Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky prosím poraďte kde můžu prodat nová balení UM NUtrilon Comfort a Nutrilon HA od narození? Koupili jsme do zásoby ale malej začal po mlíčku více blinkat a tak nám dr. doporučila Sunar HA prý je chutnější, nevím ale kde mlíčka prodat… v lékárně mi to vyměnit nechtěli… moc děkuji za rady, nevím jestli to dát na aukro nebo kam… Hezký večer… ![]()
Ahojky, doporučuji Mimibazar http://www.mimibazar.cz/ a možná by to šlo i tady na emiminu, ale to jsem zatím nezkoušela ![]()
ahoj já se snažím prodat bebu 2ha,babička špatně nakoupila,dala jsem to sem na emimino do bazaru,když se nikdo neozve tak asi zkusím aukro,nebo jiné bazary
Já prodala mlíka nebo kaše už třikrát na mimibazaru, šlo to tam dost rychle, ale našla jsem si ty, co taky prodávali to samé co já, koukla jsem za kolik a dala to o fous níž, abych se toho rychle zbavila. Podotýkám, že mám neplacené členství, takže se nezobrazí moje nabídky automaticky, zájemce musí zaškrtnout, že chce od všech prodávajích. I tak jsem prodala nejpozději druhý den. Ani s oblečením jsem tam neměla problém ho udat.
Ja prodala snad vsechno na mimibazaru.Take mam neplacene clenstvi a nemela jsme s prodejem cehokoliv nikdy problem.