Program rustCZ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
965
4.5.15 22:44

Program rustCZ

Zdravím, používáte někdo program RustCZ od Státního zdravotního ústavu? Dneska jsem si ho stáhla, chtěla jsem zadat vstupní údaje dítěte a nedostala jsem se přes zadání data narození (povinný údaj), protože mi prostě do daného políčka nejde napsat tečka mezi čísly d.m.rrrr.

Čísla zadám, tečka nejde, a to ani zkopírovat a vložit, tím pádem mám datum špatně a nezaložím profil dítěte a je mi to na nic. Jiný formát nelze. Mimo čísel lze vložit lomítko, ale datum s lomítkem pořád hází chybu. Nevíte někdo, jak na to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9126
4.5.15 22:53

Já už ho používám roky a nikdy nebyl problém. Zkusila jsem vytvořit nové dítě :mrgreen: a taky v pohodě. V Databázi vyberu Nový záznam osobních dat a dám jakékoliv datum. Nepíšeš třeba čárku místo tečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
4.5.15 22:56

Ja mam dojem, ze to maji prehozene, ze zadavas napred mesic, pak den, pak rok. Zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
4.5.15 23:01

@majdula1 Díky, to byl ten problém! To mám z toho, že čtu návody. Zadávala jsem to podle návodu a skutečně tam měl být přehozený měsíc a den a místo tečky fakt lomítko :roll: Teda kdo ten návod psal…

Mám radost, ještě jednou děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
4.5.15 23:19

@Annci Neni zac, ja ho pouzivam uz sesty rok a stejne pri kazdem zadavani udaju mi to pokazde rve, dodnes jsem si na to prehozeni nezvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák