Proč už ženy nejsou jako dřív?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14537
8.1.26 09:03

@Milovnik_klitorisu

Svět je v tomto pořád stejný. Mění se jen kulisy kolem a sociální bubliny. I v té Anglii jsi jako přistěhovalec byl jen v nějakém prostředí a sociální bublině.

V té historii, třeba sto let zpět, hodně záleželo na tom do jaké sociální skupiny jsi patřil. „Ideál“, který máš v hlavě je spíš románová představa a něco podobného se týkalo jen relativně malé skupiny lidí - něco jako „Bylo nás pět“.
Realita dělnických čtvrtí byla hodně odlišná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.1.26 09:04

Nevím, kde ty ženy, co chtějí sex, teda jsou? Půlka mých kamošek to dělá jen kvůli manželovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:05
@pikola píše: Více

Každý chlap má peníze (hodně peněz). A ne každý, kdo má cosi mezi nohama je chlap. Jsou i bábovky, co peníze fakt nemají. A mít vlastní byt a auto, to nepovažuji za „mít peníze“, to je úplně standardní. Takže ano, empatická nejsi, tohle jsi střelila hodně mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57039
8.1.26 09:05
@Milovnik_klitorisu píše: Více

Ty si místo řešení žen zopakuj češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
8.1.26 09:09
@Ani123200 píše: Více

Hrozny, a pak natref na zenu, ktera to skutecne ma rada a potrebuje to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.1.26 09:09

No, když jsi zamindrákovaný incel, tak logicky potkáváš jenom podřadné druhy žen, ty norm´lní se ti vyhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:11
@jkra píše: Více

A kdo jim v tom brání? :lol:

Copak některý chlap opravdu své milující partnerce řekl, že nechce aby byla lepší? Nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
8.1.26 09:11

Tak proc tak brečíš kvůli šéfovi, ze je alfasamec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:14
@jkra píše: Více

Já nejsem Čech. Není to muj rodný jazyk ale věřím, že mi rozumíš, jen ti dochází argumenty a tak se uchyluješ k argumentačním faulům, jak infantilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57039
8.1.26 09:14

Pises jen o vaření. To je seberealizace… navic ženy celkově vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57039
8.1.26 09:15

Jo, jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4166
8.1.26 09:19

Plny bricho i neumis obstarat sam? Tak ses k nicemu ty. Zensky se snad rodi s vareckou v ruce? Tak jako my si zaplatime remeslnika, tak ty si kup zradlo a neotravuj. Vztah je o necem uplne jinym nez o tom nosit chlapovi zradlo a podrzet mu a protoze to vetsina z vas dosud nepochopila, dopadl jsi, jak jsi dopadl. Jidlo mas v supermarketu, hotove se da koupit v restauraci nebo si zaplat kucharku ty delani, co te bavi. Ptal ses nekdy zeny jestli ji ztovna bavi vareni a vyprazdnovani tveho pytliku? Dozvedel by ses ze ani omylem. Co tebe bavi? V cem jsi spravny chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:26
@Anna766 píše: Více

Tak to ani náhodou. Všechny ženy nepodvádí - samotného mě vychovala žena a jsem si 100% jíst, že máma nikdy taťku nepodvedla, stejně jako já nikdy nepodvedl partnerku.

Paradoxní je, že ikdyz jsem se o rodinu dokázal postarat, peníze mám, jsem rodinný typ i k ženě jsem se choval pěkně, tak mě ženy podvedly. Prostě jsem jim po nějaké době přestal být asi zajímavý - ikdyz jsem o jiné ženy neměl nouzi, tak jsem vlastně nikdy nebyl sám… Nicméně já chtěl rodinu a ne střídat partnerky a raději bych jeden 20ti lety vztah, než tři kratší. Bohužel opravdu mnoho kamarádů to mělo stejně a když to tady čtu, tak je to velmi velmi obdobné. Muž ať zlý či hodný, nemá to vliv. Důležitější je charakter ženy. Na spokojenosti ve vztahu to tak prostě je. Žena může velmi ovlivní. Z magora dovede udělat beránka a obráceně. To je prostě fakt daný genetikou. Muži potřebuji sex víc než ženy, a ženy to ví a velmi často i zneuzívaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
8.1.26 09:28

Mě nick rozesmál. Líznul sis už dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
8.1.26 09:29

Zřejmě nejsi dost chlap, neumíš ženu sexuálně a finančně uspokojit, tak šla o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí