Procházka tchýně

Anonymní
25.3.22 14:19

Procházka tchýně

Ženy, dámy, holky :mrgreen:
Za jak dlouho jste si zvykli když si poprvé někdo vzal dite ven? Tchyně dnes poprvé v 5m a já jsem jak na trní, koukám z okna a čekám :lol:. Co jsem chtěla udělat sem neudělala :think:. Já teda hlidat nepotrebuju, ale tchýňka chtěla vozit :) :kytka:. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
25.3.22 14:28

První vycházka byla divná, ale rychle si člověk zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.3.22 14:29
@Anonymní píše: Ženy, dámy, holky :mrgreen:
Za jak dlouho jste si zvykli když si poprvé někdo vzal dite ven? Tchyně dnes poprvé v 5m a já jsem jak na trní, koukám z okna a čekám :lol:. Co jsem chtěla udělat sem neudělala :think:. Já teda hlidat nepotrebuju, ale tchýňka chtěla vozit :) :kytka:. :think: :nevim:

Hned. Po porodu jsem musela chodit na rehabilitace a když byl mladý v práci, nebylo zbytí, tak babičky hrdě vozily ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
25.3.22 14:32

Nikdo si je do kočáru nebral. Kdyby je někdo chtěl, stoupla bych je do kočáru komukoliv, i kdybych měla doma jen čumět do blba. Ale já to mám asi jinak tím, že babičky zájem neměly. Babička to zmákne a ty taky, dej si kafe. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.22 14:44

Mladému bylo asi 14 dní.. strašně studene foukalo.. ale tchýně se chtěla pochlubit kamarádkám na naší velké vsi o jedné ulici. Byla pryč asi hodinu..ale je fakt, že když kouknu že dveří, vidím na oba konce vesnice, takže teoreticky jsem na ně pořád viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.3.22 14:51
Za jak dlouho jste si zvykli když si poprvé někdo vzal dite ven? Tchyně dnes poprvé v 5m a já jsem jak na trní, koukám z okna a čekám :lol:. Co jsem chtěla udělat sem neudělala :think:. Já teda hlidat nepotrebuju, ale tchýňka chtěla vozit :) :kytka:. :think: :nevim:

Tchyně je z opačného konce republiky, takže si vyjela až po šestinedělí, dřív to časově nevyšlo.

Moje maminka s tatínkem šli poprvé někdy v jeho průběhu, už si přesně nevzpomínám. Taky jsem byla nervózní a pořád hlídala čas, v tomhle hormony prostě pracují spolehlivě :lol: ale zvykla jsem si celkem rychle, protože jsem věděla, že se na ně můžu spolehnout a že je kočárek v dobrých rukou. Dodnes si dokážu vybavit ten pohled na ně z okna, jak se spolu spokojeně vedou a šťastně koukají do kočárku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
25.3.22 14:56

Bylo to divný. Asi druhý třetí měsíc.. Ale šla jsem s nimi, kdyby něco. Samotné jsem je pouštěl až tak v 5 měsících a byla jsem pořád na telefonu a připravena vyrazit. Prostě matka no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
25.3.22 14:59

Já dávala dceru tchýni a své sestře na hlídání ještě v 6ti nedělí, když jsem potřebovala jít k lékaři.
Zjistila jsem, že obě jsou v péči o malou super. Teď sestra hlídá, když někam potřebuji a tchyně si bere malou každou sobotu od 13-18hod, aby mi pomohla a mohla si odpočinout. (Dcera má 10 týdnů).
Jsem ráda, že si tchýně buduje s dcerkou vztah a zároveň se chci trochu vyvarovat toho, aby byla dcera mamánek.

Kde kdo mi závidí, že si tchyně malou bere už takhle maličkou, ale já ji plně důvěřuji a lecos mě sama naučila, takže nemám s tím nejmenší problém.

Tvoje tchýně taky měla děti, tak ji ten kočárek dej a nohy nahoru :palec:
Jo…. A buď ráda, že má zájem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
25.3.22 15:34

Ja hned, mela jsem radost, ze mam klid, ale kluk byl slunicko, chrnel v kocarku jako spalek, bylo mu sumak kdo ho vozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
25.3.22 15:41

Já už si ani přesně nevzpomínám kdy si malého poprvé někdo vzal do kočárku. Mohlo to být cca tak po tom šestinedělí no. Jinak u mě se teda nedalo říct že bych nějak vyšilovala spíš jsem byla ráda že se chvíli natáhnu, umyji hlavu a tak :D ale já jsem asi extrémní flegmouš na tohle. Ani teď nejsem takový ten typ matky které když dá dítě na hlídání k babičce tak má potřebu babičku neustále bombardovat zprávami co dělají jak papali jak spinkali atd :lol: prostě si užívám že mám taky nějaký čas pro sebe a nemusím pořád dokolečka řešit dítě dítě dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.3.22 15:42

Já si tak nějak zvykla asi… Nevím už… Druhá, třetí vycházka… U první jsem byla rozhodně jak na trní, pak to bylo lepší… Ale poprvé nic moc… Tím spíš, že jsem to taky nepotřebovala, ale tchýně s tchánem si řekli.
Bylo to dřív než v pěti měsících. Dokud v kočárku jen spala, pak už si ji nějak nebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.3.22 16:09

Nasi nikdo moc brat nechce, jen kdyz potrebuju k lekari nebo tak :( Ale ted jedna babicka nabidla v lete tyden na chate i s ostatnima vnoucatama a ja si vlastne uvedomuju, ze ji dat nechci (s nadsazkou) :D To je mazec jak nam to ditko priroste a bez nej jsme pak jako bez ruky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
25.3.22 16:12

Buď ráda, že máte babičku, co má zájem. Věř mi, že to časem opravdu oceníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.3.22 16:13

Týden po porodu? začala mi hnisat jizva po císaři a byla jsem u našich. Ti byli v práci, dorazila babička.
Asi 2 dny potom jsem si i na 2 hoďky odskočila na kafe s kamarádkou. Ale já jsem krkavčí matka, nikdy jsem netrpěla mateřským plurálem a neustále se bavit o prdikach mě taky nebavilo :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.22 16:45
:P
Od 3 neděl vozí tchýně 2-3tydne. Jediné co mě na tom točí je, že na kočáru nesmí nic vyset, kromě tašky s pláštěnkou. Žádná hračka, rukávník, zásobník na čaj. Všechno mi hned vyhaze
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure