Kolik stojí SPG na Slovensku?

1177
30.1.06 08:26

Kolik stojí SPG na Slovensku?

Ahoj holky, vím, že sem chodí i spousta slovenských sester :wink: :) a právě na ně mám jeden dotaz. Kolik stojí SPG na Slovensku? Přesněji řečeno nevíte, kolik si účtuje slovenský CAR pojišťovnám? Můj manžel je Slovák pracující a mající trvalé bydliště na Slovensku. Ale do CARu jezdíme tady v ČR. Bohužel na vyšetření SPG se nevztahuje europrůkaz - na ten se poskytuje pouze nutná péče. Proto musíme zažádat manželovu pojišťovnu na Slovensku o povolení tzv. vyžádané péče. Ale nikde není napsáno, že nám ji schválí a proto jeden z argumentů pro by mohla být cena. Dalším důvodem je samozřejmě nemožnost provádět SPG na Slovensku. Tedy vlastní SPG vyšetření ano (to jsme stejně už tady zatáhli hotově), ale nikoliv kontrolní rozbor SPG prováděný před každým IUI nebo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1177
31.1.06 08:32

Re: Kolik stojí SPG na Slovensku?

Možná, že to tady už nikoho nezajímá, ale podle nejnovějších informací, které manžel vyzjistil, případ jako je náš, není nikde podchycen. Prostě se s něčím takovým v sestavování eurozákona o pojištění vůbec nepočítalo. Takže ke každým 15 stovkám za IUI si ještě můžu připočítat 800,– Kč. Ještě štěstí, že jsem si nechala schválit ty léky bez doplatku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí