Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, byl už někdo z vás v téhle prodejně? Seženu tam nějaké super sandálky pro 16m holčičku? ![]()
boty pro děti tam mají, ale já bych je nekupovala, kvalita nic moc
ahojky,co ja vim,tak tenhle obchod je sportovni. bydlim v UK tak tady aspon je,a je to tam hezky oddeleny,na horolezce,cyklisty atd…i detsky jsem tam videla,tak asi jo.ja uz tam teda dlouho nebyla,ale vim,ze jsou tam dobry ceny.
My tam chodíme často a rádi. Malé jsem tam už taky koupila botičky i jiné věci a myslím, že kvalitní věci tam jsou.
columbia píše:
My tam chodíme často a rádi. Malé jsem tam už taky koupila botičky i jiné věci a myslím, že kvalitní věci tam jsou.
teď přesně si sandálky nevybavuju, ale myslím, že nepřeplácané by tam být mohly, je to všechno sportovní.
tak jsme koupili
vypadali dobře, ničím nepřeplácané fakt už takové dospělácké
a za přijatelnou cenu
a kvalita mi příjde dobrá, no uvidíme dál ![]()
Do Decathlonu už jezdíme nakupovat dva roky a už jsme tam toho nakoupili hafo a nikdy jsme nic nereklamovali, ceny jsou dobrý a když mají výprodeje, tak je to super.
jsme sportovně založená rodina, takže pro nás je to tam doslova ráj.
Ted jsme tam malé kupovali koloběžku, známí tam malému před rokem a půl kupovali kolo a uplně v pohodě, dokonce tam mají přímo servis ![]()
Prodavačky tam vždycky poradí, když potřebujem něco vědět.
Co se týká bot, tak přímo ta jejich značka je senzační
Máme od tamtud plno bot a jsou stále jako nové. Dcera měla loni botky na tůry a nemá je vůbec okopané, podrážky jako nové a to nebyly ani drahé.
O nepromokavých bundách ani nemluvím, ty jsou skvělé ![]()
@Jančakecalka Já si tam kupuju hlavně tílka na cvičení, za 120 Kč nebo tak nějak. Ani mě nehne dát za jedno Nike 800. Službu udělají úplně stejnou, jsou příjemné a mají krásné barvy ![]()
@SussieS píše:
@Jančakecalka Já si tam kupuju hlavně tílka na cvičení, za 130 Kč nebo tak nějak. Ani mě nehne dát za jedno Nike 800. Službu udělají úplně stejnou, jsou příjemné a mají krásné barvy
Jo jo, ty tílka mám taky a jsou fakt pěkný a vydrží
No taky nejsem blázen dát za tílko 800,– ![]()
Barvy maj krásný to je fakt ![]()
Taky se přidám, zatím od tam mám jen pro sebe zimní boty, ne trekovky ale takové spíš městské semišové s kožíškem. Měkoučké, pohodlné a nošení zatím není znát-denodenně je nosím od vánoc. Až budu potřebovat pro děti kecky nebo trekovky jedeme tam ![]()
@Ainy píše:
Taky se přidám, zatím od tam mám jen pro sebe zimní boty, ne trekovky ale takové spíš městské semišové s kožíškem. Měkoučké, pohodlné a nošení zatím není znát-denodenně je nosím od vánoc. Až budu potřebovat pro děti kecky nebo trekovky jedeme tam
Nejsou náhodou takové světlé do béžova? S bílým kožíškem?
@Jančakecalka Mně přijdou spíš došeda
Ale asi to budou ony, stály tisícovku a jsou jak bačkůrky ![]()
@Ainy píše:
@Jančakecalka Mně přijdou spíš došedaAle asi to budou ony, stály tisícovku a jsou jak bačkůrky
Tak to budou ony, já je nemám, má je tchýně, ta barva mi moc v hlavě nezustala, ale vim, že jsou světlý s bílým kožíškem. ano, ta cena sedí.
Taky je s nima moc spokojená. Já si tam kupovala tyhle kozačky no a lepší pohodlí, tepličko jsem nikdy v jiných neměla ![]()