Prodělaný zánět mozkových blan zkušenosti

9
17.2.25 18:20

Prodělaný zánět mozkových blan zkušenosti

Zdravím prosím mohu požádat jaké máte zkušenosti se zánětem mozkových blan, prosím. Cca před necelým měsícem mě pustili z nemocnice kapačky jsem měla cca 21 dni zaznamenalo se na mě brnění nohou a při předklonu hlavou dolů mě probije proud 8o po celém těle. Zánět jsem měla zřejmě z prasklého bubínku a neplecha se dostala tam kam neměla. Všem moc děkuji za vaše zprávy a hlavně s dobrým koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
17.2.25 18:45

Měla jsem aseptickou meningitidu, byla jsem v nemocnici tuším něco přes týden, po návratu z nemocnice už jsem žádné obtíže neměla, jen jsem si nějakou dobu pak ještě přišla taková zpomalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.25 19:42
@Ledová káva píše: Více

Co přesně znamená ta vaše nemoc. Jinak jsem velice ráda že vše dopadlo v pořádku :srdce: je fakt že doktoři říkali že nesvá budu půl roku nebo méně a nebo také rok. Že tělo se postupně dává do pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.25 21:48
@Mys1991 píše: Více

Už jsem si to zjistila a jste silná a skvělá že jste to zvládla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 08:32

Měla jsem před mnoha lety, kdy jsem studovala poslední ročník VŠ. Dostala jsem nejdřív příušnice a pak se to zkomplikovalo zánětem mozkových blan.
Po vyléčení jsem ještě několik měsíců byla hodně unavená a pobolívala mě hlava. Musela jsem školu přerušit, protože jsem nebyla vůbec schopná se učit.
Postupně se to zlepšovalo, ale velice pomalu, vlastně skoro celý rok jsem nebyla schopná běžně fungovat.
Držím palce, zakladatelko, ať je tvoje rekonvalescence rychlejší!

• Citovat
  • Upravit
9
18.2.25 11:27
@Anonymní píše: Více

Hezky den. Děkuji za váš příběh :kytka: muselo to být pro vás též velice těžké 🙏 a brnění v končetinách jste nepociťovala? Jsem ráda že u vás vše dopadlo v pořádku :srdce: :kytka: hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.2.25 11:28

Zapomněla jsem a děkuji vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 11:41

Brnění ne, ale měla jsem dojem, že nemám končetiny tak ohebné jako před nemocí.

• Citovat
  • Upravit
9
18.2.25 11:51
@Anonymní píše: Více

I tak hlavně že zlé je za vámi ❤️ 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie