Projektor místo televize, jak měnit lampy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
206
20.10.15 22:59

Projektory a lampy

Hezký večer, mám hodně nemaminkovský dotaz, ale položím ho. Zatím teda jen vyzvídám. Která z Vás maminky, máte doma projektor místo televize?

Víte, jakou značku? A proběhla u Vás v rodině výměna lampy v projektoru? Než budu více konkrétní, chci vědět, že se můj dotaz v diskusi chytne a že aspoň některá z Vás má s projektory zkušenost. ;)

Děkuji, krásný večer, Mirila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cocka nasladko
20.10.15 23:25

My mame. Znacka, zda se, Pyle Home. Neni to zadny zazrak, ale ucel splni :) lampu jsme nemenili.

@Mirila píše:
Hezký večer, mám hodně nemaminkovský dotaz, ale položím ho. Zatím teda jen vyzvídám. Která z Vás maminky, máte doma projektor místo televize?

Víte, jakou značku? A proběhla u Vás v rodině výměna lampy v projektoru? Než budu více konkrétní, chci vědět, že se můj dotaz v diskusi chytne a že aspoň některá z Vás má s projektory zkušenost. ;)

Děkuji, krásný večer, Mirila
  • Citovat
  • Upravit
720
20.10.15 23:25

EPSON, ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.10.15 21:52

Hezký večer, @Cocka nasladko a @Patejl1. Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala s dotazem.

Pyle Home vůbec neznám. Prodává se to ještě dnes?

@Patejl1, měnili jste lampu s modulem nebo bez. Originální nebo ne? Pokud bez modulu, je výměna složitá?

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.10.15 21:54

Originální modul + čištění. výměna byla na 5 minut. I když slibovali, že s originálním držákem lze lampu vyměnit bez demontáže, tak k tomu bylo ještě 30 min demontáž a montáž na strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
27.10.15 00:43

@Mirila kupovali jsme to před dvěma rokama, ale z ebay a ne v ČR… Je to typ Pyle Pro PRJLE55, má to LED světlo, které by snad mělo být „trvanlivější“.

• Citovat
  • Upravit
206
29.10.15 16:20

Hezký den,

@Cocka nasladko - aha děkuju. Jo, LED světla pravděpodobně budou.

@Patejl1 - děkuju. Pravděpodobně bych také vyzkoušela originální modul. Výměna holé lampy mi přijde velmi složitá: http://www.projektory-lampy.cz/lampy/#…

Mirila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák