Pronájem bytu hluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15560
20.9.24 11:30

Nebuď blbej. Vykopni je … ;)
A příště radši studenty, než rodinu s děckama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.9.24 11:43

@lucad77 ale tak tady prostě vyprší smlouva. Nemusí udávat důvod, proč je tam nechce. U smlouvy na dobu neurčitou je to těžší.

• Citovat
  • Upravit
19790
20.9.24 11:48
@Bydlící píše: Více

Ne, jestli chtějí u tebe zůstat v nájmu, tak pro to musejí něco udělat - neobtěžovat ostatní nájemníky hlukem. Jaké si to udělali, takové to budou mít, jejich volba - tys je varoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
20.9.24 12:08
@unuděná píše: Více

Proč ne? Že mají malé děti neznamená, že ty děti v osm spí. Sousedů děti (školkové a batole) běžně chodí spát před půlnocí.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.9.24 12:11
@LiduNe píše: Více

Nojo, ale tak že nespí neznamená, že jim tam mají dělat diskotéku, ne? Snad každý soudný rodič se bude snažit takhle maličké děti večer už držet v klidu, číst pohádku, koupat a já nevím co. Ne jim dunět basy do hlavy. No a pokud to soudní rodiče nejsou, pak jedině dobře, když je vyprovodí, dřív nebo později by s nimi mohlo být problémů mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
20.9.24 12:16
@unuděná píše: Více

No to neznamená. Jen říkám, že jsou takoví rodiče. A mimochodem, že ty sousedovi děcka nespí vím právě proto, že tam dělají jak koně.

• Citovat
  • Upravit
22944
21.9.24 07:27

Já bych také smlouvu neprodloužila.
Varování bylo, bez reakce, smůla..se sousedy bych nechtěla mít nějaké pře a plně chápu, že jim to vadí.
Možná jen, že je to rodina a mají smlouvu do konce roku/jsou Vánoce a tak, prodloužila bych do ledna, ať mají na svátky klid, kvůli dětem, jinak by letěli k poslednímu prosinci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
21.9.24 20:19
@tartaletka píše: Více

To ano, ale jestli jim prodlouží zase na rok, bude ta doba sakra dlouhá, než vyprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
21.9.24 20:19
@Šmoulice píše: Více

Studenti mejdany dělat nebudou? To jsi dost naivní. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
21.9.24 20:33
@lucad77 píše: Více

No se studenty jsou zkušenosti celkem dobré. ;)
A když si mám vybrat studenty, nebo rodinu s děckama, tak mám volbu jasnou. :) studenti aspoň nebudou hrát na citečky, jak mají malé dítě a přece je nevyhodím. :roll:

A většina lidí dává přednost studentům, než dětem. :) stačí se podívat na inz. - ne děti, ne zvířata! Jasný nezákonné… :roll: Ale vybrat si můžeme, komu pronajmeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný