Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milovnik_klitorisu píše: Více
Přestěhuj se někam jinam. Není to na světě ještě všude tak zkažené. Zkus třeba Afghánistán, Saúdskou Arábii, Írán, Jemen. Tam jsou ženy pořád jako dřív.
Tak za to vam nikdo nepomůže…že jste tak jednoduchý
Dobře Alfo
Dejme tomu..
Co mi můžeš jako ženě nabídnout krom zmiňovaných peněz, bydlení a jak říkáš (super sexu)? Peníze mám svých dost, bydlení taky a sexu je take dost všude. V čem jsi výjimečný, že ti to dává právo shazovat ženu jako takovou a udávat, že je její místo v kuchyni a u tvyho pytlíku. Když pominu to, že jsi zmíníl svých 100kg. Co je na tobě atraktivniho? Protože peníze ženu v dnešní době nezajímají - umí si je vydělat sama. Nikdo z nás nechce doma obtloustlé dospělé děcko co chce ještě večer po večeři u hokeje přeblafnout loskutáka. Chceme muže co si ženy bude vážit. Muže který bude ženu reprezentovat tak jako ona jeho. A to že takovému muži uvaříme je jen bonus před krásným večerem ( jak tomu říkáš ty - vyprázdnit koule) ![]()
Tak mi řekni. V čem jsi tak výjimečný a co můžeš nabídnout, že hledáš osobního sluhu místo rovnocenné ženy která ti bude stát po boku a ne u kolen? Možná je na čase přehodnotit své podmínky, nemyslíš?
A kde pisu, ze tohle schvaluji? Red flag by jsi byl pro vetsinu zen ty…mas zuzene vnimani, pochroumane ego a trvas na modelu co evidentne ti roky nefunguje. A utocis uplne schematicky, presvedceny o sve bozske pravde… Vis, ty mas se zenami nejaky vyrazne vetsi problem jak to vidim…fakt bych a to myslim vazne, pouvazovala o terapii…PS varim, pecu rada a partnera si vazim - nicmene je tohle vzajemne, on umi mj varit a o domacnost se postarat skvele take. Ty tvoje sablony a vzorce byly poplatne dobe a to tak 30 let zpet. Dnes s timhle pristupem smula.
Myslim ze pan trolli, nicmene, podobne typy bohuzel znam…jsou sami a porad hledaji ten ideal. Sami nabizeji to co on popisuje (plus maji deti ve stridavce a hledaji sluzky a chuvy k tomu) a divi se, jak je doba zla, ze zajem neni…tohle prijit na rande je fakt sen kazde - zly sen…
Blbě sis vybral. Já mám jednoho chlapa 22 let. Nevěrná jsem nebyla ani se nechystám.
Co mám ve svém okolí (přátelé a rodina) tak bych řekla, že to bude 50% jsou spolu okolo těch 20 let a 50% rozvedení. Důvody rozvodu různé nevěry z obou stran, týrání, zadlužení, jeden přiznaný gay po 10 letech a dvou dětech.
Ale pokud mluvíš o mladší generaci tak netuším jak ti to dneska mají.
O jakém časovém období se asi bavíme? Středověk? Jinak to co píšete se normálně děje u některých žen po celou dobu mého života. Otázkou vůbec je, proč se tak dějě? Nedávají jim k tomu muži patřičné důvody? Já myslím, že ano! Pokud je žena ve vztahu nešťastná, pak je zcela logické, že štěstí hledá jinde. Má právo být šťastná a spokojená, jako kdokoliv z nás.
@Modrá Vlčice píše: Více
No hurá, konečně jsi mi dala za pravdu, že 30let zpět byly ženy jiné - no a teď je na čase přiznat si proč? ![]()
Proč už ženy nechtějí plnit femininí role, proč chtějí být jako muž?
Mám kamaráda a ten mi říkal krásný Story. S ženou jsou 20 let. Jsou obyčejní, on je velmi hodný. Takový ten hodný trošku oplácaný taťka, co moc nepije, ani moc nejí, jenže se ani moc nehýbe. No a s ženou měli za těch 20 let třeba tři čtyři období, kdy to bylo tezke. Kdy se třeba pohádali, kdy žárlil, kdy to skripalo… a oni šli třeba na chvilku od sebe, třeba on odjel na tři dny k rodičům, nebo ona. No a pak emoce opadly, vše si vykomunikovali a šli zase zpět k sobe. Kvůli dceři, kvůli hypotéce? Každopádně mi řekl, že kdyby měli peníze, jakože mnohem víc peněz, tak nejspíš jsou od sebe už dávno, ale takhle je to nutilo si vždy tu cestu k sobě najít - zahodit ego a tvrdohlavost a hledat kompromis a teď je jim cca 45 a jsou spolu šťastní ❤️ časem si uvědomili, že nejdůležitější je mít jeden druhého, být spolu šťastní, hledat spolu cestu a zůstat skromnými… Dneska chce každý hned vše a na ničem nechce pracovat. Nefunguje vztah? Šup další. Soused má zelenější trávník? Šup na souseda. Dětem se tímhle dávají špatné vzory a nám samotným to škodí - jen si to přiznat.
Takže další Josef. Chlapi nic, ti nikdy nepodvádějí, neopoušti rodiny, těhotné zeny a malé děti kvůli jiné. Ne, to nikdy!
Protože chlap, který veřejně prohlašuje, že od vztahu a ženy chce jen plný žaludek a prázdný pytel, je absolutně neatraktivní a patří už jen do historie. ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Připomíná mi to Nick ProsteKu***Borec. I ten styl psaní by odpovídal ![]()