti to stává pravidelně, pak hledej chybu ve svém přístupu k partnerství a mužům, ne na druhé straně. Muži netvoří monolit, mají různé vlastnosti a temperament, takže pokud po určité době zařazují zpátečku, nachází ve tvém chování něco, co je spolehlivě odrazuje. Nečekej od nich feedback, jen málo lidí umí a odváží se být upřímní, sdělovat nepříjemné věci druhému do očí není zrovna běžné. Spíš se poraď se svými přáteli, kteří tě dobře znají, kde ubrat nebo naopak přidat. :think:

Tak když to nechtějí říct do očí, můžou to aspoň napsat. Jinak tedy nevím, čím je můžu odrazovat. Podle přátel jsem hezká, milá, usměvavá, přátelská…

• Citovat
  • Upravit
13197
18.12.23 11:17
@Anonymní píše:
Já právě vůbec nevím. Prostě to přijde z ničeho nic. Nejsem si vědoma že bych tlačila na pilu :nevim:

a proc by to meli delat jen muzi? tohle delaji i zeny,… kdyz bych to vzala z meho pohledu, tak je zacnes nudit. priznavam na rovinu, me pokud nekdo zacne nudit, tak to delam stejne. proste dam prednost jine aktivite nez cas venovat danemu cloveku… dle meho jsi pro daneho cloveka nudna, radeji uprednostni jinou aktivitu nez se nudit s tebou… samozrejme duvodu muzou byt tisice, ale ze sve zkusenosti se priklanim k tomuto… podnikas s tema muzi nejakou aktivitu nebo jen plkate nekde na prochazce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
18.12.23 11:57
@Anonymní píše:
Už se mi hodněkrát stalo, že jsem se seznámila s nějakým chlapem, ať už někde venku nebo přes sítě, začali jsme si psát, proběhly nějaké schůzky, vše se zdálo být naprosto v pořádku a najednou z jejich strany přišla změna. Začali komunikovat míň a míň, najednou už nepsali jak mě chtějí zase vidět nebo že jim chybím, naopak při psaní byli odměření, neměli najednou čas se sejít, prostě z ničeho nic obrat jako blázen. Když jsem se opatrně zeptala, co se děje, odpovědi vždy stejné: sejít se nemůžeme, protože v pondělí jdu tam, v úterý mám to, ve středu zase toto… Nebo má najednou strašně moc práce a nic nestíhá :lol: Ale milion slibů o tom, že jakmile bude mít práce míň tak si ten čas určitě udělá, no to jo :potlesk: A nestalo se mi to jenom u chlapů, s kterýma to vypadalo nadějně co se týče vztahu. To stejné dělají i ti, kterým šlo jen o sex, oba jsme to od začátku takhle brali, netlačila jsem na ně, a stejně se i oni po čase stáhli a přestali mít zájem, i když jsme se na začátku chtěli vídat dlouhodobě. A nemyslím si, že bych byla nějaká špatná, naopak vždy tvrdili, jak se jim to se mnou moc líbí, takže tím spíš nechápu :roll: A co nechápu úplně nejvíc je to, že to ti chlapi prostě ani nejsou schopní říct narovinu, že už nemají zájem. Proč to tak je? Proč je všechno ok, a najednou ze dne na den nezájem, ale prostě to neřeknou napřímo a klidně dávají falešné naděje? Já se pak vždy cítím jako nějaká trubka. A je mi to líto, začnu pochybovat sama o sobě, ptám se co jsem pokazila tentokrát a mám chuť pak všechny nakopat :mrgreen:

Nepíšete toho moc o sobě. Zřejmě je něco odradilo a pokud se to opakuje, je to něco ve vás. Bohužel, lidé si také, pokud se neponaučí z nějakého rozpadlého vztahu, stále vybírají stejné typy partnerů. Možná by nebylo od věci začít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.12.23 12:04

Ne, nestalo se mi to. Ale u mě to musej bejt jiskry, jak blázen, jinak do toho nejdu…Že se mi dotyčný líbí, nestačí. Takže pravděpodobně jsi se jim taky „jen“ líbila, ale nic hlubšího tam nebylo. Ono takových těch partnerů, kde je to to ono, člověk zase tolik nepotká. A z tvého popisu mi přijde, že to bereš jak na běžícím páse. A chybí tam ta hloubka.

• Citovat
  • Upravit
84
18.12.23 12:29

Ze začátku je možná okouzlíš a přijdeš jim fajn, ale časem když tě víc poznají, tak nacházejí něco, co je všechny odrazuje. Zkus se zamyslet. Mám jednu kamarádku. Je krásná, chytrá, hodná, o chlapy nouzi vůbec nemá. Všichni jsou z ní vždycky paf, ale po čase úplně to samý, jako ty. Najednou chtějí být kamarádi nebo se začnou vymlouvat. A jak jí znám, tak vím, že jako kámoška je naprosto skvělá, spolu si někam vyrazit, ale žít s ní prostě nejde (má ráda svůj režim, neumí přizpůsobit svoje postupy někomu jinému, je dost tichá, takže vypadá, že nemá svůj názor a přitom je pak uražená, když někdo nechápe její systém… A taky je trošku škrt :D). Každý máme chyby, ale některé jsou ke společnému soužití v pohodě, některé bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
18.12.23 13:14

Tak ono spousta lidí to má na seznamkach rozjeté na více frontách…

• Citovat
  • Upravit
1091
18.12.23 13:47
  1. je to ženáč, zkuste si najít svobodného

nebo

1. si našel jinou a nemá koule na to to říct napřímo, příště si najděte rovnýho chlapa

nebo

1. je z generace sněhových vloček a ty se tak extrémně vyhýbají jakémukoli konfliktu, že toto je důsledek, najděte si staršího z jiné generace

Samozřejmě to neplatí ve 100%, ale často ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí