Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký večer, mám hodně nemaminkovský dotaz, ale položím ho. Zatím teda jen vyzvídám. Která z Vás maminky, máte doma projektor místo televize?
Víte, jakou značku? A proběhla u Vás v rodině výměna lampy v projektoru? Než budu více konkrétní, chci vědět, že se můj dotaz v diskusi chytne a že aspoň některá z Vás má s projektory zkušenost. ![]()
Děkuji, krásný večer, Mirila
My mame. Znacka, zda se, Pyle Home. Neni to zadny zazrak, ale ucel splni
lampu jsme nemenili.
@Mirila píše:
Hezký večer, mám hodně nemaminkovský dotaz, ale položím ho. Zatím teda jen vyzvídám. Která z Vás maminky, máte doma projektor místo televize?Víte, jakou značku? A proběhla u Vás v rodině výměna lampy v projektoru? Než budu více konkrétní, chci vědět, že se můj dotaz v diskusi chytne a že aspoň některá z Vás má s projektory zkušenost.
Děkuji, krásný večer, Mirila
Hezký večer, @Cocka nasladko a @Patejl1. Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala s dotazem.
Pyle Home vůbec neznám. Prodává se to ještě dnes?
@Patejl1, měnili jste lampu s modulem nebo bez. Originální nebo ne? Pokud bez modulu, je výměna složitá?
Díky!
Originální modul + čištění. výměna byla na 5 minut. I když slibovali, že s originálním držákem lze lampu vyměnit bez demontáže, tak k tomu bylo ještě 30 min demontáž a montáž na strop.
@Mirila kupovali jsme to před dvěma rokama, ale z ebay a ne v ČR… Je to typ Pyle Pro PRJLE55, má to LED světlo, které by snad mělo být „trvanlivější“.
Hezký den,
@Cocka nasladko - aha děkuju. Jo, LED světla pravděpodobně budou.
@Patejl1 - děkuju. Pravděpodobně bych také vyzkoušela originální modul. Výměna holé lampy mi přijde velmi složitá: http://www.projektory-lampy.cz/lampy/#…
Mirila