Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, používáte někdo program RustCZ od Státního zdravotního ústavu? Dneska jsem si ho stáhla, chtěla jsem zadat vstupní údaje dítěte a nedostala jsem se přes zadání data narození (povinný údaj), protože mi prostě do daného políčka nejde napsat tečka mezi čísly d.m.rrrr.
Čísla zadám, tečka nejde, a to ani zkopírovat a vložit, tím pádem mám datum špatně a nezaložím profil dítěte a je mi to na nic. Jiný formát nelze. Mimo čísel lze vložit lomítko, ale datum s lomítkem pořád hází chybu. Nevíte někdo, jak na to? ![]()
Já už ho používám roky a nikdy nebyl problém. Zkusila jsem vytvořit nové dítě
a taky v pohodě. V Databázi vyberu Nový záznam osobních dat a dám jakékoliv datum. Nepíšeš třeba čárku místo tečky?
Ja mam dojem, ze to maji prehozene, ze zadavas napred mesic, pak den, pak rok. Zkus.
@majdula1 Díky, to byl ten problém! To mám z toho, že čtu návody. Zadávala jsem to podle návodu a skutečně tam měl být přehozený měsíc a den a místo tečky fakt lomítko
Teda kdo ten návod psal…
Mám radost, ještě jednou děkuju ![]()
@Annci Neni zac, ja ho pouzivam uz sesty rok a stejne pri kazdem zadavani udaju mi to pokazde rve, dodnes jsem si na to prehozeni nezvykla ![]()