Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím prosím mohu požádat jaké máte zkušenosti se zánětem mozkových blan, prosím. Cca před necelým měsícem mě pustili z nemocnice kapačky jsem měla cca 21 dni zaznamenalo se na mě brnění nohou a při předklonu hlavou dolů mě probije proud
po celém těle. Zánět jsem měla zřejmě z prasklého bubínku a neplecha se dostala tam kam neměla. Všem moc děkuji za vaše zprávy a hlavně s dobrým koncem
Měla jsem aseptickou meningitidu, byla jsem v nemocnici tuším něco přes týden, po návratu z nemocnice už jsem žádné obtíže neměla, jen jsem si nějakou dobu pak ještě přišla taková zpomalená.
@Ledová káva píše: Více
Co přesně znamená ta vaše nemoc. Jinak jsem velice ráda že vše dopadlo v pořádku
je fakt že doktoři říkali že nesvá budu půl roku nebo méně a nebo také rok. Že tělo se postupně dává do pořádku
@Mys1991 píše: Více
Už jsem si to zjistila a jste silná a skvělá že jste to zvládla ![]()
Měla jsem před mnoha lety, kdy jsem studovala poslední ročník VŠ. Dostala jsem nejdřív příušnice a pak se to zkomplikovalo zánětem mozkových blan.
Po vyléčení jsem ještě několik měsíců byla hodně unavená a pobolívala mě hlava. Musela jsem školu přerušit, protože jsem nebyla vůbec schopná se učit.
Postupně se to zlepšovalo, ale velice pomalu, vlastně skoro celý rok jsem nebyla schopná běžně fungovat.
Držím palce, zakladatelko, ať je tvoje rekonvalescence rychlejší!
@Anonymní píše: Více
Hezky den. Děkuji za váš příběh
muselo to být pro vás též velice těžké 🙏 a brnění v končetinách jste nepociťovala? Jsem ráda že u vás vše dopadlo v pořádku
hezký den.
@Mys1991 píše: Více
Brnění ne, ale měla jsem dojem, že nemám končetiny tak ohebné jako před nemocí.