Pronájem bytu - zahraničí

Anonymní
13.9.23 14:36

Pronájem bytu - zahraničí

Ahoj, máme byt na pronájem ve Španělsku.

Koupě a vse proběhlo v pořádku. Bohužel máme problém se slečnou, která se nám stará o byt. Úklid si hosté platí přes Airbnb, prádelna je na naše náklady. Takže její starost je jen správa.

Bohužel její správa je taková zvláštní. Nejen, že je arogantní a za každou větou jsou vykricniky, to by tolik nevadilo ale poslední dobou jsme furt platili malíře. Mne to přišlo divné, tak jsem se ji půl roku ptala, zda je fakt všechno v pořádku a přišlo mi to zvláštní. Fotky taky vypadali v pořádku. Ona furt, že je v bytě vlhkost, a že mám dat na určitě stěny tapety.

Nechala jsem i udělat údržbu oken za x tisíc protože to je přímo u moře, aby vše bylo fakt v pohodě a v tu dobu jsem nemohla odcestovat.. Ted jsem ale zjistila od jedné firmy, která v bytě děla teď úpravy, že jsou velmi mokré zdi, zvlášť jedna - a že by to chtělo ihned instalatera. A ze tohle neni z vlhkosti od moře. Poslali mi i fotky té jedné stěny, a ja se úplně zhrozila…..

Když jsem ji napsala, že je tam únik a nějaká závada, tak mi napsala že ne a že je vše perfektní a ať kontaktují nějakou firmu, která tam byla v minulosti ( nebudu psát název)

Otázka - vyhodili byste ji? Psal mi to i před měsícem jeden klient, že je tam vlhko a ona na to nereagovala. Není to pravda, v bytě jsem několikrát před tímto incidentem byla a byl suchý a čistý.

Jsem ted naštvaná, protože v bytě je nabytek na míru a dost drahé vybavení…..Já tam odlétam za měsíc, vše zkontroluji. Je to samozřejmě i má chyba, nemohla jsem tam jet.

Příspěvek upraven 13.09.23 v 17:10

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
480
13.9.23 14:58

Jasně, že bych jí vyhodila. Pokud není schopna se o byt postarat nebo vidět závady, tak je ti tam k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
14.9.23 19:15

Jasně že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.5.24 09:21
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda existují agentury, které poskytují správu nemovitosti v zahraničí, nebo jakým způsobem hledáte někoho kdo se vám bude v zahraničí o nemovitost starat, děkuji za případné informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí