Pronatal Nord

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
31.1.06 10:21

Pronatal Nord

Zdravím všechny snažilky i již nesnažící. Vzhledem k tomu, že mě můj dr. již nějakou dobu neúspěšně léčí anovulaci a dohodli jsme se, že budu ještě tři měsíce brát clostylbegit, a když nezabere, pošle mě do Pronatalu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli máte některá s přímo s touto severní pobočkou zkušenosti.
Díky za zprávičky. Arko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JJ
935
31.1.06 11:49

JJ

Ahoj Arko,
do Pronatalu Nord chodím něco přes měsíc. Jsem tam velmi spokojená. Personál je velice příjemný a ochotný. Zatím jsem nikdy nečekala déle jak pět minut. Snaží se pacientkám vycházet ve všem vstříc. Dnes ráno jsem u byla v Pronatalu na kontrole a vše proběhlo velmi hladce. Určitě Ti teplický Pronatal mohu vřele doporučit, už jen z toho důvodu, že (alespoň v mém případě) jsou kontroly časté (2× za týden) a dojíždět do Prahy, kde jsou další centra, by bylo pro mne časově, ale i finančně nepřijatelné. Radila bych Ti, aby jsi tam zašla co nejdříve. Nevím jaký máš problém, či jak dlouho se snažíte, ale mě se vyplatilo na nic nečekat, sice nejsem ještě těhu, ale doufám, že se to díky Pronatalu podaří. Nevím jestli to víš, ale do Pronatalu nepotřebuješ žádné doporučení. Kdyby jsi ještě něco chtěla vědět, klidně napiš. Pokud budu vědět, ráda Ti řeknu vše co vím.
Přeji hodně štěstí a brzké těhu. :)

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.1.06 13:30

Díky JJ,
zatím ještě zkusím ty tři měsíce s Clostylbegitem, když jsem ho měla na měsíc, tak jsem ovulovala, ale po vysazení zase nic. Můj přítel je v tomto trošku zaostalý, myslí si, že to půjde samo, prostě je trochu problém sáhnout na jeho mužství, když ví, že tam budou testovat i jeho, ale asi se také musí srovnat s tím, že to není tak jednoduché, jak jsme si mysleli. Sestřička od gdr. mi poradila, ať počkám do jara, že je to i lepší a bude teplo, sluníčko a všechno trochu hezčí. Také budu ještě moci jet naposledy pořádně na lyže :-).
Můžu se zeptat, kolik Ti je let a jestli je to Tvoje pokoušení o prvního potomka?
 Arko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
31.1.06 15:27

Ahoj arko,my chodíme do Medy , to je pobočka pronatalu a jsou tam velice milí,vsřícní , je to tam trochu rodinné.A tak si myslím , že v pronatalu to bude velmi obdobné.A jak říkáš s těma chlapama je to těžší než jsem myslela , to víš , nevím jak ten tvůj , ale ten můj co se týče třeba spermiogramu je velice nervní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
31.1.06 16:59

JJ

Arko, tak já už jsem lehce přestárlá snažilka, je mi 32 let a sedm měsíců se snažíme o první mimi. Doba snažení není dlouhá, ale vzhledem k mému problému bude cesta za vysněným miminkem dlouhá a hlavně trnitá. Já jsem měla v životě obrovské štěstí a mám toho nejlepšího a naprosto úžasného mužského :D . S SPG nedělal žádný problém. Dokonce prohlásil, že já musím vytrpět mnohem víc. :cry: Spíš hůř nese všechny ty procedury, které musím podstupovat.
Užij si lyžování.
Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
31.1.06 17:43

Ahoj,já jsem chodila do Pronatalu v Praze a nemůžu si ho vynachválit.Byli tam moc vstřícní,ochotní.Na 3.pokus IVF mám skoro 7.holčičku a ted na 1.pokus IVF skoro 3.letá dvojčátka páreček.Přeju ti hodně štěstí a at jsi brzy těhu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.1.06 17:45

Ahoj holky
Já tam sice nedocházím, ale má známá ano. Vždy mluvila o této klinice velmi hezky. Dochází tam taky často, doktoři i asistenky jsou prý velice milí. Snad se jí to dlouholeté snažení konečně vydaří. přeji jí to z celého srdce a Vám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.06 09:40
lena123 píše:
A jak říkáš s těma chlapama je to těžší než jsem myslela , to víš , nevím jak ten tvůj , ale ten můj co se týče třeba spermiogramu je velice nervní 8O

To mi můžeš povídat, já musím vědět vše dopředu a jasně, přítel zase všemu nechává volný průběh, ale po naší včerejší debatě je mi o hodně líp. Souhlasil, že se mnou bude chodit kam potřebuji, že kdyby to bylo i z jeho strany špatné, tak souhlasí s dárcem a ty všechny věci o kolo. Já prostě vždy vymýšlím všemožné scénáře a musím u všech vědět řešení. Jen je problém, že si myslí, že ‚víra tvá tě uzdraví‘ a prášky, že jsou na nic. Jeho dostanu k doktorovi, až když leze po čtyřech, ale snad včera pochopil, že to není nejlepší řešení, a že prevence a brzké léčení má smysl. Pochopil to až na našem psovi.
Ale co bychom bez chlapů dělali? :-)
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.06 09:48

Re: JJ

JJ píše:
Arko, tak já už jsem lehce přestárlá snažilka, je mi 32 let a sedm měsíců se snažíme o první mimi.

Já letos oslavím 30, myslím, že je to tak akorát věk na mimi, můj přítel myslí, že mám ještě klidně čas, ale nevím, jestli si to mám přebrat v tom lepším nebo jak. :-)
Maminka mě měla taky ve 30i a na tu dobu to už byl extrém( 1. dítě), ale nic neuspěchala a mohla si to pěkně vychutnat, prý jsem byla zlaté mimčo :-))
Takže si myslím, že jsme v tom správném věku. :wink:
Přeji Ti úspěšné snažení.
 Arko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.2.06 14:15

ahoj holky, take chodim od zari 2005 do pronatalu a v techto dnech budu podstupovat 1. ivf. Jezdila jsem i 3 mesice do pronatalu v praze, ale tady to mame bliz ( jsem z Mostu) a jsem velmi rda, ze se nemusi tak dlouho cekat, kdyby vas nekterou zajimalo neco vic, tak napiste, rada odpovim, papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
2.2.06 11:00

JJ

Arko, děkuji za povzbuzení, snad to snažení bude díky Pronatalu opravdu o něco kratší.

Petra 24, prosím Tě, v pátek jdu na své první IUI. Začínám se trochu bát. Někde jsem četla, že to i bolí a krvácí se. Je to pravda? Na co se mám připravit, co dělat, co nedělat? Ke komu chodíš? Já mám doktora Schmitze. Děkuji za každou info.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 11:19

ahojky, to jsem ja, petra24 , nejak me to nechce prihlasit.
Ja take chodim k doktoru Schmitzovi a nemuzu si ho vynachvalit, jak ja, tak i muj pritel, jsem s nim absolutne spokojena, co se tveho dotazu tyce, tak ja jsem u nej absolvovala 3krat iui, sice se nepovedlo, ale zadna bolest, zadne krvaceni, proste nic, ani to neucitis. V den kdy ti budou delat iui je doporucovano dodrzovat klidovy rezim a druhy den uz se muzes chovat uplne normalne, je to neco jako prirozene poceti, dulezita je psychicka vyrovnanost, ktera u me neni nic moc, preji hodne stesti a kdyby neco, napis, rada odpovim ,papa :D :) 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
JJ
935
2.2.06 12:55

JJ

Petro24, moc Ti děkuji za uklidnění, moc mi to pomohlo. Doktor Schmitz je opravdu moc hodný, také jsme s ním spokojeni. To je dobře, že je tak šikovný. Snad se s jeho pomocí brzy miminek dočkáme. Já na tom s psychikou také nejsem úplně v pohodě. Sice se snažím na to nemyslet, ale jak to udělat při každodenních injekcích, při doporučeních a nařízeních, kdy se tulit a kdy ne. Navíc mi připadá, že je všude kolem spousta těhulek, novopečených maminek, dokonce i ty letáky se spikly, všude nabídky na ty nádherné miminkovské věcičky. Opravdu to není jednoduché. :roll:
Přeji Ti aby se zadařilo při IVF. Kdy přesně na něj jdeš? Už máš termín?
Držím Ti moc a moc palečky. Vše určitě dobře dopadne. :wink:

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.2.06 14:53

Ahoj JJ, dekuji za drzeni palecku a ivf by melo probehnout posledni unorovy den, tak snad to dobre dopadne, pak dam vedet, sice si moc nadeji nedavam,ale nadeje umira posledni a verim, ze se take jednou tady vsechny dockame, papa :D :) 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.06 09:31

Dobré ráno děvčata,
držím palečky, ať vám to vyjde, já si ještě chvilku počkám, uvidíme, jestli to moje tělo dostane rozum, ale já ho někdy také mkoc nemám, tak si tím nejsem jistá. :-)
Jak se s tím perete psychicky? Já jsem si pořídila papouška (už jsem ho naučila mávat :-) ) a začala jsem jezdit na koni, je to skvělé cvičení a svět je ze hřbetu nějaký hezčí a kůň se neptá.
Hezký zbytek dne
 Arko

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital