Prodejna Decathlon

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
2.6.11 13:37

Prodejna Decathlon

Holky, byl už někdo z vás v téhle prodejně? Seženu tam nějaké super sandálky pro 16m holčičku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
2.6.11 15:12

boty pro děti tam mají, ale já bych je nekupovala, kvalita nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
2.6.11 15:12

ahojky,co ja vim,tak tenhle obchod je sportovni. bydlim v UK tak tady aspon je,a je to tam hezky oddeleny,na horolezce,cyklisty atd…i detsky jsem tam videla,tak asi jo.ja uz tam teda dlouho nebyla,ale vim,ze jsou tam dobry ceny.

• Citovat
  • Upravit
260
2.6.11 21:54

My tam chodíme často a rádi. Malé jsem tam už taky koupila botičky i jiné věci a myslím, že kvalitní věci tam jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.6.11 21:56
columbia my se tam právě zítra chystáme, ale chtěla jsem vědět, jestli má vůbec cenu se tam zítra zastavit :-) jen doufám, že tam koupíme velikost malé :-) sháním sandálky co nebudou přeplácané různýma serepetičkama
columbia píše:
My tam chodíme často a rádi. Malé jsem tam už taky koupila botičky i jiné věci a myslím, že kvalitní věci tam jsou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.6.11 22:04

teď přesně si sandálky nevybavuju, ale myslím, že nepřeplácané by tam být mohly, je to všechno sportovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.6.11 14:32

:dance: tak jsme koupili :-) vypadali dobře, ničím nepřeplácané fakt už takové dospělácké :-) a za přijatelnou cenu :-) a kvalita mi příjde dobrá, no uvidíme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
4.6.11 20:38

Tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.15 09:52

Do Decathlonu už jezdíme nakupovat dva roky a už jsme tam toho nakoupili hafo a nikdy jsme nic nereklamovali, ceny jsou dobrý a když mají výprodeje, tak je to super.
jsme sportovně založená rodina, takže pro nás je to tam doslova ráj.
Ted jsme tam malé kupovali koloběžku, známí tam malému před rokem a půl kupovali kolo a uplně v pohodě, dokonce tam mají přímo servis :palec:
Prodavačky tam vždycky poradí, když potřebujem něco vědět.
Co se týká bot, tak přímo ta jejich značka je senzační :palec: Máme od tamtud plno bot a jsou stále jako nové. Dcera měla loni botky na tůry a nemá je vůbec okopané, podrážky jako nové a to nebyly ani drahé.
O nepromokavých bundách ani nemluvím, ty jsou skvělé :palec:

• Citovat
  • Upravit
4465
15.3.15 10:13

@Jančakecalka Já si tam kupuju hlavně tílka na cvičení, za 120 Kč nebo tak nějak. Ani mě nehne dát za jedno Nike 800. Službu udělají úplně stejnou, jsou příjemné a mají krásné barvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.15 10:16
@SussieS píše:
@Jančakecalka Já si tam kupuju hlavně tílka na cvičení, za 130 Kč nebo tak nějak. Ani mě nehne dát za jedno Nike 800. Službu udělají úplně stejnou, jsou příjemné a mají krásné barvy :)

Jo jo, ty tílka mám taky a jsou fakt pěkný a vydrží :palec: No taky nejsem blázen dát za tílko 800,– :roll:
Barvy maj krásný to je fakt ;)

• Citovat
  • Upravit
3380
15.3.15 10:24

Taky se přidám, zatím od tam mám jen pro sebe zimní boty, ne trekovky ale takové spíš městské semišové s kožíškem. Měkoučké, pohodlné a nošení zatím není znát-denodenně je nosím od vánoc. Až budu potřebovat pro děti kecky nebo trekovky jedeme tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.15 10:26
@Ainy píše:
Taky se přidám, zatím od tam mám jen pro sebe zimní boty, ne trekovky ale takové spíš městské semišové s kožíškem. Měkoučké, pohodlné a nošení zatím není znát-denodenně je nosím od vánoc. Až budu potřebovat pro děti kecky nebo trekovky jedeme tam :palec:

Nejsou náhodou takové světlé do béžova? S bílým kožíškem?

• Citovat
  • Upravit
3380
15.3.15 10:27

@Jančakecalka Mně přijdou spíš došeda :think: Ale asi to budou ony, stály tisícovku a jsou jak bačkůrky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.15 10:31
@Ainy píše:
@Jančakecalka Mně přijdou spíš došeda :think: Ale asi to budou ony, stály tisícovku a jsou jak bačkůrky :lol:

Tak to budou ony, já je nemám, má je tchýně, ta barva mi moc v hlavě nezustala, ale vim, že jsou světlý s bílým kožíškem. ano, ta cena sedí.
Taky je s nima moc spokojená. Já si tam kupovala tyhle kozačky no a lepší pohodlí, tepličko jsem nikdy v jiných neměla :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák