prodej UM

258
10.1.10 17:13

prodej UM

Maminky prosím poraďte kde můžu prodat nová balení UM NUtrilon Comfort a Nutrilon HA od narození? Koupili jsme do zásoby ale malej začal po mlíčku více blinkat a tak nám dr. doporučila Sunar HA prý je chutnější, nevím ale kde mlíčka prodat… v lékárně mi to vyměnit nechtěli… moc děkuji za rady, nevím jestli to dát na aukro nebo kam… Hezký večer… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
10.1.10 17:20

Ahojky, doporučuji Mimibazar http://www.mimibazar.cz/ a možná by to šlo i tady na emiminu, ale to jsem zatím nezkoušela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.1.10 17:21

ahoj já se snažím prodat bebu 2ha,babička špatně nakoupila,dala jsem to sem na emimino do bazaru,když se nikdo neozve tak asi zkusím aukro,nebo jiné bazary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.1.10 17:54

Já prodala mlíka nebo kaše už třikrát na mimibazaru, šlo to tam dost rychle, ale našla jsem si ty, co taky prodávali to samé co já, koukla jsem za kolik a dala to o fous níž, abych se toho rychle zbavila. Podotýkám, že mám neplacené členství, takže se nezobrazí moje nabídky automaticky, zájemce musí zaškrtnout, že chce od všech prodávajích. I tak jsem prodala nejpozději druhý den. Ani s oblečením jsem tam neměla problém ho udat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.1.10 18:06

Ja prodala snad vsechno na mimibazaru.Take mam neplacene clenstvi a nemela jsme s prodejem cehokoliv nikdy problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová