Proč už ženy nejsou jako dřív?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41958
8.1.26 09:30
@Milovnik_klitorisu píše: Více

ale ono není paradoxní, že tě ženy podvedly :think: mě stačilo pár tvých příspěvků tady, a přijde mi to jako logické vyústění vašeho vztahu, ne jako paradox :think:
teď jde o to, co s tím chce TY sám dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:35
@tini píše: Více

Co mě baví? V čem jsem správny chlap? To je krásná otázka od ženy, co nerada vaří a se sexem to má taky na štíru. Spíš by ses měla ptát, v čem jsi žena, když nevaříš a nesouložíš :nevim:

Ty jsi sice geneticky žena, ale chovat se snažíš jako chlap. Pro tebe bych já správný chlap určitě nebyl, protože bych ti nevaril. A paradoxně úplně vím, že bys to chtěla, když si vařím - tak přece nemám být lakomý a mám tu dát taky, vid? Takže nakonec budu vydělávat pětkrát víc jak ty, zaopatřím rodinu, doma budu vařit a ve finále si najdeš jiného, protože nejsem správný chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.1.26 09:41

Co sis vybral za zenu to jsi mel… a odpoved na tvuj dotaz - zeny se tak chovaji, protoze uz mohou. Delaji totez co dlouhou dobu delali pouze vesmes muzi. Uz dokazi byt na muzich nezavisle a k hruze nekterych muzu vas ani uz tak nepotrebujeme…blbe co? My si uz muzeme dost vybirat a nemusime byt v nevyhovujicim vztahu, kdyz to neni ok… zadna spokojena zena ze vztahu jen tak neodejde, naopak damy kolem me si daly v ramci „musim to vydrzet pro rodinu“ libit neuveritelne veci…PS sefovi nezavid, je to detinske a nevyzrale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152115
8.1.26 09:45

Pokud bereš ženu jaku tu co má vařit a nastrčit, podle tvého icku, klitoris tak se nedivím že máš to, co máš. Ženský nejsou vaše hračky. Uvědomte si to už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 09:47
@Alušáček píše: Více

No vidíš to, v tomhle problém nemám, přesto mě ženy podvedly. V posteli bůh, a finančně gramotný, takže evidentně chtěli něco jiného. Paradoxně ne hned, samozřejmě že první dva-tri roky jsou ok, no a pak to jde do kytek. Klesá frekvence sexu, partnerka přibere, chová se jinak, vypadá jinak, takže to logicky vede k postupnému rozpadu a nevěře - ale vzhledem k počtu never u nás v tom nejsem sám. Píšu to jen proto dokreslení celkového obrazu, že ikdyz chlap má peníze, plní funkci chlapa, pomáhá ženě, tak i takový chlap je nakonec podvedený a mluví o tom samozřejmě velmi pěkně i třeba Esther Perel ve videích na YTB. A ta dáma ví moc dobře o čem mluví. Otázka nicméně zní, proč v ČR se ženy vynikají standardům a vyhledávají nevěru víc než jinde - a to jsou fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
8.1.26 09:49

Jestli nejsi jenom nudící se troll, tak to na mě dělá dojem, že ty jsi dělal věci, které podle tebe ty ženy chcou, resp. které potřebují. Ale vůbec ses nestaral o to, co opravdu chcou a potřebují. Proto se na tebe vyprdly, resp. podvedly. Ty máš nějakou představu o potřebách mužů a potřebách žen a odmítáš z ní uhnout, i když ti to v praxi nefunguje.

Příspěvek upraven 08.01.26 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36212
8.1.26 09:49

Ja třeba muže nepodvedla nikdy, ani jiného partnera a ve svém okolí mám samé holky co jsou vdané 10 let plus a žijí všichni spolu a nerozvádí se. Jedna si teda našla kamarada, ale z jejího manžela se stal fakt de.bil, nemají ho rady ani moje děti.

Chodit nadávat na ženy na ženský forum neni moc dobrý napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.1.26 09:53

Chlapce, chlapce…uz dle tveho popisu a bozskem pusobeni v posteli to vypada na velmi pochroumane ego… zacinam tve zeny co vzaly roha velmi chapat…vis, my tohle celkem vycitime a borce jednodussiho typu evidentne preferuji jine zeny nez co jsi dosud mel. Prestan se litovat a zacni na sobe intenzivne pracovat. Chyby u sebe nevidis, to je velmi spatne. Doporucuji ok psychoterapeuta, budes se asi pak hodne divit co nekorektniho jsi provadel a proc si tak dopadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152115
8.1.26 09:58

To by ses divil kolika chlapům vadi že je zena v něčem převyšuje nebo je v něčem dobrá. Proto tak rádi posilaji zeny k plotně. Presně jako ty tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.26 10:09
@Modrá Vlčice píše: Více

Je tu i druha strana mince..ano jsme nezavisle, muzeme se rozvest raz dva, kdyz uz s chlapem byt nechceme..ale vysledek? X samozivitelek, ktere nemaji na nic a zhusta se pak pricvaknou na prvniho, aby byli alespon trochu zabezpecene a dostali se s ditkem na dovcu., protoze nedostavaji skoro zadne aliky..no cim jsem starsi tim si rikam, zda je to vyhra, ze kazde druhe manzelstvi se rozvadi a lide se rozchazeji i s detmi z okamziku na okamzik.

• Citovat
  • Upravit
12528
8.1.26 10:09

Ono je to spíš o tom, jaké ženy člověk potkává. Já mám na ženský obrovský štěstí, samý milý, sympatický holky, protože, jak říkám, krávy nezajímám a ony nezajímají mě.

Takže já nikdy nebudu dštít na ženský síru, protože mám na ně kliku, a nepotřebuju po nich plivat. Ale rozumím a dokážu pochopit, že ten, kdo má na ženy smůlu, koho ženy permanentně zklámávají, nebo potkával samé toxické, nebude mít důvod na ně pět ódy. Podobně to funguje, pokud ženy neustále zklamávají muži a žena potkává samé idioty. Taková asi nebude mít důvod psát, jací jsou muži úžasné bytosti. Naopak řekne, že to jsou bezcharakterní churáci (píšu italsky) a že už na ně kaká. Hledáme diamanty, odpad nás nezajímá, na obou stranách.

Možná je to i o tom, že vím, jak se k ženským chovat, aby nebyly nazraný a protivný :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.01.26 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.26 10:17

Já ti řeknu, proč sem byla nevěrná 2×. Protože ten chlap na mě začal totálně kašlat. A to nemyslím sex. Ten byl. Ale prostě nějaká pozornost, obejmutí, povídání si atd. Snaha byla jen z mé strany.
Když bych měla tohle tak jsme spokojená a nemám důvod.
A milenci měli taky vždy partnerku a ta s nimi zase nechtěla spát.
Takže ze strany chlapa to byl nedostatek sexu, z mé spíš cit.
A to bych řekla, že tak většinou bývá co sem vypozorovala i z diskuzí tady.

• Citovat
  • Upravit
1605
8.1.26 10:22
@Anonymní píše: Více

Takže ten milenec ti na oplátku za sex plnil ty tvoje další potřeby, jako obejmutí, povídání a tak? Ono to dává smysl, jen se chci ujistit, že to chápu správně, protože jestli tomu rozumím, tak kvůli sexu jsi nezahýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.26 10:26
@Modrá Vlčice píše: Více

Víš, nevěra nemá nikdy nikdy nikdy omluvu. Nikdy není nevěra vinou podvedeného, ale pouze a jen vinou nevěrného partnera - a tohle je důležité si nejen uvědomím, ale upozorňovat na to i milé dámy. Že ty máš pocit, že to doma nefunguje - máš právo vztah ukončit a jít dál, ale podvádět partnera je prasečina, která se nedá omluvit.

Tvuj pohled na nevěru a její omluva je za mně totální red flag. Žena co podvádí a souloží s dvěma partnery a tváří se, že je vše ok?! Sorry ale já vyrostl v naivní představe, že takové chování mají jen muži, ale kdepak. Ženy nevěru maskují mnohem lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21985
8.1.26 10:39

@Milovnik_klitorisu s kým že jsou ty ženy nevěrné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie